miercuri, 2 ianuarie 2013

PREVIZIUNI SURPRINZĂTOARE PENTRU 2013


Ca la fiecare început de an, specialiştii în diverse domenii încearcă să creioneze sau chiar să prevadă evenimentele cele mai importante ale anului următor. Fie că este vorba de astronomi, seismologi sau economişti, toţi sunt de părere că anul 2013 va fi unul de cotitură.
PREVIZIUNI SURPRINZĂTOARE PENTRU 2013


Astronomii ruşi prevăd răsturnări senzaţioanle de situaţie


Astfel, preşedintelui Asociaţei Astrologilor din Ucraina, Elena Kalantarova împreună cu colegii săi, au creionat prognozele astrologice pentru anul ce stă să vină. 2013 este "anul Şarpelui, o periodă căreia îi sunt caracteristice jocurile din spatele culiselor, negocierile secrete şi răsturnări senzaţionale de situaţie, potrivit ziare.com.
obama putin
Poziţia preşedintelui Vladimir Putin este una destul de delicată, de aceea astrologul din Odessa, Vlad Ross, susţine că dacă preşedintele rus va supravieţui politic anului 2013, atunci el va conduce pentru o lungă perioadă Rusia.

Anul nu va fi uşor nici pentru preşedintele SUA, Barack Obama, şi nici pentru economia Americii, spun astrologii din Ucraina. China, în schimb, îşi va menţine ascensiunea până în 2016, dupa care va începe să cadă, spune Kalantarova.
Ross a văzut în stele ca, în 2013, Bashar al-Assad va părăsi Siria, unde va fi o schimbare radicală. Astfel, SUA nu vor avea motive să înceapă un nou război în Orientul Apropiat.
bashar


În ciuda tuturor previziunilor economice, Ross mai spune că UE se va stabiliza la anul. Europa va putea să tragă puţin aer în piept, cu toate că euro se va deprecia în raport cu dolarul, precizează astrologul.

El este contrazis însă de astrologul rus, Pavel Globa, care vede lucrurile puţin diferit: în 2013 va începe o criză economică globală ."Criza va fi şi nu vom avea unde să ne ascundem de ea. Va dura până în 2020 şi va cuprinde întreaga lume. Vom avea parte de instabilitate totaă, vor exploda bursele, piaţa ipotecilor. Preţurile o vor lua razna", a spus el.


Seceta a afectat întreaga lume

seceta


Anul 2013 poate fi unul dramatic pentru toţi locuitorii planetei, iar începutul se observă deja, crede analistul american David Frum.
E posibil ca 2013 să fie un an de criză la nivel global, iar greul a început deja. Din cauza secetei sau, din contră, a inundaţiilor, culturile din mai multe ţări la nivel mondial simt deja efectele dramatice. Culturile sunt compromise, preţul mâncării creşte, oamenii care şi aşa se descurcau greu ajung să nu îşi mai poată cumpăra necesarul pentru a duce o viaţă decentă.
Analistul trage un semnal de alarmă. Ar trebui să fim mai cumpătaţi, să căutăm soluţii, dar şi să ne aşteptăm la ce este mai rău.


Guvernatorul BNR Mugur Isărescu: 2013 va fi un an cu ghinion pentru români


2013 va fi un an cu ghinion pentru români. Preţurile vor continua să crească până la 
mugur isarescu
jumătatea anului viitor, anunţă guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Seceta a dat peste cap previziunile Băncii Naţionale. Isărescu este îngrijorat şi în privinţa creşterii economice în perioada următoare.

A dat însă şi o veste bună. Leul va fi destul de puternic în perioada următoare. Rata inflaţiei a explodat în septembrie, pe fondul unui an agricol foarte slab. Nu sunt veşti bune în privinţa inflaţiei nici pentru primele şase luni din 2013. Cifrele vor fi mai mari decât ţinta BNR, până spre finele anului viitor. Isărescu este pesimist şi în privinţa creşterii economice.


Avertizare de seism devastator în România


Preşedintele Secţiei de Predicție a Comisiei Europene de Seismologie, George Purcaru, trăgea încă din septembrie 2012 semnalul de alarmă cu privire la producerea unui seism de mare 
cutremur
amplitudine în România.

Seismologul avertiza că în anul 2013 un cutremur de cel puţin 7 grade pe scara Richter va lovi România. În acest sens se aşteaptă ca mii de romani să-şi piardă viaţa şi tot atât de imobile să fie afectate, fie prăbuşite sau avariate.
Specialiştii în prevenirea catastrofelor din cadrul Primăriei Bucureşti previzionează ca la un cutremur major, peste şase mii de bucureşteni vor muri. Peste 300 de blocuri stau să cadă pentru că autorităţile locale nu s-au sinchisit să le consolideze.


Profeţiile lui Carmen Harra


"2013 marchează începutul perioadei de 20 de ani de transformări majore până în 2033. Este anul extremelor, al surprizelor peste noapte, al problemelor globale duse la extrem - întâlniri politice la vârf, fenomene meteo. Problemele grave nerezolvate revin în actualitate, multe manifestaţii în stradă au loc peste tot în lume, lupta împotriva corupţiei se intensifică. De fapt, 2013 va debuta cu o mare dezvăluire a unui complot. Multe informaţii zdruncinătoare ascunse opiniei publice ies la lumină, dosare 
carmen harra
ascunse şi lucruri nerezolvate. Şi e valabil şi în România...", a declarat ea pentru ziarulring.ro.

"Pe glob vom avea parte de cutremure în vară, erupţii vulcanice şi inundaţii exact unde nu se aşteaptă nimeni, aşa cum a fost uraganul din acest an de la New York. În România, pericolul unui cutremur puternic devine evident în primăvară. Autorităţile ar trebui să se implice în prevenirea unor efecte catastrofale ale seismului. Aceste fenomene ale Pământului sunt efectul alinierii planetare".

"Lumea asiatică a fost până acum cea mai liniştită şi ferită de criză, dar în 2013 va fi puternic zguduită şi la propriu, şi la figurat. Va fi lovită de cutremure puternice şi de schimbări politice surprinzătoare. Multe provocări legate de Rusia, multe reacţii în Germania, care nu vrea să mai accepte anumite legi ale Uniunii Europene, luptă la nivelul UE, căderea unor capete importante, restructurări. Din cauza unor dezvăluiri, unii lideri foarte iubiţi şi susţinuţi vor trebui să se retragă.

Semnificaţia Apocalipsei şi terminarea calendarului maya înseamnă cu totul altceva decât au înţeles neiniţiaţii. Se încheie Era Întunericului de 6.000 de ani, a corupţiei, războiului, bolilor şi nenorocirilor, iar din 2013 intrăm în următorii 6.000 de ani de Lumină".



Sursa:  Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu