luni, 16 septembrie 2013

Apel către sufletele voastre

romania
Marți 17 septembrie la ora 7.43, ora oficiala a Romaniei, puțin după răsăritul Soarelui, se produce conjuncția exactă între Saturn și Nodul Nord, în cel de-al 9-lea grad al zodiei Scorpionului.
În urmă cu 3 ani acțiunea sincronizată a unui grup de oameni cu suflet mare a făcut posibil ca în momentul eclipsei de Soare din 11 iulie 2010 la ora 13.32, în Cetatea Preoteselor zeiței Bendis, la Fețele Albe, să fie repornit Izvorul Conștiinței Spirituale, cel care întreținea și alimenta statutul de Fiinte Spirituale și sentimentul nemuririi la strămoșii daci.
Pentru a genera un impuls constructiv, creator, de care să beneficieze cât mai mulți oameni, va invit la o actiune comună având ca scop crearea, amplificarea și favorizarea valorificării șanselor și oportunităților pe care ni le oferă momentul ce marchează profund viitorii 22 de ani.
Rugamintea mea către voi toți este ca în momentul conjuncției (marți 17.09.2013 La ora 07.43) să aprindeți o lumânare și să rugați Entitățile de Lumină și Iubire, toate Ierarhiile Spirituale și pe Dumnezeu să ne ajute:
să trezim în sufletele noastre constiința de Ființe Spirituale (pe care strămosii daci și pelasgi o aveau)
să ne întâlnim cu cei care sunt în stare să ne indrume și să ne ajute să facem pași pe calea evoluției noastre, așa după cum este Voia Tatălui
să ne gasim și să mergem fiecare pe drumul nostru cel mai bun, așa dupa cum este Voia Lui
să gasim în noi voința și forța de a ne schimba, pentru a ne îmbunătăți viețile și pentru a ne face Lecțiile de Viață, așa cum ar vrea să ne vadă Dumnezeu că facem.
Nu cereti nimic pentru România, ci doar pentru oameni, pentru sufletele care viețuiesc aici.
Binele în Romania va exista când vom însuma binele fiecărui om care traieste aici.
Nu asteptati nimic care sa vina de la lideri, ci construiti fiecare la nivelul vieții voastre personale, viitorul pe care doriti sa il aveti, cel mai bun pe care vi-l puteti permite, așa după cum vrea Dumnezeu!
Vă invit ca marti dimineata,17.09.2013, la 07.43 oriunde va veti afla, să aprindeți o lumânare si să ne rugăm cât mai mulți, împreună, simultan, pentru binele fiecăruia și al nostru comun!
by Alexandru Nicolici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu