duminică, 26 mai 2013

Mesaj Sfatuitoarea dupa deschiderea portalului - 26 mai 2013


Dragi mei, va multumesc tuturor celor care ati fost prezenti in numar atat de mare atat pe blog, cat si spiritual si mental la rugaciune si meditatie ieri.
Toti ati fost prezenti in mintea si inima mea, in rugaciunea si meditatia mea. Ingerii ne-au protejat si ne-au ajutat sa avem parte de o trecere lina si usoara. 
Marea majoritate ne-am simtit ciudat saptamana trecuta. Unii dintre noi au avut dureri de cap, altii ameteli, altii palpitatii, altii am simtit oboseala, iar altii au avut stari ciudate pe care nu si le-au putut explica. Toate aceste manifestari au facut parte din procesul de spargere a blocajelor pentru a purifica si usura corpul sa faca fata energiilor la care incepe sa fie supus inca de ieri. 
Pe plan personal de acum incolo trebuie sa ne astetam in primul rand la o legatura mult mai puternica cu astralul si cu Ghizii spirituali ai fiecaruia din noi, precum si la inceperea procesului de materializare a gandurilor sau la o intensificare a acestui proces la cei mai avansati.
Pe zi ce trece veti observa ca toate aceste procese devin din ce in ce mai sesizabile si mai intense. Veti deveni din ce in ce mai calmi si mai de nezdruncinat din aceast echilibru de catre nici un fel de stimul negativ, indiferent din ce parte ar veni. 
Daca aveti persoane importante pentru voi care se opun transformarii, nu va amarati. Respectati-le liberul arbitru. Ii puteti ajuta doar rugandu-va pentru ei. In acest mod le puteti ridica  vibratia daca ei nu sunt prea ancorati in lumea materiala, care va incepe sa devina atat de negativa in curand. 
Fiti constienti ca voi ati devenit magnetul care va atrage schimbarea in bine a tarii noastre si a intregii lumi. 
Faceti-va timp in fiecare zi pentru rugaciune si mediatie. Incercati sa va rugati in permanenta Ingerilor si Ghizilor vostri pentru implicarea lor in viata voastra si cereti-le ajutor in tot ceea ce aveti de facut, chiar daca sunt lucruri simple. Folositi cuvinte simple, cuvintele voastre pentru asta. In acest mod se va intensifica legatura cu ei  si usor usor veti constata ca vi se curata canalele de comunicare  cu ei. A inceput sa devina foarte importanta aceasta legatura.
Deja fenomele meteo si climatice au devenit periculoase, dupa cum singuri ati putut constata. In curand vor aparea si alte manifestari si incercari. La timpul respectiv, vom vorbi despre ele. 

Pana la urmatorul mesaj, va trimit toata iubirea mea si va asigur ca veti fi prezenti in rugaciunile mele!

Dumnezeu sa ne binecuvanteze si Ingerii Lui sa ne calauzeasca pe drumul nostru comun si personal!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea 

2 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru incurajari si pentru sfaturi!
    Astept cu nerabdare sa ne comunici si alte mesaje primite de tine, mai ales mesaje pozitive,ca de cele negative suntem satui cu totii!
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire evenimente pozitive vom avea fiecare in plan individual. Din nefericire, in planul general vom trebui sa ne astetam la evenimente nu tocmai placute.
      Fiecare trebuie sa ne facem treaba si atunci lumea va fi schimbata in bine.

      Ștergere