luni, 8 iulie 2013

Horoscopul Sanatatii in saptamana 8-14 Iulie

Astrele va aduc multe vesti bune, dar totodata si voi trebuie sa depuneti putin efort pentru implinirea planurilor si bunul mes al lucrurilor. Cititi mai departe ce rezerva astrele in aceasta saptaana pentru fiecare zodie.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA BERBEC

Pentru voi, dragi nativi Berbec, haosul si energia din ultima vreme continua, insa la intensitate mai mare.
Va agitati pentru tot soiul de idei sau activitati ivite in ultima perioada sau care poate sunt mai vechi, dar acum necesita rezolvare. Va veti simti suprasolicitati, tensionati, insa totodata foarte motivati si entuziasti cu privire la viitor.
horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Aveti o minte agera, comunicati excelent cu cei din jur si reusiti sa va impuneti punctul de vedere.
In privinta sanatatii fizice, va simtiti excelent! Atentie insa la surplusul de kilograme. Astrologul va sugereaza sa adoptati o dieta sanatoasa, sunteti predispusi sa luati in greutate.
Este posibil ca in cazul celor care sufera de hipertensiune arteriala, diabet sau boli cardiovasculare, simptomatologia de fond sa fie mai evidenta. Urmati cu strictete tratamentul medical si indicatiile igieno-dietetice, in acest mod veti evita neplaceri in privinta sanatatii.
Sfatul astrologului: adoptati un regim de hrana sanatos si faceti mai multa miscare.


HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA TAUR

Pentru voi, dragi nativi Taur, saptamana ce urmeaza pune mai putin accent pe sanatate, insa va determina sa acordati mai multa energie in domeniul financiar.
Veti gasi in aceasta saptamana solutii care va vor aduce un plus financiar, de aici si un tonus psihic mai bun. Veti simti ca o serie de greutati se ridica, multe griji dispar si deja puteti face planuri frumoase pentru viitorul apropiat. Sunteti entuziasti si foarte motivati in aceasta saptamana.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, va atragem atentia asupra greutatii si indirect asupra alimentatiei, dar si asupra bolilor digestive. Iata deci ca sunt deja suficiente motive pentru a incerca sa aveti o dieta sanatoasa, echilibrata, eventual si un prgram de sport care sa va tonifice si sa va energizeze.
Sfatul astrologului: comunicati mai mult cu cei din jur si dormiti suficient.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA GEMENI

Dragi nativi Gemeni, aceasta saptamana inca va aduce vesti bune. In ultima perioada ati tot fost in centrul atentiei, iar aceasta ipostaza continua si in saptamana cuprinsa intre 8 si 14 iulie.
Va simtiti in continuare energi, inclusiv din punct de vedere intelectual, sunteti creativi, comunicativi, veseli, optimisti si motivati!
Nici in planul sanatatii fizice nu va merge mai rau. Organismul vostru este puternic, alimentat de starea psihica excelenta! Imunitatea este crescuta iar capacitatea de regenerare a organismului este mare.
Nu uitati sa adoptati totusi un stil de viata sanatos. Chiar daca acum va simtiti bine, unele alegeri neanatoase de acum isi pot face resimtite efectele mai tarziu.
Sfatul astrologului: profitati maxim de aceasta perioada favorabila.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA RAC

Si voi, dragi nativi Rac, ramaneti si in aceasta saptamana vedete ale zodiacului.
Astrele va tin partea in tot ceea ce faceti, va deschid usi, va aduc noroc si totodata putere de a pune in practica toate planurile.
Comunicati excelent, sunteti convingatori, motivati si optimisti. Aveti o buna capacitate de memorare, dar si de analiza – aici este posibil ca uneori sa deveniti melancolici.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele arata ca planuiti unele interventii in privinta sanatatii. Indiferent de felul acestora, este indicat sa efectuati o serie de analize pentru controlul de rutina al sanatatii. In felul acesta eliminati riscul unor complicatii sau puteti detecta precoce o disfunctie, astfel incat sa o tratati la timp.
In ansamblu va simtiti bine, chiar mai bine decat de obicei, aveti multa energie si o imunitate crescuta. Bolile par sa va ocoleasca in aceasta perioada.
Sfatul astrologului: mare atentie la excesele alimentare! Alegerile nesanatoase va pot face rau!

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA LEU

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 8 si 14 iulie este una pozitiva, incununata cu evenimente fantastice si plina de noroc.
Asadar este momentul sa demarati acum unele proiecte, sa va implicati in cat mai multe evenimente si actiuni, caci aveti suficienta energie si sustinere astrala pentru a reusi. Va simtiti energici, sunteti creativi, puternici, convingatori, aveti un tonus intelectual excelent si puteti chiar sa incheiati contracte.
In ceea ce priveste sanatatea fizica, este posibil ca pe fondul suprasolicitarii unele afectiuni mai vechi sa isi intensificce simptomatlogia: tensiunea arteriala marita, boli cardiovasculare, diabet, boli articulare, tulburari digestive.
Sfatul astrologului: evitati conflictele de orice fel.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA FECIOARA

Dragi naitivi Fecioara, perioada cuprinsa intre 8 si 14 ulie este atat de bine aspectata astral, incat veti trai zile foarte frumoase.
Spectaculosul, incredbilul, imprevizibilul sunt doar cateva atribute care vor descrie aceasta saptamana. Sunteti plini de energie si cu cat se intampla mai multe lucruri frumoase, cu atat nivelul vostru energetic creste si mai mult.
Va recomandam sa nu neglijati orele de somn caci aceasta perioada, pe cat este de frumoasa, pe atat este de epuizanta.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, organsimul functioneaza excelent, se regenereaza usor, iar imunitatea crscuta tine bolile departe.
Sfatul astrologului: nu neglijati orele de odihna si adoptati un regim plin de vitamine si minerale. Aveti nevoie!

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA BALANTA

Saptamana cuprinsa intre 8 si 14 iulie este pentru voi, dragi nativi Balanta, plina de suprize placute, de momente minunate, dar si de mari emotii.
Va veti simti suprasolicitati si pe buna dreptate. O avalansa de evenimente va invadeaza viata, sunteti entuziasti si optimisti, dar totodata va sunt incercare rabdarea si reactiile.
horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Este o perioada complicata, dar totodata foarte frumoasa. De evenimentele petrecute acum va veti aduce aminte multa vreme de aici inainte.
In planul sanatatii fizice, va simtiti excelent, aveti tendinta de a adopta un regim de viata echilibrat, ceea ce va onoreaza sanatatea.
Sfatul astrologului: bucurati-va din plin de aceasta perioada, este ca o aventura!

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA SCORPION

Pentru voi, dragi nativi Scrpion, in aceasta saptamana veti simti o usurare in planul mintal si emotinal.
Simtiti ca grijile dispar, caci multe din probleme se rezolva, blocajele se ridica si urmeaza o serie de evenimente pozitive, care va motiveaza si va binedispun.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, va simtiti mai bine decat in perioada precedenta, gasiti mai mult timp pentru odihna, pentru voi. Va puteti ingriji mai mult de stilul de viata si faceti alegerile bune.
Sfatul astrologului: nu amanati nimic in aceasta saptamana, orice plan are sansa sa se realizeze.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA SAGETATOR

Si pentru voi, dragi nativi Sagetator, perioada cuprinsa intre 8 si 14 iulie aduce vesti bune.
O serie de blocaje se ridica, gasiti solutii acum la multe din problemele voastre si, mai mult decat atat, va simtiti voi mai detasati. De fapt rezistati mult mai bine la stres, va pastrati mai bine calmul si nu mai lasati orice eveniment marunt sa va strice buna dispozitie.
Cei din jur va percep ca fiind mai intelept, mai calm, mai cumpatat, astfel incat va stimeaza si va apreciaza.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, este indicat sa acordati mai multa atentie stilului de viata. Este recomandat, chiar daca simtiti ca nu aveti timp, sa faceti o serie de analize de rutina. Astrele arata ca unele sisteme din organism pot suferi, fara ca aceste tulburari sa se exteriorizeze.
Sfatul astrologului: mergeti la medic pentru un control de rutina.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA CAPRICORN

Perioada cuprinsa intre 8 si 14 iulie este pentru voi, dragi nativi Capricorn, una plina de peripetii.
Cand va certati cu unii prieteni, cand gasiti altii, cand renuntati la unele proiecte, cand demarati altele, in tot cazul exista un echilibru in toate panurile. Daca unele aspecte dispar, altele apar, daca unele relatii se strica, altele iau nastere, daca unele organe sufera, unele tratamente actioneaza eficient. Si tot asa, insa rezultatul final este unul echilibrat.
In planul sanatatii fizice va recomandam sa nu va neglijati simptomatologia. Mergeti la medic daca simtiti un simptm neobisnuit, caci sansa de vindecare este foarte mare.
Sfatul astrologului: incercati sa nu fiti foarte radicali in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA VARSATOR

Pentru voi, dragi nativi Varsator, perioada cuprinsa intre 8 si 14 iulie este una plina de evenimente in contradictoru, motiv pentru care va veti simpti suprasolicitati, fiind necesar sa faceti fata imprevizibilului.
Sanatatea este in mod special aspectata in aceasta saptamana. Se pare ca neglijarea unui stil de viata sanatos din ultima perioada, neglijarea orelor de somn si suprasolicitarea vor avea un ecou asupra sanatatii.
Sufera in special organele sensibile la stres: tensiunea arteriala, inima, sistemul nevos, sistemul digestiv, sistemul imunitar. Este indicat sa mergeti la medic in viitorul apropiat pentru o reevaluare a stari de sanatate.
Sfatul astrologului: nu va irositi energia pe lucruri nesemnificative.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA PESTI

Perioada cuprinsa intre 8 si 14 iulie decurge pentru voi, dragi nativi Pesti, cu evenimente care va determina sa va maturizati in unele privinte.
Deveniti mai siguri pe unele alegeri si chiar incepeti sa puneti unele planuri in practica. Simtiti nevoia de a va linisti, de a va redefini propria viata, prioritatile si activitatile personale. Considerati ca ati pierdut mult timp pentru altii si acum simtiti nevoia sa “investiti” in voi cat mai multe resurse de care dispuneti.
Deveniti mai atenti la dieta, la silueta si aspectul fizic, la propria sanatate, propriul statut, la finante, la stil de viata si timp personal. Unii v-ar putea considera egoisti, dar de fapt cautati sa va echilibrati, sa va regasiti in haosul evenimentelor pe care l-ati trait in ultima perioada.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, organismul vostru rezista la stres, aveti o imunitate buna iar astrele nu aduc motive de ingrijorare.
Sfatul astrologului: nu ii neglijati pe cei dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu