duminică, 10 februarie 2013

Octogonul


Informatiile de mai jos sunt primite in urma comunicarilor cu entitatea numita Ral.



Ral este cel care coordoneaza activitatea intregii matrice carpatice, precum si complexele interconexiuni dintre vortexul anahatei planetare si celelalte centre energetice planetare. Ral este o entitate venita din Marele Soare Central al Galaxiei Calea Lactee (miezul de stele „batrane” a galaxiei noastre). În perioada Atlantidei a avut mai multe intrupari, in diferite perioade cheie. În era noastra (de circa 6000 de ani) a avut o singura intrupare, aproximativ in perioada 400-800 d.Chr., pe teritoriul nostru, avand rolul de-a „modela” anumite circuite energetice elementale si electromagnetice, conform unei grile energetice speciale. A avut un rol important in alcatuirea structurii de baza a limbii romane arhaice. A trait in trup peste 350 ani.


Avand in vedere ca, atat la nivel local (cu precadere in zona balcanica) cat si la nivel international, situatia tinde sa devina extrem de problematica (din punct de vedere economic, social, moral etc.) este foarte important sa avem in vedere cateva forme de protectie.


Vortexul energetic al anahatei planetare isi va amplifica din ce in ce mai mult forta. Influenta sa va deveni tot mai puternica (de la un an la altul), urmand ca in perioada 2017-2020 sa avem o vibratie de circa sapte ori mai mare decat in 2011-2012. Chiar si acum, prin anumite masuratori radiestezice, se poate constata ca vibratia este de circa 2-2,5 ori mare decat in 2003-2004. Acest lucru determina amplificarea tuturor proceselor, fie ca sunt de evolutie, fie ca sunt de involutie.



Avand in vedere faptul ca majoritatea este angrenata in procese de involutie, primul proces care va fi pus in miscare va fi cel de... purificare. Procesul de purificare are loc atat la nivel personal cat si la nivel social, deci de grup.
Purificarea presupune revenirea la legile universale, la armonia cu sine si cu ceilalti, la iubirea universala, la pace, bun simt etc. Vorbim asadar de eliminarea tuturor tiparelor psiho-mentale nocive, agresive, sau care sunt in contradictie cu legile universale (vorbim aici de relatii bazate pe exploatare, specula, minciuna, hotie, inselatorie etc.).



În doar cateva medii ezoterice de la noi, este stiuta o forma de protectie subtila a tarii impotriva unor forme de atac neconventional (cunoscuta sub denumirea de octogonul ezoteric), care ar avea ca scop, fie lezarea interesului national, fie chiar anihilarea fiintei nationale. Însa am observat cu stupoare ca, desi informatia a fost oferita de ceva vreme inainte, nu s-a intreprins mai nimic in acest sens. Este drept, nici traseul vortexului anahatei planetare nu a fost cunoscut, dar despre octogonul ezoteric se stia in cel putin doua medii ezoterice.



Din momentul in care vortexul anahatei planetare s-a facut cunoscut - in deceniul 7 al secolului 20 (cunoscut in sensul de ca s-au sesizat efecte deosebite, neobisnuite, in anumite zone), s-a incercat de cateva ori anihilarea ori, cel putin, neutralizarea efectelor sale. Acest lucru s-a facut, fie de catre puterile locale, fie de catre forte din afara tarii.



Trebuie spus ca nu oamenii sunt cauza acestor manifestari, ci forte din alte sfere de influenta. Oamenii sunt doar intrumentele acestora! Nu le-as numi forte intunecate, ci mai degraba forte care se opun evolutiei firesti spre lumina, si care doresc pastrarea unor tipare care determina rigiditate in procesele de evolutie. Aceste forte actioneaza atat la nivel fizic cat si la nivel subtil, patrunzand pana in straturile cele mai adanci ale constiintelor unor mase de oameni. Aceste forte au reusit sa influenteze anumite decizii importante ale liderilor vremii, care au dus la efecte dintre cele mai neplacute.



La nivel local, s-a incercat „intoxicarea” cu vibratii negative a unor zone cu o puternica influenta benefica. În acest sens, s-au dezvoltat intr-un mod anormal anumite sectoare industriale, chiar cu riscul unor costuri financiare foarte mari. Este vorba de exploatarea zacamintelor de carbuni din zona Vaii Jiului, a cuprului si a aurului din zona Apuseni (de la Brad la Rosia Montana), sau prin construirea de colosi industriali in orase nepotrivite (Brasov, Rm. Valcea, Pitesti).


Desi costurile de productie nu justificau asemenea masuri, dupa greva minerilor din 1977, din Valea Jiului, s-a trecut la marirea gradului de intoxicare psiho-energetica a zonei, aducandu-se fosti detinuti din toata tara, precum si oameni care erau considerati agresivi si fara capatai. La fel s-a intamplat si in Brasov. Li se ofereau locuri de munca bine platite, precum si apartamente gratuite. Toate acestea au avut rolul de-a „inneca” influentele benefice ale vortexului din anumite zone. Ambele regiuni trebuiau sa bruieze foarte puternic centrele de conexiune (cu matricea carpatica) din Retezat si Bucegi. Nu degeaba primele revolte impotriva regimului comunist au avut loc in Valea Jiului si Brasov (1987).


Observandu-se mai apoi ca aceste masuri nu mai pot opri influenta benefica a traseului energetic, s-au incercat si alte metode. Una dintre ele a fost pusa in aplicare in Ianuarie 1999, cand s-a dorit dislocarea traseului de structura Retezatului. Scenariul urmarea o actiune de forfecare, folosind forta urii si a disperarii (extrem de nocive pentru un astfel de traseu) pe ruta (iarasi) Valea Jiului – Bucuresti.


Cauzele mineriadei din Ianuarie 1999 (si nu numai acel eveniment) se afla departe de Romania. Desi existau, fara indoiala, multe nemultumiri in zona, anumite forte obscure au folosit (si amplificat) aceste tensiuni pentru a-si duce la indeplinire planul.


Nu au reusit, si nu vor reusi nici in viitor!



În viitorul apropiat se incearca o alta metoda, deosebit de perversa, anume de a lovi in chiar centrul anahatei planetare. Este vorba desigur de exploatarea aurului din zona Rosia Montana. Chiar daca, din punct de vedere fizic, vor „garanta” ca bazinele cu cianuri vor fi foarte bine construite, raul subtil va fi cu mult mai mare. În mediile ezoterice (si mai ales intre alchimisti) se stie ca aurul si argintul sunt lumina solara condensata, respectiv lumina lunara condensata. De fapt, aurul si argintul nu au o mare valoare decat in starea lor naturala, dispersata in roci. În acest fel, aceste minereuri se comporta asemanator unor „bureti” de lumina, care absorb vibratiile inalte ale Soarelui si ale Lunii. Nu degeaba minereurile de aur si argint sunt gasite adesea impreuna. Prin folosirea corecta a triadei intentie-imagine-emotie, se poate extrage energie solara si lunara din aceste zacaminte.


Pe de alta parte, zona este bogata si in minereuri de cupru, wolfram si chiar uraniu. Cuprul este in conexiune cu energiile planetei Venus, avand un rol extrem de important in armonizarea relatiilor umane. Uraniul, precum si alte elemente radioactive, sunt in conexiune cu inaltele energii universale. Oamenii de stiinta admit ca astrul nostru nu poate crea (prin intermediul reactiilor de fuziune termonucleara) decat elemente relativ usoare, iar fierul este cel mai „greu” element produs de el. Ceea ce este mai „greu” decat fierul ar fi produs in reactiile teribile din alte locuri ale Universului (quasari, gauri albe – locuri unde este „scoasa” materia din celebrele gauri negre). Dupa unii cercetatori, metalele mai grele decat fierul ar fi fost produse in primele fractiuni de secunde de la Big Bang-ul local. Conexiunea subtil energetica cu aceste elemente ne poate ajuta in conexiunea cu insasi Universul!


Deschizandu-se exploatarile, banda energetica sacra va interactiona atat cu zacamintele de aur si argint din zona cat si cu respectivele cianuri, determinand „reziduuri subtile” extrem de nocive pentru corpurile subtile ale oamenilor, si mai ales asupra egregorului national (fiintei spiritual-energetice)!


Este de asteptat ca reactia negativa (este de fapt o forma de agresiune) la amplificarea puterii vortexului anahatei planetare sa fie si ea din ce in ce mai puternica, de aceea trebuiesc avute in vedere cateva masuri.


Chiar daca presiunile vor fi extrem de puternice – pentru deschiderea exploatarii de la Rosia Montana, iar avertismentele nu sunt luate in seama, macar sa se deschida pentru inceput un singur punct de exploatare.


Observati in perioada urmatoare ceea ce se intampla cu activitatea terestra (tectonica in special) si cu cele din zona meteo! Geea va da cu siguranta un raspuns!


O alta forma de agresiune este cea psiho-energetica indirecta. Este cel putin ciudat ca mari natiuni de sorginte latina, de la care am fi asteptat mai multa sustinere, practica o forma de agresiune subtila, chiar pe fata, la adresa tarii noastre.


Batjocorirea romanului in anumite surse media din Franta si Italia, nu au doar scopul de-a manji imaginea Romaniei in fata lumii, ci si pe acela de-a dobori moralul romanilor. Aceste metode sunt destul de nocive deoarece creeaza mecanisme reactive in subconstientul strainilor vizavi de imaginea tarii noastre, si are efecte pe mai multi ani. Se stie ca pentru anihilarea unei imagini negative este nevoie de cel putin 7 (pana la 14) imagini pozitive. Desi respectivele tari au probleme mult mai mari cu alte etnii, sau chiar cu proprii cetateni, s-a facut o traditie in a lovi imaginea romanilor.


Pe de alta parte, mass-media romaneasca se intrece in a prezenta cele mai socante si degradante cazuri, incercand din rasputeri sa se faca legaturi cu autoritatile statale. Ba mai mult, unele institutii media chiar indeamna fatis la actiuni de revolta impotriva autoritatilor. Macar de ar avea ce sa puna in loc...


Protectia impotriva acestor actiuni este relativ simpla desi implica un oarecare „sevraj” psiho-emotional. Din pacate, omul de rand se uita la aceste emisiuni pentru ca vede cum alte persoane o duc mai rau decat el, iar acest lucru ii ofera o alinare perversa. Este, de fapt, un mic siretlic al egoului. În realitate, este o programare a constientului de a privi numai in „jos”, spre ceea ce este mai rau, mai degradant, mai sarac, mai bolnav etc. Aceste televiziuni, desi cunosc foarte bine procesul psihologic, prefera sa vaneze ratingul si sa incaseze venituri din publicitate, decat sa-si asume rolul de formatori.


Niciuna dintre actiunile de mai sus n-ar avea efectul scontat daca oamenii ar avea un minim de educatie spirituala. Desigur, acel minim de educatie spirituala inseamna revenirea la valorile spirituale autentice, care nu nicio legatura cu vreo religie anume sau cu diverse personaje istorice. Adevaratele valori spirituale determina increderea in propriile forte, revenirea la armonia cu sine si cu mediul inconjurator, respectul fata de viata in general, impulsioneaza procesul de autocunoastere, incurajeaza efortul pentru depasirea propriilor bariere etc. Desigur, este ideal ca exteriorul sa ofere cat mai multe cu putinta, dar cand nu se poate, cum este cazul de acum al Romaniei, trebuie sa se puna mai mult accent pe interior. De fapt, marile comori sunt in interiorul omului, nu in exterior!


Pentru anihilarea unor forme de agresiune psiho-energetica, voi dezvalui mai jos un mod de protectie neconventional.



Dupa cum se poate observa, „octogonul ezoteric” cuprinde in totalitate vortexul anahatei planetare din zona romaneasca, precum si cea mai mare parte din matricea carpatica. Nu degeaba anumite orase au fost luat fiinta intr-o anumita geometrie.
Orice fel de agresiune psiho-energetica asupra Romaniei este destul de rapid anihilata daca sunt angrenate la unison mai multe persoane (cu anumite capacitati) din urmatoarele orase: Bucuresti, Craiova, Resita, Oradea, Sighetul Marmatiei, Cernauti, Iasi, Galati.


Daca sunt angrenate cateva mii de persoane (cel putin 300 de persoane pentru fiecare oras), nici nu este nevoie de persoane cu capacitati deosebite, asa-zis paranormale. Important este ca acestia sa activeze in centrele din figura de mai sus, la unison. Cele mai indicate ore: 6:00, 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, 24:00, 3:00. Cei care ar participa la protectia traseului energetic vor trebui sa-si formeze intentia pentru protectie si sa vizualizeze octogonul ca fiind format din segmente alb-aurii, provenite din inimile tuturor.


Cu toate ca este mai dificil de gasit indivizi in zonele din Ucraina (desi in Cernauti sunt multi romani), se poate merge si pe varianta Satu Mare+Baia Mare+Sighetul Marmatiei, si Suceava+Radauti.



Octogonul este simbolul sacru care faciliteaza echilibrul dintre cer si pamant. Este simbolul abundentei, echilibrului, al rozei vanturilor (patru directii cardianle si patru intermediare), vesniciei (cifra 8 asezata in plan orizontal este simbolul infinitului - ∞).


În ezoterism, opt este numarul Christului Cosmic. Vizualizarea octogonului faciliteaza regenerarea, intregirea, renasterea, transformarea, conexiunea cu infinitul.


unitate de constiinta divina intrupata (asemenea lui Zamolxe) a considerat ca octogonul (si implicit cifra 8) determina:
- dreapta viziune
- dreapta gandire
- dreapta vorbire
- dreapta actiune
- dreapta munca
- dreapta atentie
- dreapta vietuire
- dreapta concentrare
Dupa cum fiecare poate observa, societatea romaneasca este deficitara la toate aceste opt „fructe” ale octogonului.



Tehnica de protectie


Asa cum am mai spus, cel mai indicat ar fi ca in fiecare din cele opt orase mari sa participe cel putin 300 de oameni. Este bine ca inainte de-a se intra in rezonanta cu ceilalti participanti, fiecare sa fie echilibrat si purificat de influentele negative. Se vor avea in vedere tehnici diverse de curatire a corpului energetic, emotional si mental. Se vor folosi „dusuri” de lumina, mantre, conexiuni cu elementele (in special cu elementele subtile foc si apa) folosindu-se intentia, respiratia, vizualizarea.


tat de reziduurile subtile, participantii vor sta in picioare si se vor alinia in asa fel incat prelungirea bratelor (care vor fi intinse pe lateral) sa atinga punctele alaturate ale octogonului. De exemplu, cei din Bucuresti se vor aseza cu fata spre Nord-Nord-Vest, bratul stang fiind in directia Vest (spre Craiova) iar bratul drept in directia Nord-Est (spre Galati). Cei din Galati se vor aseza cu fata spre Nord-Vest, bratul stang fiind in directia Sud-Vest (spre Bucuresti), iar bratul drept spre Nord (spre Iasi). În acelasi mod se vor pozitiona toti ceilalti participanti, astfel incat sa fie bine formata geometria octogoului.


Fiecare va vizualiza banda energetica a anahatei planetare, ca o spirala aurie cu irizatii violet. Cand octogonul este bine format, se va simti in scurt timp un fior de energie si o presiune in zona capului (chakrei Sahasrara). Este asemanator fenomenului de inductie electromagnetica, doar ca in acest caz se vor infuza energii celeste.


Dupa ce vom sesiza foarte clar aceasta energie in zona centrului energetic Sahasrara, o vom directiona spre pamant prin intermediul picioarelor. Pentru a se realiza acest lucru, iarasi se va folosi intentia si respiratia. Prin inspir vom capta energia vortexului anahatei planetare prin centrul Sahasrara, apoi o vom cobori usor de-alungul coloanei vertebrale, iar prin expir o directiona catre pamant (iesind din picioare).


Ideal ar fi ca fiecare grup al orasului sa fie adunat in acelasi loc (precum fac cei din gruparea Misa), dar rezultate bune pot fi obtinute chiar daca participantii sunt la casele lor. În caz ca nu exista posibilitatea de-a se forma grupul compact, este indicat ca intr-o prima faza, sa se vizualizeze expandarea unui glob de lumina din inima fiecarui participant pana la dimensiunea orasului respectiv. În acest fel se formeaza o buna conexiune subtila cu toti participantii din respectivul oras. Dupa care se va trece la formarea segmentelor de lumina ale octogonului.


Unul din ghizii mei spirituali (Ral) mi-a transmis ca sunt indeajuns 10-12 minute de infuzare cu energie a pamantului. Este indicat ca in momentul in care se simte o jena musculara (la 3-4 minute) sa fie lasate bratele in jos pentru 2-3 secunde, dupa care se reia circuitul. În timp, fiecare va putea rezista fara a mai intrerupe circuitul.


Dupa cele 10-12 minute de infuzare a pamatului cu energie, vom intrerupe circuitul. Fiecare participant va „ridica” apoi energia infuzata, prin intermediul palmelor, deasupra sa. Se va folosi iarasi respiratia si triada intentie-imagine-emotie. Prin inspir se va „prinde” stratul energetic infuzat, apoi il vom ridica (folosind palmele), iar de la nivelul umerilor, prin expir, se va aseza „plasa” energetica deasupra. Se va vizualiza formarea unei structuri de lumina aurie de forma semisferica (deasupra intregului octogon). Este foarte posibil ca unii sa resimta foarte puternic o forma de presiune a acestui halou semisferic de energie benefica.



Este ideal ca aceasta tehnica sa fie facuta in fiecare seara in perioada de „crestere” a lunii, urmand ca in perioada de „scadere” sa fie facuta dimineata.

primit pe mail

Sursa: esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu