luni, 28 ianuarie 2013

UE şi Rusia bat palma pentru guvernul mondial


Organizaţii oculte ca Bilderberg şi Consiliul pentru Relaţii Externe au planuri mari pentru Europa. G20, instrumentul perfect pentru punerea în practică a planurilor privind Noua Ordine Mondială. Bilderbergul Herman Van Rompuy cheamă în ajutor marea putere de la Răsărit

Cu paşi înceţi, dar siguri, birocraţii de la Bruxelles, mânaţi de Grupul Bilderberg, pregătesc ceea ce unii au considerat a fi doar o teorie complotistă - o guvernare mondială. La finele lui 2012, când lumea creştină se pregătea de Sărbătoarea Naşterii Domnului, la Bruxelles, liderii europeni făceau declaraţii care au trecut neobservate. În timpul Summit-ului UE-Rusia, desfăşurat între 20 şi 21 decembrie, la care a fost prezentă "crema" Uniunii Europene şi reprezentanţi ai Rusiei, a fost repusă pe tapet chestiunea "continuării procesului convergenţei şi interdependenţei, care să conducă la o fuziune politică, economică şi socială între statele comunitare şi Rusia". 

Mesajul a fost transmis chiar de preşedintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy, una dintre figurile marcante ale Grupului Bilderberg, care, în repetate rânduri, a invocat necesitatea unei "guvernări globale".

"Lucrând împreună, Uniunea Europeană şi Rusia vor aduce o contribuţie decisivă la guvernanţa mondială şi la rezolvarea conflictelor regionale, la guvernanţa economică globală în cadrul G8 şi G20, şi în soluţionarea unui întreg spectru de probleme ivite la nivel regional şi internaţional. Aş dori să îl felicit pe preşedintele Vladimir Putin, care va prelua preşedinţia G20!", a spus Van Rompuy în timpul Summit-ului UE-Rusia, ţinut la Bruxelles. Termenul de "guvernanţă globală" este folosit în mod intenţionat în acest fel de elitele politice aflate la putere, care vor să controleze lumea, fiind mult mai vag şi mai puţin ameninţător decât cel de "guvern global". Unul dintre cei mai înverşunaţi adepţi ai "guvernanţei mondiale", Jacques Attali, fost consilier al preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, recunoştea, de altfel, că acest termen este doar un eufemism pentru "guvernul mondial" şi că, potrivit strategiilor de moment, Van Rompuy i-a dat lui Putin "ce e al Cezarului".

Misiunea lui Van Rompuy

Ideea unei guvernări mondiale îi este foarte dragă preşedintelui Consiliului European, care a folosit acest termen încă din 2009, de la preluarea şefiei CE în cadrul UE, la propunerea Grupului Bilderberg şi a Comisiei Trilaterale. "2009 este primul an al guvernării mondiale, cu instaurarea G20 în plină criză financiară", spunea, în urmă cu patru ani, Rompuy, confirmând astfel faptul că G20 a fost creat cu scopul stabilirii unei Noi Ordini Mondiale. 



Discursurile liderului european nu mai surprind pe nimeni, având în vedere reputaţia de tehnocrat inflexibil pe care şi-a câştigat-o fostul premier belgian, care ocupă în prezent o funcţie creată special în contestatul Tratat de la Lisabona, document gândit în laboratoarele mondialiste. După ratificarea Tratatului de la Lisabona, s-a spus că scopul clar al lui Van Rompuy este acela de a accelera proiectul guvernării mondiale, prin crearea unui superstat federal dictatorial, ce urmăreşte distrugerea suveranităţii naţionale a statelor membre.

Visul măreţ al trioului Barroso-Merkel-Rompuy

Toatea acestea arată că ceea ce am spus mai de mult începe să se adeverească. Aşa cum am arătat în articolele noastre anterioare, sub faţada Uniunii Europene se ascunde proiectul francmasonic al creării Statelor Unite ale Europei, proiect promovat de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi de cancelarul Angela Merkel, o formă mascată de regionalizare a statelor UE, o construcţie extremistă care anihilează suveranitatea. 

Conceptul de Superstat european a fost lansat încă din 1943 de miniştrii nazişti Joachim von Ribbentrop şi Cecil von Renthe-Fink, care au propus crearea unei confederaţii europene care ar fi trebuit să aibă o singură monedă şi să se bazeze pe principiul regional. Invocând o Europă progresistă şi "o Uniune mai puternică", Merkel, Barroso, Rompuy - iar pe listă poate fi inclus şi preşedintele Traian Băsescu - au făcut lobby masiv pentru transformarea blocului comunitar într-un Superstat UE, în care primează criteriul etnic şi unde ideea de naţiune este anihilată, prin conceptul de federalizare şi regionalizare.

G20, Titanicul guvernării mondiale

Pentru a domina mai eficient planeta, statele cele mai bogate s-au gândit că mai au nevoie de un instrument. Aşa a luat naştere, în 1999, G20 (organism ce reuneşte economiile dezvoltate şi marile economii emergente, adică 19 state, inclusiv Rusia, plus UE), în urma crizei financiare care a lovit economiile din Asia şi Rusia, începând cu 1997. În 2008, G20 s-a transformat dintr-o reuniune a minştrilor de Finanţe şi a guvernatorilor băncilor centrale, într-una a şefilor de stat sau de guverne, la care se adaugă preşedinţii Consiliului European (Van Rompuy) şi Băncii Centrale Europene. Lor li se alătură directorii unor organizaţii internaţionale la fel de controversate, precum Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială.

Planul CRE (Consiliul pentru Relaţii Externe) pentru 2013

În paralel, o altă organizaţie ocultă, Consiliul pentru Relaţii Externe (The Council on Foreign Relations – CFR în limba engleză), asociată la Bilderberg, a organizat, la finele anului, o masă rotundă, în cadrul aşa-numitului Consiliu al Consiliilor, în care tema dezbaterilor a fost "Provocări pentru un guvern global în 2013". 

Iniţiativa Consiliului Consiliilor a fost anunţată încă din martie 2012 şi şi-a propus să găsească o strategie pentru formarea unor alianţe în cazul soluţionării unor probleme comune stabilite de Consiliul pentru Relaţii Externe, think tank care s-a autodefinit drept "independent". 

Cea mai recentă conferinţă a Consiliului Consiliilor s-a desfăşurat la Moscova, între 12 şi 13 decembrie, unde s-a discutat despre "Rusia, Europa şi viitorul Guvernării Globale". Cele patru mari teme principale, aşa cum reiese chiar de pe site-ul CRE, au fost "Preluarea de către Rusia a preşedinţiei G20", "Criza din zona Euro şi economia mondială", "Siria şi funcţionarea Consiliului de Securitate al ONU", "Cybersecuritatea şi reformele instituţionale".

Toate conferinţele şi mesele rotunde ţinute de CRE în anul care a trecut arată clar că agenda unei guvernanţe globale există. Iar cei care visează de ani de zile la ea vor să apese mai tare pe pedala de acceleraţie, pentru a pune bazele unui guvern mondial. Soluţiile enunţate la conferinţele acestui think tank acoperă toate domeniile - geopolitică, ştiinţă, sănătate, economie sau comunicaţii - şi toate reprezintă premisele unei fuziuni în cadrul unei agende globale a controlului centralizat.

Oculţii care conduc lumea

CRE, considerată una dintre cele mai importante şi complicate organizaţii din America, militează, încă de la înfiinţarea sa, în 1929, pentru o Nouă Ordine Mondială. Consiliul numără peste 4.000 de membri - foşti preşedinţi americani, ex-secretari ai Departamentului de Stat, senatori, strategi militari sau oameni de afaceri. 

Din board-ul de conducere fac parte fostul şef al Trezoreriei americane şi, totodată, fost preşedinte al Goldman Sachs, Robert Rubin, foştii secretari de stat Madeleine Albright şi Colin Powell, precum şi ziariştii Tom Brokaw şi Fareed Zakaria.

Foştii secretari de stat Henry Kissinger, George Shultz şi James Baker sunt membri pe viaţă, la fel ca Hillary Clinton şi soţul acesteia, Bill Clinton, primarul New York-ului, Michael Bloomberg, şeful televiziunii Fox News, Roger Ailes, magnatul media Rupert Murdoch, vicepreşedintele Joe Biden şi foştii preşedinţi George H.W. Bush şi Jimmy Carter.

Deşi mulţi susţin că este doar un mit, se spune că niciun membru al administraţiilor de la Washington nu este numit în funcţia respectivă dacă nu are OK-ul Consiliului. Fie că la putere s-au aflat democraţii, fie republicanii, toate posturile-cheie (consilierul Securităţii Naţionale, secretarul de Stat, secretarul Apărării şi secretarul Trezoreriei) au fost şi sunt în continuare încredinţate celor cu apartenenţă la CRE.


[Notă adiţională Recons: aşa cum se arată în fotografia de mai jos, ediţia din 2010 a întâlnirii UE-Rusia a avut ca siglă un ochi francmasonic stilizat, ceea ce arată că aceste demersuri sunt realizate sub "patronajul" director al ocultei mondiale.]



Cum este comentat acest articol? Vezi mai jos... 

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media. 

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=735

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu