miercuri, 2 ianuarie 2013

Previziunile astrale pentru anul 2013: Cum vom sta cu banii in noul an


Previziunile astrale pentru anul 2013: Cum vom sta cu banii in noul an

Berbecii si Balantele sunt rasfatatii horoscopului, in 2013. Vor avea multi bani, daca vor invata sa riste. Taurii si Scorpionii au noroc la finante, dar trebuie sa fie atenti la ispite. Iar din vara incolo, Gemenii si Sagetatorii isi rotunjesc veniturile. Astrologii spun ca 2013 e un an imprevizibil, asa ca, indiferent de zodie, mare atentie la cheltuieli.

Chiar daca vom avea un an financiar bun, astrologii ne sfatuiesc sa fim chibzuiti, pentru ca banii se duc ca parerea.
Sase sunt zodiile mai norocoase, anul acesta: berbecii, taurii, scorpionii, balantele, gemenii si sagetatorii. Celelalte zodii, beneficiaza, cam doua trei, patru luni pe an, de revenirea lui Venus, micul benefic, care si el aduce bani.
Berbecii vor castiga bani doar 4 luni din an, in aprilie, mai, septembrie si octombrie, asa ca trebuie sa fie si mai atenti la cum cheltuiesc.
Taurii trebuie sa fie atenti, pana in vara, pentru ca ei si castiga bani, insa trebuie sa aiba grija ce fac cu ei.
Pentru Gemeni a doua jumatate a anului este mai norocos financiar. Racii, ca de obicei, fac un pas inainte si doi inapoi. Pentru acesti nativi pot sa apara si cheltuieli in prima parte a anului. Ei trebuie sa fie atenti in ianuarie, iar in februarie si iulie, pot si ei sa castige bani.
Leii nici nu castiga, dar nici nu pierd. Adica, si din punct de vedere astrologic, leul ramane stabil.
Fecioarele au parte de bani in luna martie si aprilie, in acelasi timp vor si cheltui.
Balantele trebuie sa fie atente la investitii, isi pot lua case, pot recupera bani, isi pot lua credite.
Si Scorpionii o duc bine. Pot rula anumiti, bani, isi pot vinde anumite proprietati dar pot castiga chiar si prin prisma banilor partenerului.
Sagetatorii isi pot reface bugetul, in timp ce Capricornii trebuie sa aiba grija de el. Ei trebuie sa fie atenti la inceputul anului, pentru ca Marte sta pe Casa Banilor si pot fi cheltuieli nesabuite.
Varsatorii au mai multe luni de cheltuieli decat de castiguri, totusi martie, iulie, august sunt bune pentru bani.
In ce ii priveste pe nativii din pesti, primavara le aduce bani, insa si cheltuieli pe masura. Adica un ochi rade, altul plange.
Astrologii spun ca indiferent de castiguri, atentie mare la cheltuieli.
Sursa: a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu