vineri, 30 august 2013

Care este progresul vostru si la ce sa va asteptati

portal
Cu data de 25 august ati trecut o altă importantă „bornă kilometrică”. Ati absorbit, integrat si transmis energiile în voi însivă si Gaia cu succes. Felicitări!
Multi dintre voi nu sunt constienti de importanta datei sus-mentionate. Este cel mai important reper în perioada voastră de nouă luni de Gratie, despre care am vorbit.
Vă spun cu bucurie că vă inscrieti deplin în graficul Divin.
Vă rugăm să aveti răbdare înainte de a merge în interior si a încerca să observati modificările care rezultă din energiile din 25 august. Veti avea nevoie de ceva timp până când veti fi în măsură să descoperiti transformarea care a avut loc in interiorul vostru. Vă rugăm să aveti răbdare si să nu fiti prea stricti cu voi insivă.
Vedem că desfăsurarea perioadei de Gratie până la sfârsitul lunii septembrie 2013 are loc asa cum sa anticipat.
Nu va fi nici o întoarcere. Nu va avea loc nici o schimbare în Planul Divin. Cu Echinoctiul din septembrie, vechea voastră paradigmă se va termina o dată pentru totdeauna.
După această dată, tot ceea ce nu se bazează pe Iubire si Lumină si care face parte din vechea iluzie 3D nu va putea supravietui.
Veti fi cu totii înăltati în asa fel încât o miscare progresivă, care nu se bazează pe Iubire si Lumină nu va mai fi posibilă. Astfel de situatii care se bazează pe vechile virtuti iluzorii vor fi rezolvate. Veti găsi rapid solutii pentru situatiile voastre care vă vor tine ocupati în mod individual si global.
Şi acum sunteti la mai putin de o lună distantă de această ridicare.
În prezent, ultimele bătăli sunt purtate de cei care nu pot accepta schimbarea care vine si că vechiul joc ajunge la data lui de expirare. Acesta este motivul pentru care atât de multe acte de război ajung la un nou apogeu. Vă rugăm să fiti siguri că după data echinoctiului din septembrie 2013 [22 septembrie, 23:45 ora Romaniei; n.t.], toate aceste situatii vor fi rezolvate in Lumină si Iubire – si foarte repede.
Gaia sustine transformarea voastră. Incendiile de păduri, inundatiile, furtunile si cutremurele vor sprijini transformarea voastră în Epoca de Aur pentru Gaia. Vă rugăm să retineti că lucrati mână în mână cu Gaia si vă sprijiniti reciproc. Și, din nou, subliniem faptul că aduceti contributia voastră în acest joc cu mult succes.
Nu am fost siguri cum veti face fată celor nouă luni de Perioadă de Gratie. Mai ales, nu am putut să prevedem, dacă veti folosi această Perioadă de Gratie în scopul pentru care v-a fost oferită. Vă rugăm să ne permiteti să vă reamintim că voi ati cerut lui Dumnezeu această Perioadă de Gratie, în scopul de a permite fiecărei fiinte umane de pe Gaia să se Inalte.
Acum vă aflati în pregătirea pentru Ascensiune. Ati dat drumul intregului balast vechi si integrati noile energii care vă vor ridica.
Ascensiunea se va întâmpla în cele din urmă în viitorul nu prea îndepărtat. Dar deja după expirarea Perioadei de Gratie, veti observa o usurintă în viata de zi cu zi si mai multă bucurie.
Vei fi surprinsi de solutiile pe care le veti găsi pentru problemele individuale si globale care vă chinuie acum. Şi acest lucru în sine vă va ridica considerabil într-un mod în care nu considerati că este posibil acum.
Şi apoi – la un moment dat în viitorul vostru imediat – in cele din urmă vă veti înălta.
Vă rugăm să nu vă îndoiti de voi insivă. Totul este bine. Ne-ati surprins cu cererea voastră pentru o prelungire, si nu am fost siguri ce veti face cu perioada de Gratie. Și acum, ati performat cu totii atât de miraculos pentru beneficiul vostru si al Gaiei incat nu ne putem exprima adecvat bucuria noastră. Sunteti cu adevărat Maestri în actiune si suntem cu totii atât de mândri de voi.
Multi dintre voi întrupati în prezent pe această planetă sunteti Maestrii ai Ascensiunii. Ati stăpânit cu succes Înăltarea în alte vieti si pe alte planete. Acesta este motivul pentru care sunteti incarnati ca „experti ai Înăltarii” acum. Voi sunteti „Fortele Speciale Divine” ca să spunem asa. Şi aveti o executie superbă.
Sunt atât de multe lucruri care vă asteaptă incat vă vor uimi într-un mod pozitiv si vă vor conferi bucurie si fericire.
Dacă priviti in exterior pentru dovezi tangibile pentru mesajele noastre – desi accentuăm neobosit că ar trebui să căutati schimbările în voi însivă în primul rând – fiecare dintre voi, care urmăreste mesajele noastre, va vedea prima dovadă pe scară largă, tangibilă, observând schimbările în afacerile voastre financiare, in special cu reevaluarea multor monede.
Suntem cu sigurantă constienti de faptul că multi – dacă nu toti – au cateodată unele îndoieli dacă toate acestea sunt reale. Şi noi întelegem acest lucru, datorită multor schimbări în Planul Divin experimentate de voi pe tot parcursul călătoriei voastre.
Acesta este motivul pentru care reevaluarea multor monede este de o asemenea importantă. Acesta vă va arăta că totul este real si nu un vis.
Totul este bine. Vă rugăm să aveti încredere în voi însivă si în Planul Divin. Suntem alături de voi si vă însotim în acest proces. Chemati-ne dacă sunteti în căutare de ajutor si suntem acolo pentru voi.
Vă iubim mult de tot,
Fratele vostru,
Ashtar
Sursa: http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu