marți, 21 mai 2013

Buncarul secret al Bisericii Scientologice din America este considerat a fi Catedrala Fiintelor Extraterestre


În conformitate cu afirmaţiile reporterului John Sweeney de la BBC, în deşertul din zona statului New Mexico ar exista o construcţie a Bisericii Scientologice, despre care se spune că ar conţine un mesaj foarte complex pentru o civilizaţie extraterestră, un gen de desen asemănător cu unele reprezentări din lanurile de cereale („crop circles”). Această construcţie s-ar afla lângă mult mediatizata localitate Roswell. Se mai spune că această reprezentare complexă, acest „mesaj” special conceput pentru reprezentanţii unei civilizaţii din spaţiu, nu ar putea fi văzut într-o formă coerentă decât de la mare înălţime.
Scientologii au construit o enormă „catedrală a vieţii extraterestre” sub pământ. John Sweeney şi-a dedicat mulți ani cercetării şi studierii acestui mister, legat de „catedrala extraterestră”, construită de Biserică Scientologică în zona respectivă. Investigaţiile sale îndelungate s-au concretizat într-o carte recentă, numită „Biserica fricii”, în care el descrie destul de amănunţit acea construcţie ce a costat o sumă fabuloasă. 
Controversata Biserica Scientologică a fost fondată în anul 1952 de către Ron Hubbard şi ea promovează ideea că oamenii sunt nemuritori, iar sufletele lor se reincarnează în ciclul nesfârşit al Universului. Conceptul nu este nou, el fiind comun majorităţii religiilor autentice şi mai ales celor din Orient. Ceea ce deosebeşte însă Biserica Scientologică de doctrina altor curente religioase este istoria care stă la baza formării ei. În conformitate cu statutul ei formator, se pare că o fiinţă extraterestră, numită Xenu, a adus la un moment dat câteva miliarde de alte fiinţe pe planeta noastră în nave cosmice asemănătoare ca formă cu avioanele DC8 şi că acea ființă ar opera în continuare într-o uriaşă facilitate subterană, la mare adâncime sub deşertul din New Mexico.
Baza subterană este precum un buncăr imens, construită în anii ’80, suficient de solidă pentru a face faţă unui holocaust nuclear la nivelul întregii planete şi totodată protejată de uşi de oţel extrem de masive. Experţii spun că desenul ciudat care a fost realizat pe vârful muntelui îi va ghida pe conducătorii Bisericii Scientologice atunci când aceştia se vor reîntoarce din spaţiu, pentru a găsi supravieţuitorii cultului iniţiat de Ron Hubbard pe Pământ, după Armaghedonul nuclear care se va declanşa pe planeta noastră, zice-se, la un moment dat.
Coordonatele muntelui pe care este reprezentat ciudatul model sunt: 
35°31’32.22″ N / 104°34’21.42″ V.
Conform cu declaraţiile reporterului BBC, Baza Trementina este localizată sub muntele de la Mesa Huerfanita, la nord de localitatea Roswell (New Mexico). Lui Sweeney i s-a interzis pătrunderea în facilitatea subterană; el pretinde că persoana care îl însoţea acolo a primit mai multe apeluri misterioase pe telefon, provenind din baza subterană, în timp ce ei se aflau într-un motel din localitatea din apropiere. Fostul scientolog Chuck Beatty a declarat ziarului The Sun ca respectivul templu şi enormele reprezentări de pe munte sunt destinate mai mult vizitatorilor extratereştri şi mai puţin membrilor Bisericii: „Singurul motiv pentru care aceste învăţături secrete au fost plasate şi securizate adânc în interiorul pământului este acela că, în eventualitatea în care totul la suprafaţa planetei este distrus – de pildă, în urma unui devastator război nuclear, ori în urma unui cataclism cosmic -, cineva din spaţiu ar dori să localizeze acel loc şi să afle că toate acele cunoştinţe şi informaţii se afla acolo.”


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu