sâmbătă, 16 martie 2013

AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN-URI (2)

Cititi prima parte aici:


Articol apărut în Nexus New Times Magazine
de dr. Steven M. Greer

Oferta
În mai 1992, în staţiunea Saint Malo în afara Parcului Naţional al Munţilor Stâncoşi, am fost de acord să ajut la organizarea unei conferinţe împreună cu astronautul Brian O’Leary, Maury Albertson (unul din co-fondatorii Corpului Păcii) şi cu Institute for New Science. Era vorba de un loc privat în care i-am invitat pe toţi cei implicaţi în lumea civilă a OZN-urilor. Au fost şi unii oameni care, desigur, s-au dovedit a lucra în spionaj, incluzându-l pe generalul T.E. şi prietenul său psihiatru.
Am dorit să creez un mediu colegial în care să poată fi comunicate informaţii şi perspective. În realitate, am descoperit că întreaga lume civilă a OZN-urilor era atât de plină de dezinformări şi fracţiuni adverse încât imediat după ce au ajuns acolo şi-au scos cuţitele şi securile şi au început să şi le înfigă unii în spatele celorlalţi – inclusiv într-al meu. În acest moment am realizat ce cuib de şerpi este în realitate lumea civilă a OZN-urilor. În timpul acestei conferinţe, generalul şi psihiatrul au încercat să mă recruteze pentru a deveni membru al grupului lor. Generalul a spus: „Ştii, avem o organizaţie care se ocupă cu acest lucru şi care e foarte restrânsă...”, cuvântul „restrânsă” însemnând „foarte bine acoperită”. Ştiam ce vroia să spună. A spus: „Dacă ţi-ai unii eforturile cu ale noastre îţi vom da bani, putere şi acces la tehnologii  la  care  nici  nu  visezi”.  Iar  eu  am  răspuns:
„Mulţumesc, nu. Nu am nevoie. Am crezut că am clarificat acest lucru luna trecută, când ne-am întâlnit în Atlanta.” Însă el a perseverat în încercarea de a mă convinge, deoarece erau conştienţi de ameninţarea pe care o reprezentam pentru monopolul lor ascuns din acest domeniu. Atât au avut de spus.
Wernher von Braun
(23 martie 1912 – 16 iunie 1977)
A fost una din una din cele mai importante personalităţi în tehnologia dezvoltării rachetelor atât în Germania cât şi în SUA. A condus programul german de dezvoltare al rachetei V-2 înainte şi în timpul celui de Al Doilea Război Mondial. A ajuns în Statele Unite la sfârşitul războiului prin intermediul operaţiunii secrete Paperclip.
Un bun prieten al tipului de la NASA care era acolo şi un alt tip de la CIA au venit la mine şi mi-au spus: „Ei sunt foarte geloşi pe ceea ce faci, deoarece bâjbâie în întuneric şi pot face doar anumite lucruri pentru anumite scopuri. Tu eşti liber şi poţi face mai mult decât ei!” Ştiam acest lucru. Am explicat: „Poate că temporar nu avem putere, însă suntem liberi – şi avem alte puteri care ne sunt date de la Dumnezeu.” În cele din urmă, generalul s-a dus la Emily, soţia mea, într-un moment în care eu nu eram prezent. I-a vorbit despre acest grup însă nu l-a denumit „MJ-12”.
El a spus că există un consiliu al acestui grup, care are un anumit număr de locuri.
Interesant, a spus că acest număr era 9. Desigur, el ne studiase cu  atenţie, ştia că  suntem Baha’i şi  că  numărul nostru sfânt este 9. Aşadar, a spus că există nouă membri în consiliu, fiecare cu propriul său blazon – şi un anumit symbol – şi care mi s-ar acorda şi mie dacă mi-aş unii organizaţia cu a lor.
Dr. Carol Rosin
Dr. Carol Rosin a ocupat poziţii de conducere în domeniul aerospaţial şi în domeniul apărării. A fost purtătoarea de cuvânt a lui Wernher von Braun şi a lucrat ca şi consultant pentru diverse organizaţii, companii, departamente guvernamentale şi agenţii de informaţii. A înfinţat în Washington, Institutul pentru Securitate şi Cooperare în Spaţiul Cosmic şi a depus mărturie de mai multe ori în faţa Congresului în legătură cu armele spaţiale.
Iar Emily, amabilă, a spus: „Par atât de drăguţi şi au spus atât de multe cuvinte frumoase la adresa ta. Da, dragă, observi însă ce urmăresc să facă?” În cele din urmă m-am dus la ei şi le-am spus: „Să mă exprim mai clar. Voi fi independent până la capăt şi îmi voi păstra operaţiunile private, curate şi conform cu scopurile intenţionate. Nici un fel de muncă de lămurire sau oferte sau bani sau putere nu vor schimba această stare de fapt!”
Pentru că a venit vorba, generalul T.E. a fost implicat în aceste proiecte sub acoperire încă din tinereţe. Am confirmări legate de acest lucru din surse independente. Înainte de a „ieşi la pensie”, a fost şeful serviciului de spionaj al armatei, deşi spunea oamenilor că    s-a retras. Aceşti oameni nu se retrag – decât atunci când sfârşesc într-un sicriu.
Am întâlnit un pilot militar care în anii 1960 a fost implicat într-o  operaţiune  specială  de  urmărire  şi  filmare  a  unor OZN-uri. El mi-a spus că odată ce un echipaj avea o asemenea întâlnire era dizolvat, iar membrii săi trimişi la posturi noi – însă întreaga informaţie mergea direct către un tip de care era convins că nu am auzit niciodată: generalul T.E! Atunci când mi-a spus această poveste am râs şi i-am răspuns: „Îl cunosc foarte bine!”
După ce am respins aceste avansuri din partea generalului, după 30 de zile întregul internet era plin de site-uri şi mesaje către public care mă atacau. Ei au dat drumul tuturor câinilor din comunităţile civile de studiu al fenomenului OZN şi din cadrul presei de pretutindeni. Am fost făcut în toate felurile, de la sectant până la simpatizant demonic cu forţele extraterestre sinistre şi mincinos.
Apoi, ei au lansat minciuna că nu sunt medic. Eu lucrez într-un spital, iar ei au afirmat că nici măcar nu sunt licenţiat în practica medicinii. A trebuit să-mi public licenţa în medicină şi diploma universitară pentru a arăta că sunt efectiv medic. Războiul psihologic şi hărţuirea au fost intense – şi continuă şi astăzi. A fost o perioadă de 14 ani de atacuri, defăimări şi jocuri murdare de toate tipurile.
Generalul T.E. mi-a spus câteva lucruri. De exemplu, a spus că există nave şi instalaţii extraterestre sub suprafaţa planetei Marte şi că proiecte secrete au obţinut imagini ale acestora. De asemenea, mi-a spus în particular despre toate tipurile de obiecte de care dispun programele secrete care presupun tehnologii avansate – până la nivelul a ceea ce deţin extratereştrii.
Am fost capabil să obţin destule informaţii bune datorită faptului că s-a încercat racolarea mea. Am aflat că această „celulă” specială constituia interfaţa dintre lumea civilă a OZN-urilor şi lumea secretă. Ea se constituie într-un grup de legătură care a pătruns în multe proiecte civile referitoare la OZN-uri.
(Va urma)

Sursa: http://jurnalparanormal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu