duminică, 23 iunie 2013

Jupiter In Rac, o provocare pentru toate zodiile!

Imagine
Intrarea a Jupiter intr-un nou semn astral este Intotdeauna un eveniment mare, deoarece trecerea sa stimuleaza si raspnadeste  sansa si oportunitate zodiei respective,  in toate domeniile de existenta: munca, finante, iubire, etc. Intrarea sa deschidea sezonul zodiei respective, transformand-o in vedeta anului!
Si asa putem sa spunem acum si despre  nativii din Zodia Rac: E momentul vostru! Sunt 12 luni in care puteti sa demararti tot felul de proiecte, aveti oportunitati de  a sadi  realitati constructive pentru voi, cu acesta ocazie nu va veti mai intalni decat peste 12 ani! Profitati acum si construiti o alt plan existential, mai bun, mai frumos! Jupiter va fi calauza si suport, nu aduce “produs finit”, dar aduce oportuniatati de a-l dobandi.
 ….Sau pana mai ieri, asta era regula!     (Poti sa treci direct la HOROSCOPUL pentru ZODIA TA!)
Acum, analizand situatia, suntem fortati sa regandim termenii in care il abordam pe Jupiter, in contexul actual.
Nu  pentru ca el si-a coborat din statutul de “Mare Benefic al Zodiacului” sau “Planeta Norocului ” dar suntem constransi sa observam ca  influenta sa nu se poate simtii atat de “benefica” datorita altor energii cu care intra in contact in tot acest interval de timp, cat parcurge o zodie!
Iar Jupiter sta in zodia Rac timp de 12 luni de zile, incepand din 26 iunie 2013- 16 iulie 2014.
2013upi
In marea parte a timpului este acompaniat de Luna Neagra, care va atenua cumva  beneficiile “Marelui Gigant”   Dar mai sunt si aletele….
Din acest interval de 12 luni cat strabate Racul, cele  mai interesante perioade vor fi dupa cum urmeaza:
-      In iulie-august 2013, Marte si  Jupiter( din Rac) se opun lui Pluton in Capricorn; ceea ce poate fi un adevarat interval de tensiuni sociale, tensiuni economice si politice la nivel international; posibile evenimente si fenomene disproportionate (atât naturale sau de origine umana).
-      Noiembrie-decembrie 2013 si ianuarie-februarie 2014,  vor fi doua segmente dintr-un drum lung In care Micul Benefic – Venus se alatura lui  Pluton in Capricorn,  facand ca intreg ansamblul de energii sa devina puternic ostil lui Jupiter.
-      Din decembrie 2013 si din ianuarie-iunie 2014, Marte In stationare lunga in Balanta, si speram mai putin obositoare, formeaza un aspect de cuadratura cu Jupiter, militand asupra actelor de violenta dura asupra individului. Ne putem astepta la  masuri de protectie civica, protectie familiala, in urma unor evenimente ce ne pot constringe  pe toti sa reconfiguram ideea de familie si colectivitate.
-      De asemenea, demn de remarcat este disonanta permanenta dintre Jupiter din Rac si Uranus In Berbec, care nu permite o expresie adecvata a “Planetei Norocului“, pentru  ca acest aspect, la nivel colectiv, vorbeste despre revolutii economice profunde si poate fi chiar lupta Impotriva politicilor de austeritate inpuse la nivel mondial.
Putem intelege ca  tranzitul lui Jupiter prin Zodia Rac nu se Intâmpla Intr-un mod corespunzator “echilibrat”; chiar daca Jupiter e In exaltare, nu va fi sustinut de momente calme, si apoi schimbarile acestea se pot propaga asupra tuturor celorlale semne zodiacale.
-      Intre 8 noiembrie si 8 martie- Jupiter este retrograd.
Inclin sa cred ca si acest transit va fi marcat de sacrificiu si provocari complexe existentiale. Poate parea paradoxal, dar acest Jupiter poate aduce influente mai bune fix acelor zodii cu care are aspecte mai putin armonioase  (patrat si opozitie);  deoarece aceste aspecte reprezinta o provocare sigura pentru care va merita sacrificiul facut ( si ma refer la zodiile Berbec, Balanta, Capricorn).
-      Pe plan international este Marele Trigon de Apa care are rolul sa energizeze lumea si dinamica acesteia; triada de Jupiter – Saturn – Neptun vorbeste despre spiritualitate si miscarile profunde ale sufletului uman, o sansa din partea Universului de a schimba strategiile de evolutie individuala si nu numai; va avea un rol in progresul nostru la nivel international in multe domenii.
Va fi interesat sa observam ce se va Intâmpla cu economia politica mondiala Am putea vedea, prin urmare, situatii grave din punct de vedere economic, si probabil, vor fi luate masuri extraordinare; am putea fi martorii unei revolutii monetare, dar cu siguranta  nu putem vorbi despre “terminarea” crizei financiare care, cel putin din punct de vedere astrologic, a inceput cu  intrarea lui Pluton in Capricorn si se va termina tot cu iesirea acestuia din acesta zodie. Adica, peste 11 ani, in 2024.
Ceea ce se va incerca acum, va fi cumva un soi de “capitulare” a autoritatilor de a mai asupri simplii contribuabili ( dar sa nu  interpretem situatia prin  “renuntare” la taxe) si adoptarea de alte masuri, mai protective. Poate si bancile vor fi nevoite sa isi schimbe politicile agresive si sa renute la mare parte din profiturile uriase.
-      Interesanta si perioada  ianuarie 2014, cand  Soarele va incerca sa  ilumineze pe intunecatul Pluton, si amandoi se vor opune lui Jupiter.
Oare ce situatie va fi?
O creatura Intunecata care va transforma  intreaga constiinta umana? Ar putea fi nasterea unui nou guvern sau nou organism de control monetar? Sau caderea unuia deja exsitent? Desigur ca putem sa luam cunostinta cu cele mai Intunecate “fatade” ale realitatii inconjuratoare.
Cred ca acesta opozitie nu este altceva decat o trezire dura la o realitate la fel de dura care a existat in jurul nostru permanent. Este deschiderea constiintei catre realitati ce nu a vrut sa le accepte.
….Sau este inca o pavela pe aleea catre trezirea totala!
Cert este ca intrand in 2014 vom face  inca un bilant al alegerilor noastre!
Si ca sa inchei cu o alta concluzie, Jupiter are doua  mesaje pentru noi:
„I-am povestit veitii despre mine si am inteles ca ea nu ma va lasa la usa a tot ce este minunat, dar imi va oferi infinite cai de a ajunge acolo!” Andreea Caprescu
„Norocul inseamna o inmanuchere a ocaziilor si …  faptul ca esti pregatit pentru ele! „- Deepak Chopra.
Revolutie Jupiteriana  Excelenta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu