joi, 1 august 2013

Cubul gigant revine in jurul Soarelui!

Despre apariţia năucitoare a unui cub gigantic în imediata apropiere a Soarelui şi despre fotografierea lui cu ajutorul satelitului SOHO, specializat în observarea şi raportarea fenomenelor solare, am mai scris în cadrul rubricii noastre. Iată însă că acest cub (sau altul), parcă şi mai mare decât primul, revine în preajma astrului ceresc, chiar în cronosfera acestuia, nefiind deloc deranjat de temperaturile imense care există acolo.


Cubul a fost văzut în ultimul an în diferite zone ale Soarelui. Fotografiile îl prezintă adeseori jumătate „în Soare”, jumătate „în afară suprafeţei Soarelui”; totuşi, există şi situaţii în care Cubul a fost surprins şi fotografiat în aparenţa lui tridimensională. 
NASA nu a oferit nicio explicaţie pentru niciuna dintre capturile fotografice realizate de SOHO, chiar dacă satelitul fotografiază Cubul gigantic de aproximativ 5 ori în fiecare lună. Întrucât acel obiect imens este în mod evident controlat de inteligențe necunoscute, s-a presupus că el ar reprezenta de fapt o gigantică navă extraterestră.

 

În aceste fotografii observăm că obiectul (Cubul) se află în spatele zonei care implică centrul ce este blocat de camera fotografică. Aceasta demonstrează faptul că, în realitate, Cubul nu reprezintă o pixelare a imaginii, aşa cum mulţi sceptici se grăbesc să afirme. Pentru cei care au o minte deschisă şi lipsită de prejudecăţi prosteşti, imensul obiect ar putea fi o nava-mamă de origine extraterestră, având o mărime de câteva ori cât planeta noastră. Aceasta este o opinie împărtășită de cea mai mare parte a comuniyății internauților care sunt interesați de aceste aspecte. Este o parere logică, ce sfidează orice alte „găselnițe” ale științei și care de asemenea se sprijină pe „tăcerea de aur” a NASA.

Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu