miercuri, 12 iunie 2013

Cavalerul Negru, satelitul extraterestru care ne spioneaza de 80 de ani

În urmă cu 80 de ani, a fost descoperit un obiect misterios care gravitează în jurul Pământului. Acest fapt misterios a fost ținut secret chiar dacă mai multe imagini au ajuns în centrul opiniei publice. Denumit Cavalerul Negru, obiectul misterios este de origine artificială și de-a lungul anilor a fost monitorizat de agențiile guvernamentale din întreaga lume.
De asemenea, stațiile de monitorizare din întreaga lume au raportat că acest obiect misterios transmite semnale neregulate pe anumite frecvențe în diverse momente ale zilei. Aceste rapoarte au fost reconfirmate chiar anul acesta de către o agenție australiană de monitorizare a gunoiul din spaţiu.
Conform unor surse neoficiale se crede că misteriosul obiect este un satelit extraterestru care monitorizează activitatea terestră. Semnalele emise de acest satelit sunt ținute sub supraveghere de către toate puterile lumii, dar până în prezent nu s-au putut decodifica.
Apariția Cavalerului Negru în mass-media s-a produs undeva pe la mijlocul anilor ’50 când guvernul american a presupus că este un satelit rusesc. În același timp și rușii au crezut că sunt spionați de americani. În cele două națiuni, Cavalerul Negru a devenit unul dintre cele mai controversate subiecte. Unii se temeau de forța tehnologică a celorlalți, dar fără să existe motive reale de panică.
cavalerul negru
Primele fotografii oficiale au fost efectuate de către Sputnic I atunci când satelitul extraterestru se afla deasupra Venezuelei. Ciudat este că acest satelit extraterestru gravitează în jurul Terrei de la est la vest. Apoi, în anii ’60, când astronautul american, Gordon Cooper, a fost lansat în spațiu la bordul unei navete, a transmis către bază că are contact vizual cu un obiect neidentificat, de dimensiuni foarte mari, care orbitează în jurul planetei noastre. Atunci când misiunea s-a terminat, la conferința de presă la care a participat, Cooper a declarat că a avut halucinații și că totul a fost închipuirea sa.
cavalerul negru2
Nimeni nu poate preciza cu exactitate ce caută acest obiect misterios pe orbita Pământului, dar conform calculelor efectuate, Cavalerul Negru ne spionează de mai bine de 80 de ani. Proiecțiile efectuate pe calculator arată că satelitul extraterestru are o orbită de 11,456 ani în jurul sistemului nostru solar după care orbitează în jurul Terrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu