vineri, 5 iulie 2013

Care este explicatia pentru prezenta si interventia obsesiva a SUA in Orientul Mijlociu? David Icke ofera un raspuns clar in aceasta directie


Mulţi americani sau locuitori din alte ţări ale globului sunt conştienţi de mult timp că prezenţa SUA în Orientul Mijlociu reprezintă ceva rău, care provoacă multă tensiune în întreaga lume. Zeci de mii de oameni – printre care femei şi copii – au fost astfel ucişi de către forţele combatante în numele unor interese obscure, hrănite cu nesfârşite minciuni şi cu manipulare. Cu toate acestea, chiar mai mulţi oameni nu pot întelege de ce se petrec toate acestea şi nici nu au o perspectivă reală asupra evenimenteleor din acea zonă a lumii, deoarece CNN şi alte posturi de ştiri internaţionale sunt „câinii de pază” ai elitei malefice şi ei nu pot muşca mâna stăpânului.
Cunoscutul scriitor şi ziarist britanic David Icke (Secretul Suprem, Copiii matricei etc) are o vastă experienţă în domeniu şi lui îi este destul de uşor să descâlcească iţele maşinaţiunilor cabalei în Orientul Mijlociu şi să expună lumii minciunile şi subterfugiile guvernului SUA si ale „aliaţilor” săi. Videoclipul de mai jos durează 19 minute şi expune complotul şi ceea ce nu este niciodată revelat „pe sticlă” sau în ziare. După ce aflăm puţină istorie în legătură cu această zonă a globului, vom fi capabili să vedem în adevărata ei lumina intervenţia puterilor occidentale (şi în special a SUA) în ţările Orientului Mijlociu; vom putea să înțelegem raţiunile care stau la baza lor, precum şi motivul pentru care această intervenţie trebuie neapărat oprită.
Întreaga lume urmăreşte cum va stopa poporul american (şi dacă o va face) cursa nebună a acestui tren al înşelăciunii şi al groazei, condus de Guvernul Americii. Mulţi dintre americani ştiu că ei nu au fost şi nici nu sunt în realitate reprezentaţi de acest Guvern. Cum se va sfârşi această situaţie dificilă prin care trece umanitatea în prezent?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu