joi, 13 iunie 2013

RECLAMA - Pachet Carti pentru tine: 4 carti + 1 carte bonus

Multi dintre noi ne gandim la ideea de abundenta si mai mult decat la idee, la ceea ce vedem practic in viata noastra de zi cu zi. Unii dintre noi avem tot ceea ce dorim fiindca starea noastra mentala este cea corecta, altii inca nu am reusit sa intelegem propriile blocaje si sa ne permitem sa simtim aceasta abundenta. Daca fiecare dintre noi ar renunta la blocaje si ar da drumul la abundenta, s-ar crea o sinergie de grup care ar crea mai multa asemenea abundenta. In perioada interbelica de exemplu, o comuna din Austria a renuntat la moneda guvernamentala si a instituit o moneda locala. Zona s-a redresat economic fiindca s-a creat o astfel de sinergie care a permis realizarea mai multor schimburi. Secretul consta in Permisivitate.

Cu aceasta energie a abundentei si a libertatii economice, va prezentam ultimele noastre carti Puterea Creatiei: Perspectiva Pleiadiana asupra Ascensiunii, Invataturile Arcturiene, Legea lui Unu si Noua Metafizica.

Informatia din ele este benefica pentru:

- a depasi tiparele si convingerile limitative
- a ne reaminti de conexiunea noastra cu sinele superior
- a vedea care este adevarata noastra istorie si mosternire, dincolo de manipularile oficiale

- a retrai starea pe care o ai atunci cand iti intalnesti sufletul pereche
- a discerne intre ce este cu adevarat pozitiv si ce este negativ
- a intelege recalibrarile ce se fac la nivelul creierului fizic, pentru a incorpora noi informatii
- despre realitati paralele, iubire neconditionata, activare ADN si multe teme actuale
- cum ne putem activa potentialul multidimensional
- legatura dintre mintea superioara, mintea fizica si creierul fizic, cum putem accesa informatiile dorite
- a ne reasigura ca nu suntem singuri si ca daca cerem ajutorul il vom primi

Cele 4 carti sunt disponibile la pachet in format fizic, la pretul total de110 lei, iar cine comanda acest pachet primeste cartea Renasterea Colectiva a Iubirii si Informatiei cadou. In aceasta ultima carte sunt informatii ample despre sistemul nostru economic actual si ce putem face pentru a depasi limitarile acestui sistem, creand noi sisteme alternative, autorul vorbind din experienta sa proprie cu astfel de sisteme. 


Ideea este ca noi ne putem depasi toate limitarile, daca avem dorinta, incredere si vointa. Aceste carti pe care vi le prezentam sunt folosite ca si fise de permisiune, pentru a intra in acea stare in care suntem motivati si energizati, astfel incat sa facem schimbarile dorite. Aici este cheia. Noi trimitem in spatiul din jurul nostru energie, care produce o materializare in lumea fizica. Adica, mai simplu spus, ce gandim devine realitate.

De ce sa nu avem ganduri pozitive, care sa produca lucruri pozitive? Este atat de simplu, nu e usor, dar e simplu ca si mecanism. Ok, cine doreste cartile noastre, comanda se face de pe urmatorul link:http://www.puterea-creatiei.ro/produs/pachet-carti-pentru-tine-4-carti-1-carte-bonus/


Pentru a vedea o prezentare ampla a fiecarei carti, intrati pe urmatorul link: http://www.puterea-creatiei.ro/categorie-produs/carti/


De asemenea, toate cartile sunt disponibile si in format electronic, la pretul de 40 de lei, primind o carte bonus, cine doreste in acest format, scrieti-ne la adresa puterea_creatiei@yahoo.ro si noi va vom da contul bancar in care se trimit banii, apoi va vom trimite cartile. Se poate plati si prin paypal, iar cartile se pot trimite si in afara tarii. Deci pentru romanii din strainatate, va putem trimite cartile oriunde in Europa. 

Va asteptam sa testati cartile noastre si o zi excelenta,

Oprea Alexandru, Puterea Creatiei
Vizitati site-ul nostru: http://www.puterea-creatiei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu