sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Hilarion 20 Ianuarie 2013


Hilarion
(20 ian. 2013; channeler Méline Lafont)
Iubiților,
Pe măsură ce avansți pe calea voastră individuală, veți observa schimbarile subtile care au loc în cadrul corpurilor voastre și al sistemelor energetice aferente iar tu, Meline, te vei minuna de rolul pe care-l ai în activitatea ta de channeler.
În anumite momente ale zilei, fluxul de energie care te străbate, radiază înafară, în mediul și lumea înconjurătoare.
Fiecare gând, cuvânt și faptă de accentuiază în expresie dacă vă puneți voința la dispoziția Voinței Divine și de zi cu zi intenționați să vă aliniați Sinelui vostru Înalt.
Suntem bucuroși să vedem că acum există mult mai multă acceptare, toleranță și iertare de sine și înțelegeți că fiecare are propria lui cale de a se înălța.
Pe măsură ce crește în jurul vostru frecvența de vibrație, înțelegeți rolul important care revine fiecăruia dintre voi, cei aflați cu un pas mai în față, pe calea creării Noii Lumi.
Voi înțelegeți acum mai bine necesitatea de a fi acolo unde sunteți, și ce rol important v-ați ales să jucați pe scena lumii voastre în devenire.
Știți din ce în ce mai mulți și mai bine că prezența fiecăruia dintre voi este cea mai mare importanță în stabilizarea și calmarea polarităților pe planetă și în lumea voastră.
Rolul vostru de stabilizatori energetici pe Pământ este cuprins în programul cu care ați venit în această viață.
Voi nu sunteți importanți numai pentru ceea ce faceți pentru propria voastră ființă, dar aveți de îndeplinit o misiune în transformarea vechii paradigme încă existentă pe Pământ, în așa fel încât toate conceptele, toate intențiile, toate dorințele să conveargă spre noile principii ale Noii Ere.
Fiți răbdători cu voi înșivă și nu vă precipitați pentru a obține rezultate spectaculoase în evoluția voastră, sărind peste etape.
Aceasta nu este necesar și nu este productiv.
Nu puteți face mai mult decât vă permite nivelul de metamorfozare a ființei voastre aflată și ea în plin proces de transformare.
Structural și calitativ voi deveniți altfel de ființe, clădite pe alte tipare, ființe cu alte capacități, alte posibilități și alte perspective.
În corpurile voastre au loc transformări, despre care ați auzit poate dar pe care nu le veți vedea decât prin efectele pe care ele le vor avea asupra ansamblului vostru de ființă universală.
”Șeful de șantier” al acestor lucrări este sufletul vostru, coordonat îndeaproape de Spiritul vostru Superior.
Acordați-vă pauze și timp de relaxare, atunci când corpul vostru v-o cere.
Păstrați-vă permanent în echilibru, faceți ceea ce simțiți că vă face plăcere și vă destinde.
Nu vă impacientați dacă, în această perioadă, aveți nevoie de mai mult somn sau mai multă singurătate.
Ființa voastră se recalibrează.
Din străfundurile voastre vă pot apărea, în stare se veghe sau de somn, imagini neobișnuite care par a fi noutăți pentru bagajul vostru de cunoaștere.
Ele ies acum la suprafață, sunt eliberate de subconștientul vostru care le-a acumulat în timp și le-a sedimentat, în multe vieți.
Acum se face o reinventariere, o reevaluare, o recântărire și revalorizare a întregului bagaj de cunoaștere de care este atașat setul emoțional în care a fost ambalat fiecare eveniment pus la păstrare pentru viețile viitoare.
Ele nu sunt aruncate la întâmplare, ci într-o anume ordine și fiecare poartă ”eticheta sa de identificare”.
Stadiul la care ajunge ființa voastră acum are nevoie de o eliberare și redistribuire a spațiului disponibil din fiecare suflet.
Multe se schimbă acum, inclusiv, setul de valori, gusturile, abilitățile și dorințele.
Dați ființei voastre posibilitatea ca această muncă de reactualizare să se facă în liniște, cu calm si
Buna dispoziție.
Aveți un elixir care vă ajută în tot ceea ce faceți: râsul și umorul de calitate.
Folosiți-le cu încredere căci ele vă fac mai luminoși, mai înventivi și mai dispuși să încercați calitatea noului.
Știm că mai sunt umbre prin diverse cotloane, că mai sunt mănunchiuri de nemulțumiri și de speranțe neîmplinite.
Totul, dragilor, este acum pas cu pas redescoperit, scos la lumină, scuturat sau aruncat la gunoi.
Voi sunteți co-creatorii și, deși aveți impresia că nu știți cum să mergeți înainte, în fiecare moment descoperiți o cheie cu care mai deschideți o ușă a cunoașterii.
Până săptămâna viitoare ...
Eu sunt Hilarion.
Cititi, analizati, concluzionati. Cu totii suntem Co-creatori in acest univers!
http://armadaa.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu