luni, 16 septembrie 2013

Meditatie din cartea Templul schimbarii – arc peste timp, de Erik Berglund si Elena Cocis


Astazi va propun o meditatie, care parca a fost scrisa astazi... pentru acum.
Pentru a ne pregati, haideti sa respiram prin inima. Inspiram si expiram, ca si cum inima ar avea nas. Simtim iubirea, cea mai mare forta de pe Pamant. Cand iubim si suntem iubiti, indiferent ce am dori, orice anume am avea in gand, atragem iubirea neconditionata.
Inspiram iubire prin inima si o expiram prin mana stanga, pentru a o transmite celui de langa noi. Simtim cum energia se misca, cum sentimentul iubirii ne cuprinde pe toti.
Ne intoarcem la amintirea unui moment din trecutul nostru, in care ne-am schimbat, iar schimbarea a fost mai buna decat credeam ca va fi. De obicei, ne luam tipare din intamplari, din situatii in care ne-a fost frica si, de cele mai multe ori, credem ca schimbarea duce spre ceva rau, imprevizibil, ca ne inrautateste viata sau ca nu ne putem adapta.
A venit vremea sa invatam sa generam schimbari care ne vor conduce spre lucruri mai bune, spre o viata noua, in care vom dobandi tot ceea ce avem nevoie pentru misiunea pe care ne-am ales-o, in care ne vom vindeca trecutul si ne vom construi viitorul.
Sa aducem spre noi un moment de schimbare. Simtim ca ne putem conecta cu ingerii, cu Dumnezeu, cu fiintele spirituale din Univers, cu ceva mult mai mare decat noi.
Inspiram – expiram. Simtim un vortex de iubire, care ne schimba modul de a ne conecta cu Dumnezeu. Inspiram – expiram pe rand, prin inima, prin gat, prin al treilea ochi, prin coroana. Expiram prin chakra de deasupra capului, intr-o sfera superba de lumina lichida, aurie, care este locuita de ingeri, de Maestri ai Luminii, de Maestri ai Schimbarii.
Simtim cum toate aceste fiinte spirituale isi tin mainile deasupra noastra si cum, din mainile lor, mii de raze de Lumina se indreapta catre noi. Suntem inundati de Lumina. Primim toate energiile, toate frecventele de care avem nevoie pentru pasii ce vor urma, pentru viitorul nostru, al tuturor celor de aici, pentru viitorul tarilor si al oraselor in care locuim, pentru viitorul intregului Pamant.
Mari frecvente vin spre Pamant, energii care pana acum nu au mai fost. Sunt puternice, de aceea este foarte dificil sa avem acces la ele, in mod individual, dar pot fi mult mai usor accesate in grup. Acesta este motivul pentru care ne aflam acum, aici. Avem de facut impreuna, o lucrare grandioasa.
Vor veni mari schimbari pe Pamant, iar una dintre ele este aceea ca iluzia separarii va disparea. Prin inima, suntem conectati unii cu ceilalti si cu tot ceea ce inseamna viata. Suntem impreuna ca grup, suntem impreuna cu toti acesti mari ingeri, cu aceste inalte fiinte spirituale care se afla in sfera de Lumina aurie, de deasupra capului nostru.
Ne ridicam prin acea sfera de Lumina, prin planurile interioare, din ce in ce mai sus. Treptat, ochii nostri se acomodeaza cu aceasta Lumina. Ingerii ne ating. Simtim asta. Ne imaginam ca ne deschidem ochii si ca Dumnezeu este cu noi. O raza care vine din inalturi si care straluceste prin Lumina, ne ajuta sa putem vedea mai bine, planurile noastre interioare.
Cu ajutorul acestei Lumini, descifram forme. Vedem paduri si peisaje mirifice, culori stralucitoare, temple marete. Ne apropiem de Marele Templu al Schimbarii, acolo unde Maestrii pregatesc tot ceea ce este nou si care va fi daruit Pamantului – toate semintele, toata splendoarea, toata frumusetea care se va desfasura pe Pamant: noi inventii, o noua muzica, toate formele de vindecare, cunoasterea, noi forme de comunicare – intr-un cuvant, toate Darurile Divine, ce vor pogori pe Pamant. 
Ne aflam in Lumina, in curtea Templului. In jurul nostru vedem multe suflete. Unele ne sunt familiare; le cunoastem din aceasta viata sau din vietile trecute, sau din alte sfere, din alte dimensiuni. Totul ne este cunoscut. Sufletele prezente aici s-au oferit sa aduca aceste energii spre Pamant, in acest timp al Schimbarii, sa ne asiste in aceasta perioada de tranzitie.
In fata noastra apare un ghid spiritual. Intregul nostru grup il urmeaza. Suntem condusi intr-o camera speciala, numita Sala Reamintirii, Sala Inregistrarilor. Fiecaruia dintre noi i se da o carte, un registru in care sunt inscrise toate vietile noastre trecute, precum si viata pe care o traim acum.
Prin inima, ne uitam in carte. Vedem tot ceea ce am primit in decursul existentelor noastre, vedem momentele in care ne-am schimbat, momentul in care am ales Lumina in locul intunericului. Vedem momentul in care ne-am urmat planurile, dar si pe acela in care nu le-am urmat; cand ne-am implinit misiunile personale si cand ne-am abatut de la infaptuirea lor. Simtim ca un inger ne ajuta sa descifram toate aceste imagini, sa intelegem ce reprezinta ele.
Rasfoim cartea si ajungem la capitolul legat de aceasta viata. Dupa ce zabovim o vreme aici, decidem ca a sosit momentul sa privim in viitor. Vedem pagini albe. Simtim ca ingerul este cu noi, ca suntem in pragul unei noi vieti in care ne putem schimba viitorul. Simtim ca suntem capabili sa ne schimbam viitorul, simtim cum numai in noi se afla aceasta posibilitate.
Proiectam in fata noastra o raza de Lumina, pentru a vedea mai bine drumul care duce spre trecut. Pentru a ne fauri viitorul, avem nevoie de lectiile invatate pana acum. Ne imaginam ca in inima noastra se afla un magnet cu a carui forta atragem din trecut, tot ceea ce este bun pentru noi: oameni, evenimente, lucruri, orice este folositor pentru binele nostru cel mai inalt. Transformam in Lumina, tot ceea ce am atras, iar cu aceste fasii luminoase proiectam, tesem un nou desen in fata noastra.
Sa ne imaginam ca acest magnet are trei laturi. Rasucim magnetul, punand in fata latura care respinge si vedem cum indepartam din trecutul nostru, tot ceea ce este creat din neiubire Este asemenea unui vant puternic, care sufla asupra intregului nostru trecut si alunga tot ceea ce a stat in calea inaltarii noastre.
Vedem o carare plina de Lumina – iar la capatul ei, o usa. O deschidem si ne apare un coridor lung, cu multe alte usi, ce merg spre infinit. De cealalta parte a fiecarei usi, se afla un lucru posibil din viata noastra. Ingerul care ne insoteste, ne atinge in dreptul inimii. Simtim cum trimite spre noi un flux de energie care ne va fi de ajutor, in experienta care va urma.
Alegem sa intram pe usa cea mai puternic luminata, acolo unde intalnim solutia cea mai potrivita pentru tot restul vietii noastre. Patrundem prin aceasta usa si mergem pe cararea de Lumina, care se deschide in fata noastra. Pe masura ce inaintam, vedem in departare o silueta, de care ne apropiem cu pasi marunti. Este sinele nostru viitor. Ne apropiem, ne atingem, ne imbratisam, ne contopim, devenim una cu el. In acest moment, totul dispare.
Extras din cartea Templul schimbarii – arc peste timp, de Erik Berglund  si Elena Cocis http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=233
Sursa: Editura For You  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu