miercuri, 20 februarie 2013

Clarificări asupra ascensiunii voastre.


Mesaj de la Consiliul de Asistență a Pământului. 
21 ian. 2013. 
 
Salutări, noi suntem Consiliul de Asistență a Pământului. 
Permiteți energiilor noastre să rezoneze cu voi, pentru ca mesajul nostru să fie util pentru voi, pământenii. Atenționăm că, în cazul în care nu acceptați alinierea frecvențială cu energiile noastre, semnificația mesajului se va pierde, chiar dacă ajungeți să citiți acest mesaj. Cei care manifestați acceptare pentru acest mesaj, veți recepționa benefic energiile noastre modulate cu informații, fără a fi necesar un efort suplimentar. 
Asistența noastră specifică acordată planetei Pământ și locuitorilor ei umani și non-umani, ajută procesului de ascensionare în care vă aflați. 

Este sigur că ceea ce înțelegeți voi despre ascensiune diferă substanțial de înțelegerea pe care o avem noi asupra acestui proces. Pentru stabilirea unei atmosfere mai destinse între noi, vă putem spune că noi am trecut cândva prin procesul de ascensionare în care vă aflați voi acum. Și noi eram limitați în corpurile noastre fizice, dar ne-am străduit și am depășit acea condiție inferioară, făcând, totuși, destule greșeli pe care am dori ca voi să le evitați. Ne-a trebuit destul de mult pentru a ne ridica din dimensiunea inferioară în dimensiuni superioare. Greșelile pe care le-am comis și idolența unora dintre noi, au făcut ca procesul să dureze milenii. 
Vă prezentăm în acest mesaj adevărul nostru. 

Ascensiunea poate fi considerată ca procesul prin care un organism fizic, se eliberează de iluziile pe care, în toată existența sa anterioară, le-a considerat realități indiscutabile. Dezlipirea de aceste iluzii, de aceste false realități, este o treabă destul de dificilă dat fiind faptul că o credință perpetuată de-a lungul timpului, le-a dat atât de multă putere încât mintea umană a suferit profunde deformări, greu de remediat ulterior. De fapt, toate iluziile dețin mult mai multă putere decât s-ar crede la prima analiză. Se întâmpla aceasta din cauza marilor cantități de energie pe care le absoarbe materia și gândurile. Dacă iluziile sunt alimentate permanent cu energie, ceea ce, practic, înseamnă că ne cantonăm în credința că iluziile sunt realități care ne pot determina viața, atunci, convingerile noastre prind consistență, se rigidizează, până la punctul în care trec în realitatea noastră palpabilă. Din acest motiv, pentru a evita să ne deformăm profund gândirea și chiar senzațiile, trebuie să ne raportăm mereu și exclusiv la Sinele nostru Superior. Mereu trebuie să ne amintim că Sinele nostru Superior există cu adevărat în ființa noastră, în corpul nostru fizic, și că este posibil să întrăm în legătură cu el, aceasta întâmplându-se definitiv atunci când sufletul nostru se contopește cu Spiritul Interior. 
Realitatea, pe care o denumiți Sinele vostru Superior, nu este separată de voi. Acesta nu este un aspect al vostru, aflat într-o dimensiune superioară, ceea ce ne face pe noi să considerăm că denumirea de Sine Superior este inexactă. De acum încolo, este bine să considerați că Sinele vostru Superior, Realitatea voastră, este acea parte care vă aparține și care este acoperită de convingerile pe care le aveți și care vă reprezintă. 

Sinele vostru, Sinele vostru real, realitatea voastră, este deja ascensionată. Acest duh, nu are nevoie de hrană (alimente) din care să-și extragă energia. El nu are nevoie de apă sau de somn pentru a se reface, nu este ca o baterie care trebuie reîncărcată. Faptul că ființa voastră are nevoie de hrană, de apă și de odihnă se datorează deconectării voastre destul de frecvente de la Spiritul vostru. Eliminarea credinței adânc înrădăcinate în ființa voastră, că înălțarea poate fi efectuată doar cu corpul de limină, vă va ajuta să ascensionați în dimensiuni superioare chiar împreună cu corpul vostru fizic, un corp care, desigur, în prealabil, trebuie curățat, purificat de ceea ce nu-i permite să-și crească nivelul de vibrație. 

Depășirea limitelor pe care le-a impus grosiera voastră materialitate, este un proces în care se implică atât sufletul cât și Sinele vostru. Nu este un efort facil ci unul de copletă angajare în care sufletul și Sinele tind să se contopească. Oricum, acest efort nu este pentru cei slabi și nehotărâți deoarece se cere totală implicare și determinare. Printr-o exprimare mai colorată, am spune că nu este pentru cei ”slabi de inimă” și nici pentru leneși. 

Se vor implica și vor ieși bine din acest proces doar cei vrednici. Asta nu trebuie să descurajeze pe cineva ci doar să trezească ființa umană care ar fi bine să înțeleagă cât de favorabil este momentul accelerării evoluției sale.Totuși, ca să ajungă în vârf, căruța voastră trebuie împinsă și asta este sarcina care vă revine în exclusivitate. Evident, nici noi nu vom sta degeaba: vom netezi drumul, vă vom orienta asupra traseului cel mai bun, vom avea grijă ca aceia car ar vrea să vă zădărnicească înaintarea să nu o poată face, vom ”dirija circulația” etc. 

Indrumările pe care vi le oferim sunt predate lent. Ele se referă la cum trebuie procedat pentru a da la o parte vechi și înrădăcinate credințe, printr-un efort suportabil și încununat de succes. 

Noi, să fie foarte clar, ne referim la un corp fizic, care nu are nevoie de hrană, de somn, de apă, care nu este uzat de trecerea timpului și care nu moare. Despre acest tip de corp fizic este vorba. ”Mutarea în altă dimensiune” este o exprimare care nu trebuie înțeleasă că vă părăsiți locația în care vă aflați. Acea altă dimensiune este o chestiune care ține de vibrație, de calitatea energetică a informației. Pentru a ajunge în altă dimensiune, corpul vostru fizic nu trebuie urcat într-un balon pentru a se înălța în slăvi. 

Ființa umană trebuie să se elibereze de ciclul karmic, aceasta însemnând că în formula care stă la baza creării corpului și minții umane trebuie aduse modificări care să înlăture orice limitări în manifestarea liberă a acestuia. Depozitele karmice, care rezultă din desfășurarea vieților prin care treceți, trebuie lichidate astfel ca ființa să nu mai aibă ”bagaje” pe care să fie nevoită să le care dintr-o viață în alta. Când nu mai ai karmă, adică nu mai ai ”bagaje”, nu mai ai nici obligații, nici griji, nici procese de conștiință, nici ființe cărora să le datorezi sau să-ți datoreze ceva. EȘTI UN OM LIBER, un om care nu mai este prins în păienjenișul energetic al relațiilor și contactelor. Și când ești astfel, adică neancorat și ne împovărat, nimic nu te mai poate reține să hoinărești pe unde te poartă imaginația. 
Pământul: ”sunt cu un idiot”
Noi suntem extratereștrii care ne-am încarnat pe alte planete așa cum voi v-ați încarnat pe Pământ și am învățat cum să ne facem corpurile noastre fizice foarte ușoare, foarte puțin dense, ceea ce ne-a permis să ascensionăm în dimensiuni superioare. Suntem dispuși să vă arătăm și vouă cum se poate face treaba asta. Suntem gata să vă punem la dispoziție metodele descoperite și utilizate de noi pentru ascensionare, începând cu primele tehnici care trebuie aplicate. Nu vă vom preda acele tehnici care nu se potivesc ființei umane de pe Pământ. Nu ne pasă dacă nu toți dintre voi vor rezona cu noi, vrem să-i ajutăm doar pe cei care sunt deschiși să primească experiența și cunoașterea noastră în acest domeniu. 

Eu nu promit că metodele noastre vor lucra cu aceeași eficiență asupra voastră, nu-mi pot da seama cât de dificil vi se va părea procesul și nici în cât timp puteți să-l încheiați. Dar, oricum, nu vă veți pune viața în pericol, vă puteți opri când doriți și, suntem siguri, veți avea numai de câștigat. 

Noi suntem Consiliul pentru Asistența Pământului. 

Eu sunt Plashdar, purtătorul de cuvânt al acestui Consiliu. Urmează să mai cunoașteți, în mesajele viitoare, încă șase membri ai acestui organism. 

Namaste! 

SURSA: http://ascensionkeys.typepad.com 

(C.M.)

Sursa: ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu