marți, 21 mai 2013

Tehnologii revolutionare a caror aplicare este interzisa in viata de zi cu zi

Atât Biblia cât şi multe alte fiinţe înţelepte au asigurat omenirea ca pe planeta noastră există toate condiţiile şi toate elementele pentru a ne duce viaţa într-un mod sigur, sănătos şi armonios, fără a fi nevoiţi să recurgem la elemente, metode sau reacţii violente. În ultimul timp informaţiile despre felurite sisteme şi tehnologii inedite, nepoluante şi foarte eficiente apar din ce în ce mai des. Multe dintre acestea au fost suprimate samavolnic de către cei aflaţi la conducere, care în incredibila lor lăcomie îşi vedeau astfel ameninţate câştigurile şi metodele de manipulare a populaţiei sărmane şi neştiutoare.


Ce am putea zice, de pildă, despre un material de construcţie care este mai dur decât cimentul, dar în acelaşi timp de şase ori mai uşor decât acesta? Uimitor este însă faptul că unul dintre ingredienţii lui principali este un produs secundar, aparent neimportant, obținut dintr-o plantă pe care mulţi o neglijează sau nu îi acordă importanţă. 

Mai mult decât atât, „Big Brother” ne informează îndatoritor că nu putem folosi acest produs deoarece planta respectivă – banala cânepă – „este periculoasă pentru societate”. Iată însă câteva date reale despre cimentul clasic, care nu este totuși considerat o „amenințare” de către Big Brother:

1. Producerea cimentului tradiţional necesită foarte multă energie, încât multe dintre companiile producătoare obţin autorizaţii pentru a arde nu doar cărbuni, ci de asemenea şi alte deşeuri medicale ori cauciucuri uzate pentru a putea asigura astfel necesarul energetic pentru producerea acestui material slab de construcție.

2. După rafinăriile de petrol şi uzinele chimice, fabricile de ciment sunt factorii cei mai poluanţi din întreaga lume, împrăştiind tone de microparticule ce conţin arsenic toxic şi mercur în aer.

Chiar dacă ar fi doar aceste două inconveniente majore, producerea cimentului actual ar trebui stopată definitiv şi înlocuită cu alte metode şi cu alte materiale de multe ori mai eficiente. Unul dintre acestea este cel obţinut din cânepă. Detalii despre această uimitoare tehnologie pot fi urmărite în clipul video de mai jos:
http://2012thebigpicture.wordpress.com/2013/04/03/more-suppressed-technology-video/


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu