duminică, 23 iunie 2013

VIDEO. DEMONII PUTERII – DESPRE REALITATEA DIN SPATELE REALITATII, DESPRE GENOCID, ELITE, MANIPULARE…

Principiul puterii 1 - Imperiul
Principiul puterii 1 – Imperiul

CELE 3 DOCUMENTARE SUNT LA SFARSITUL ARTICOLULUI
Istoria, asa cum o stim noi, a fost scrisa de invingatori si nu reflecta nici pe departe adevarul ci doar “viziunile” acestora. Daca te intebi de ce traiesti asa de rau, de ce se moare inca de cancer, de ce ti-au murit stramosii in timpul razboaielor, sau de ce Romania se afla in multe privinte la stadiul de dezvoltare specific evului mediu, desi este bogata in resurse, de ce muncesti si nu ai nimic, atunci afla: iti putem oferi cateva indicii…
Invingatorul face ordine si impune propria lege celor infranti, doar ca invingatori sunt, in realitate, un numar extrem de mic de lideri care controleaza economia, societatea, armata, educatia, biserica, media, adica tot ce scoate profit si poate manipula si supune masele. Aceasta elita nu a tinut cont de nimeni si de nimic si din ea fac parte marii industriasi, bancheri, politicieni, clerul (marii preoti) si ideologi. In enorma majoritate a cazurilor, acestia se afla in spatele decizililor care se adopta si sunt stapanii politicienilor si celor care ne rad pe sticla si plang de mila omului de rand . Elita face istoria prin interpusi si isi impune interesele in tot si in toate. Cat despre mase, din care fac parte, eu tu, vecinul etc., noi nu suntem buni decat ca si robi sau eventual carne de tun atunci cand apar conflicte in randul elitei si care se manifesta prin razboaie. In cazul in care chiar te credeai liber, afla ca nu suntem cu nimic mai liberi decat pestii dintr-un acvariu.   Asa a fost si asa va sa fie pana in momentul in care omul va pune mai presus de orice fiinta umana, nu banul sau profitul obtinut prin lacomie sau prin exploatarea semenilor.
De ce biserica nu ia niciun fel de atitudine vizavi de exploatarea omului de catre om? Am inteles… acelasi lucru il face si ea, avand  o vasta experienta – de  mii de ani – in domeniu. Este nevoie sa mai amintim sutele de milioane de oameni ucisi de diversele institutii religioase (biserici) in numele credintei?
Lumea actuala este dominata de interesele unui stat care isi bazeaza stralucirea pe inrobirea altor popoare. In trecut, lumea era dominata de mai multe astfel de state precum este sUA acum, desigur, pastrand proportiile. Bineinteles, media, societatea, scoala, nu au niciun interes sa scoata in evidenta faptul ca si in acest moment imperiile exista si sunt cladite pe teroare, jaf, moarte. Aceeasi lipsa de interes exista si in a se spune care este adevarata cauza pentru care in Africa exista oameni care mananca pamant amestecat cu radacini pentru a supravietui. Nu se spune nici ca inca se moare pe capete in state in care dictaturile conduc sau ca exista surse de energie mai putin poluante dar care odata exploatate in masa ar reduce veniturile si influnta elitei care ne conduce. Nu se scoate in evidenta nici faptul ca regimuri criminale sunt impuse si sustinute pe toate planurile de tari care pozeaza in modele de democratie si de respect pentru drepturile omului.
Intre noi fie vorba, aceasta elita detinatoare a capitalului se va opune oricarei schimbari care ii pune in pericol averea si influenta politica si financiara. Poporului nu i se spune ca in spatele unor regimuri dictatoriale vinovate de sute de milioane de destine frante s-au aflat sua , rusia , china (doar in orezent), ca in spatele diverselor atentate puse pe seama teroristilor se afla de fapt dorinta guvernelor si a elitei conducatoare de a limita drepturile individuale, de a contrange si controla etc. Iar in spatele tuturor acestora se afla adevarati demoni cu putere de decizie, psihopati si criminali care, in loc sa infunde puscariile, pozeaza in eliberatori, democrati, intelectuali, lideri si binefacatori ai natiunilor lor sau chiar ai omenirii in ansamblu. Acesti conducatori sunt insa vinovati de moartea uneori a zeci de milioane de fiinte umane, de distrugere, de foamete, genocid etc. Si despre toate acestea nimeni nu sufla o vorba…
Marile puteri ale momentului, cat si cele care s-au stins si de pe urma carora a ramas stralucirea averilor stranse prin furt si exploatare, s-au ridicat pe cadavrele altor natiuni pe care le-au cucerit si exploatat doar in folosul lor. Cum s-a produs acest lucru? Fie prin sponsorizarea unor lovituri de stat sau prin impunerea unor guverne marioneata, corupte care pun in practica interesele sponsorilor. Din ce in ce mai evident este ca si Romania, alaturi de alte state “fara importanta”, face parte din grupul statelor colonie. Prin guverne corupte, mafiote, care au tradat interesele natiunii romane, am ajuns ca de pe spinarea noastra sa profite alte puteri. In timp ce noi ne zbatem in  mocirla, altii din afara ne mulg. Si uite asa, in istoria recenta, am avut un nastase, al carui rol in punerea sub controlul austriecilor a resureselor de perol ale tarii a fost esential, un  tariceanu, care la finalul mandatului a oferit cadou resursele de gaze din marea neagra unei firme controversate, un basescu care a desavarsit statutul de colonie. Si asa va fi si de acum incolo, cand se preconizeaza inceperea exploatarii de la Rosia Montana in favoarea canadienilor si a rezervelor de gaze de sist de catre americani. Si cine stie cate ni se mai coc de acum incolo si cate golaneli vor fi facute de politicienii nostru pentru a-si mentine scaunele si privilegiile.
Un singur element nu a contat in toata aceasta tarasenie, destinele oamenilor, genocidele care au avut loc in numele democratatiei liberale sau populare. Zeci de milioane de oameni au fost ucisi si alte miliarde au avut destinul schimbat in rau, pentru ca natiuni pe care le admiram astazi pentru prosperitate sa o duca bine. Uitati-va la statele care ne dau lectii de moralitate, toate acestea s-au ridicat pe cadavrele oamenilor din America de Sud, Africa, Asia, adica pe asuprire si genocid. Sa nu uitam si rolul bisericilor nationale sau nu, care lucreaza strans pentru beneficii cu guvernele acestor popoare si care au uitat de menirea lor adevarata.
PS: Sun state in acest moment, prezentate de agentii acestora ca adevarate modele de cultura si de civilizatie, de progres si de performanta. Dar cine mai stie astazi ca marea majoritatea acestor state au fost imperii care si-au jefuit coloniile. franta, germania, sua , belgia, rusia etc. s-au conportat in aceste colonii intr-un mod animalic iar multe dintre problemele actuale ale lumii li se datoreaza. Poate fara aceste state am fi depasit modelul acesta gresit prin care vedem omul si nu vom mai pune un tanc mai presus in razboi decat viata a catorva duzine de soldati. Poate fara aceste state vazute drept model astazi, am fi progresat cu mult mai departe decat suntem acum.
Dupa ce veti urmari acest documentar, veti descoperi ca apar  cu mult mai multe intrebari decat raspunsuri, ca ambalajul care ni se vinde nu este chiar asa de stralucitor ci este imbibat de sange.

Principiul puterii 1 – Imperiul


Principiul puterii: Partea II – Propaganda

Principiul Puterii 3 – Apocalipsa


http://proiectromania.wordpress.com/2013/06/16/video-demonii-puterii-despre-realitatea-din-spatele-realitatii-despre-genocid-elite-manipulare/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu