duminică, 20 ianuarie 2013

Horoscopul săptămânii 21 - 27 ianuarie. Află ce ţi-au pregătit astrele


Pentru nativa din Capricorn se anunţă o perioadă cu oportunităţi în dragoste. Descoperă care sunt previziunile astrale pentru tine, în săptămâna următoare.

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Puţin curaj şi-ţi vei rezolva treburile. Dacă ai nevoie de ajutor, este suficient să ridici un deget şi îl vei primi. O săptămână în care popularitatea ta este la cote ridicate. Nu fi timidă şi vei avea suficiente ocazii să-ţi transformi ideile în lucruri concrete şi care să te mulţumească. Poţi fi un exemplu pentru toţi cei din jurul tău, însă, pentru aceasta, trebuie sa acţionezi cu calm şi să fii productivă. Nu te da în lături de la provocări. Întâlnirea cu cineva din trecutul tău poate da naştere unor momente emoţionante.
 


Peşti (19 februarie - 20 martie)


Este timpul să-ţi faci cunoscute planurile, în aşa fel încât să fie descoperite şi înţelese de cât mai multe dintre persoanele apropiate sau de cele care-ţi pot oferi suport. La mijlocul perioadei, vei avea un plus la capitolul convingere, iar şarmul tău nativ îţi va deschide uşile. Sunt şanse să-ţi faci o serie de cunoştinţe extrem de influente. Dragostea este bine reprezentată în week-end, ceea ce ar însemna că a venit şi timpul tău, a venit timpul să-ţi deschizi inima şi să te mai şi distrezi.


Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Este o săptămână în care ar fi bine sa fii concentrată pe termenele cerute la job. Fii cu băgare de seamă cum te auto-caracterizezi în faţa celor din jur. Cineva ar putea fi indus în eroare, de faptul că poţi sa oferi ceva ce - de fapt - nu ai posibilitatea să o faci. Poţi să cauţi variante şi persoane cu care să demarezi un mic business sau să înveţi câte ceva despre o activitate (hobby) pe care ai putea să o faci în timpul liber. Caută, în această săptămână, portiţe pentru propria-ţi dezvoltare. Nu te hazarda în promisiuni.
 


Taur (21 aprilie - 21 mai)


Vei avea o multitudine de idei, însă numai o sită deasă le va sorta pe cele valoroase. Nu vorbi, înainte de a gândi, căci ai tendinţa să te cam repezi. Nu ceda în faţa cererilor imperioase sau a vreunui ultimatum pe care ţi l-ar putea da colegii sau chiar şefii. Ai suficient de multe de oferit şi, o dată ce planurile tale au fost expuse, vei găsi resurse pentru a convinge diferte persoane capabile să ţi se alăture. Un parteneriat sau o prietenie poate sa îţi apară tentantă, însă trebuie să te asiguri că şi cealaltă persoană are aceleaşi capacităţi şi disponibilitate ca tine.


Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Grijă mare la sănătate, mai ales dacă ai avut vreo boală grea, ce a necesitat tratament îndelungat. Observă ceea ce se întamplă în jurul tău şi, mai ales în această săptămână, ceea ce este finalizat deja, şi, astfel, vei reuşi să-ţi faci o idee despe cum să prosperi şi tu. Intră în competiţie cu lumea din jur. Învaţă de la cei cu experienţă. O oportunitate financiară ţi se poate oferi acum, însă va trebui să te mişti cu paşi mărunţi, pentru a rezista la drum lung. Prea mult şi prea repede te pot duce la un mic dezastru şi nu i-ai face faţă.


Rac (22 iunie - 21 iulie)


Vei avea parte de multă acţiune, în această săptămână. Încrede-te în forţele tale şi nu da înapoi, mai ales că pare o perioadă în care sunt suficient de multe acumulări pe care le poţi face. Multe lucruri vei obţine de la o persoana care este creativă, inventivă şi cel puţin la fel de inteligentă ca şi tine. Călătoriile şi întâlnirile cu diverse persoane, absolut noi, te pot ajuta să intri în contact cu individualităţi bine definite şi care îţi pot aprecia talentele. Păstreză-ţi optimismul şi mintea limpede, chiar dacă te vei lovi şi de mici greutăţi.

Leu (22 iulie - 22 august)

Oricât de grele ţi s-ar părea unele lucruri, poţi să le de rezolvi punându-ţi la treabă inteligenţa şi forţa psihică. Nu te expune foarte tare în această perioadă, ba din contră, încearcă să-ţi ţii problemele şi dorinţele ascunse şi vei reuşi să descoperi multe chestii folositoare. Dacă te gândeşti să lucrezi mai mult de acasă, vei reuşi să mai scuteşti nişte cheltuieli. Dragostea este şi ea bine reprezentată în această săptămână, aşa că ar fi bine să îţi faci timp şi pentru partener sau încearcă să faci paşi hotărâţi pentru a cunoaşte pe cineva nou.


Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Implică-te în orice acţiune eşti solicitată şi pentru care ai timp. Dacă vei şti cum să conduci discuţiile pe care le vei avea în această săptămână, poţi să realizezi o înţelegere extrem de benefică. În plus, acestea îţi vor da ocazia să elimini unele incertitudini, să dechizi uşi noi şi, poate, să începi o nouă viaţă. Angajează-te în acţiuni care prezintă elemente de noutate absolută sau demarează vreun proiect la care te gândeşti de mult şi care, încă, îţi ţine interesul treaz.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Este o săptămână în care poţi pune punct proiectelor şi înţelegerilor care aşteaptă de ceva vreme să fie gata. Însă, cel mai important este să faci un mic efort şi să-ţi clarifici intenţiile de viitor şi, astfel, să te bucuri de prezenţa lângă tine a celor dragi sau a prietenilor apropiaţi. Simţi nevoia acum să îţi acorzi puţin timp numai pentru tine. Ideile pe care le vei împărtăşi celor interesaţi, dar şi suportul pe care îl poţi primi din partea celor dragi te pot inspira puternic, în aşa fel încât să ai realizări mult mai bune.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă nu ai probleme mari de sănătate, atunci călătoriile îţi vor aduce surprize plăcute. Vei avea dorinţe uşor ireale, dar va fi mereu cineva lângă tine să te aducă cu picioarele pe pamânt. O prietenie - sau un parteneriat - a cărui bază o poţi pune în această săptămână îţi poate influenţa viitorul. Lucrurile par să se înfierbânte pentru tine, iar felul în care vei interacţiona cu cei din jur îţi va arata suficiente căi de comunicare facilă, dar şi modalităţi de a-ţi rezolva disputele. O săptămână care poate fi bună financiar, însă nu trebuie să te dai la o parte, în momentele în care se cere initiaţivă şi rapiditate.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Caută soluţii, căci este o săptămână în care ai inspiraţie, iar intuiţia ta "vede" multe. Fii corectă cu toţi cei din jur şi cu cei care au o cât de mică legătură cu intenţiile tale. Însă, un parteneriat, care a fost foarte important pentru tine, ar cam trebui să-l abandonezi pentru o perioadă, să faci pur şi simplu o pauză. Într-un fel sau altul, găseşti tu o soluţie. Părerile de rău pentru acţiuni trecute îţi vor resuscita interesul pentru ceva ce îţi doresti să realizezi în această săptămână.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dragostea este fierbinte şi placută săptămâna aceasta, aşa că profită de momentele romantice şi ocupă-te de cineva special. Fă-i promisiuni, face-ţi-vă planuri împreună, un mic cadou sau o ieşire la un teatru. În general, ai inspiraţie în această perioadă, aşa că apasă pe accelerator şi du-ţi la un bun sfârşit proiectele personale. O ieşire sau o participare la acţiuni sociale se poate transforma într-o aventură, care poate aduce o persoană specială în viaţa ta. Nervozitatea se va face simţită în week-end, aşa că ai grijă la ce vorbeşti şi la ce hotărâri iei.

Sursa:  REALITATEA.NET

           www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu