joi, 1 august 2013

Romania a avut nevoie de o perioada in care sa fie ascunsa de tirania fortelor oculte - Confirmari de la Mihaela Palade

romania pe harta
   Romania a avut nevoie de o perioada in care sa fie ascunsa de tirania fortelor oculte. A avut nevoie de aceasta perioada de liniste care a fost de fapt o protectie pt ea. Nu trebuia sa iasa in evidenta. Nu era cazul si nici momentul. Ar fi atras atentia prea mult si ar fi fost ranita. Acum insa situatia s-a schimbat si ea isi reia locul intr-un plan fruntas, astfel ca energiile ce sosesc, energizeaza coduri sacre si ea se va dezvolta rapid.
     Va fi o dezvoltare determinata de activarea codurilor, coduri ce sunt atat in oameni cat si in locuri. Maretia ei se va realiza, caci ea isi redobandeste forta de odinioara, servind umanitatea in intregimea ei.
     Raspanditi acest mesaj, caci este un mesaj datator de viata, de speranta, de sublim. Insasi mesajul este incarcat energetic de catre noi, forte spirituale ce locuim in acest spatiu si-l protejam.
    Codurile ce sosesc acum, sosesc de pretutindeni din marele spatiu galactic, fiind trimise si sustinute de entitatile ce au fost martore la creatia Terrei. Este momentul, este desteptarea, este manifestarea.
     Noi locuim in spatiile subtile. Sustinem si asiguram echilibrul acestor locuri.
     Va multumim pt receptionarea mesajului si pt increderea acordata.
     Entitati protectoare a acestui spatiu.
Sursa: mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu