luni, 25 februarie 2013

Cel de-al treilea secret de la Fatima




Trebuie sa intelegem ca este un mesaj si nu o amenintare cu moartea! Ganditi-va, aceasta chestiune cu moartea e putin importanta, oricum vom trece pragul la un moment dat.Acesta poate fi acum, maine, poimaine, peste doi ani sau peste 50.Noi ne supunem legii ca orice alta creatie a Tatalui.Ne nastem,devenim maturi, crestem,devenim din nou copii ca mai pe urma sa ne micsoram si sa murim, adica sa ne reintoarcem de unde am venit.Important este ce se intampla cu noi launtric atata timp cat suntem in carne, incatusati, separati, stransi si amnezici aparent fata de natura noastra adevarata.Din totdeauna am fost chemati la trezire, chiar de acum 2000 de ani cand insusi Mantuitorul nostru a spus ca timpul se apropie.Iar 2000 de ani pentru o evolutie a omului pe pamant nu este nicidecum o perioada lunga.Ce inseamna 2000 de ani pentru pamant? Dar ce inseamna pentru univers? 
Toate minunile, toate aparitiile sunt numai pentru a trezi fiecare individ in parte, sunt numai pentru acele momente intime ale fiecaruia dintre noi cand ne rugam si incercam sa calcam peste firea noastra intunecata de orgoliu, vanitate, mandrie, neacceptare, dezbinare si ura.Lumea este orbita, noi suntem orbiti si intunecati de o asa zisa maniera obligatorie impusa de societate. 


Noi toti suntem liberi din nastere!Uitam asta. Suntem liberi sa nu acceptam ceea ce ni se impune, chit ca e vorba de o viata mai saraca, mai proasta, mai umila, fara perspective stralucitoare in faima, bani si putere.Ne dorim avansari in grad, popularitate, celebritate, bani, mancare din ce in ce mai multa, haine felurite , stralucire, apreciere sau mai bine spus pupincurismul societatii.De ce credeti ca cei care isi doresc implinirea sufleteasca, reinprietenirea cu Dumnezeu se separa de placerile lumesti, de bogatie si interese meschine? Asta nu inseamna ca nu ne putem desfasura viata intr-un oras oricat de mare ar fi el.Important este sa intelegem ce ni se cuvine si de multe ori nu ni se cuvin multe din cele ce credem. Cati nu sunt care cred ca li se cuvin averi, bani, putere, fiama, respect, condescendenta, aprecieri, iubire, iertare si cate si mai cate.E bine sa pornim de la premisa ca nu ni se cuvin!E o cale catre smerenie.Incet, incet cu perseverenta si nu asa dintr-o data caci nu vom putea si vom renunta imediat. 

Textul este tradus si trabuie sa tinem cont si de acest aspect. 

Cel de-al treilea secret 
" In toate locurile se vorbeste de pace si de liniste, dar pedeapsa va veni.Un barbat de nivel inalt va fi asasinat si aceasta va cauza razboi.O puternica armata va merge prin toata Europa si va incepe razboiul nuclear Acest razboi va distruge tot, obscuritatea va cadea pe tot pamantul timp de 72 de ore ( 3 zile). Abia o treime din umanitate va supravietui acestor 72 de ore de obscuritate si de oroare..Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate. 


Intr-o noapte f. rece, 10 minute inainte de miezul noptii, UN MARE CUTREMUR va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul.Cei plini de bunatate, cei care cred in Iisus Hristos vor propaga acest mesaj, profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima , nu trebuie sa aveti FRICA, sa nu aveti nici un fel de teama. Ce se va face cand se va intampla aceasta? 
Ingenunchiati si cereti iertare lui Dumnezeu. Nu va parasiti casa si nu lasati pe nimeni strain sa intre, pentru ca singur Bunul nu se va gasi in mainile raului si el va supravietui catastrofei. Astfel trebuie sa va pregatiti.Eu va voi da urmatoarele semne : 

- NOAPTEA VA FI EXTREM DE FRIGUROASA, 
- VANTUL VA SUFLA FOARTE PUTERNIC, 
- VA FI MULTA ANGOASA SI IN SCURT TIMP VA INCEPE UN MARE CUTREMUR PE TOATA SUPRAFATA TERREI 
- Acasa, inchideti usile si ferestrele si nu vorbiti cu nimeni care nu este din casa voastra. 
- Nu priviti afara, nu fiti curiosi, caci furia Signeurului va fi in curs de actiune. 
- Aprindeti lumanari binecuvantate, caci timp de 3 zile nici o alta 
lumina nu va lumina. 


Miscarea Terrei va fi atat de violenta incat axa sa se va inclina 20-23*. Apoi ea se va intoarce in pozitie normala. Atunci o obscuritate absoluta si totala va acoperi intreaga Terra. Mult rau se va face sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vrea sa-l raspandeasca. Sufletele bune, credincioase isi vor aminti sa aprinda lumanari binecuvantate.Pregatiti un altar sacru, cu un crucifix pentru a comunica cu Dumnezeu prin intermediul fiului sau Iisus Hristos si implorati-l sa va ierte. 


Totul va fi in intuneric. Atunci, o mare cruce mistica va aparea pe cer pentru a va aminti pretiosul pret pe care Hristos l-a platit pentru Dragostea sa pentru umanitate.In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate. O data aprinse, ele nu vor putea sa se stinga inainte sa se termine aceste 3 zile de intuneric. Toti trebuie sa aveti apa binecuvantata (sfintita) cu care va trebui sa stropiti toata casa, in particular usile si ferestrele.. Suveranul va proteja proprietatile alese. 

Ingenuncheati in fata puterii crucii lui Iisus, rugati-va cu credinta si apoi spuneti : 
"DUMNEZEUL MEU, IARTA-NE NOUA PACATELE, SALVEAZA-NE DE FOCUL 
INFERNULUI SI IA CU TINE TOATE SUFLETELE, IN PARTICULAR CELE CARE NECESITA MAI MULTA COMPASIUNE. BLANDA MAMA MARIA, INTERVIN-O PENTRU NOI! NOI VA IUBIM, SALVATI-NE LUMEA. 
Cei care cred in aceste cuvinte, nu vor ezita s a le raspandeasca.OAMENII DREPTI NU TREBUIE SA AIBA FRICA IN ACEASTA ZI DE STAPAN. Vorbiti in jurul vostru in prezent, in vreme ce inca mai este timp; cei care vor tacea acum vor fi responsabili de un mare numar de suflete care se vor pierde in ignoranta. Cand Terra se va opri din cutremur, cei care nu vor crede totdeauna in Stapan, vor muri oribil.Vantul va aduce gaze si le va imprastia pe toata Terra. Soarele nu va aparea. Poate ca veti trai dupa aceasta catastrofa.Nu uitati ca pedeapsa lui Dumnezeu este sacra. O data inceputa, nu priviti afara, oricare ar fi ratiunea ptr care ati face-o, caci va fi tocmai o actiune dupa pacate. 


Sursa: carareauniversului.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu