miercuri, 4 septembrie 2013

"În mai puţin de o LUNĂ, lumea nu va mai exista!" Profeţia şocantă, făcută de un băiat autist, s-ar putea împlini pe 1 OCTOMBRIE

"În mai puţin de o LUNĂ, lumea nu va mai exista!" Profeţia şocantă, făcută de un băiat autist, s-ar putea împlini pe 1 OCTOMBRIE 442
Un bărbat din SUA a postat pe internet un video prin care dorea să avertizeze întreaga lume de iminentul sfârşit al planetei. Profeţia, care ar urma să se împlinească pe data de 1 octombrie 2013 - în mai puţin de o lună - a fost făcută de fiul lui, care suferă de autism, dar care, potrivit tatălui său, ar avea puteri supranaturale.

Prima profeţie făcută de copil a fost cu câteva zile înainte de tragedia de la 11 septembrie. "Când l-am dus l-a şcoală, din senin, a început să îmi spună: Uite steaguri, steaguri pe maşini, pe case, peste tot! Steaguri multe!"

Tatăl nu l-a înţeles iniţial pentru că în acel moment nu era niciun steag pe stradă. După numai câteva zile, în momentul dezastrului de la World Trade Center, milioane de americani, solidari cu victimele tragediei, au arborat steagul Americii la maşini, în curţi şi case.

Băiatul a făcut şi alte profeţii, care s-au împlinit, dar una i-a atras atenţia tatălui în mod special:
În noiembrie 2012, băiatul a spus: “Explozii! 1 octombrie 2013. Lumea nu va mai exista. Lumea va pieri! Explozii!” 

Tatăl l-a întreabat: “Şi atunci, noi unde vom trăi?”, la care răspunsul băiatului a venit imediat “Pe Marte!”




2 comentarii:

  1. Trebuie sa va spun un lucru, mie imi plac profetiile, le citesc cu mare atentie, dar eu stiu foarte sigur ca este o probabilitate foarte mica sa se adevereasca. De ce ? Pentru ca viitorul nu exista, noi traim in momentul prezent, ACUM, si in acest moment noi construim viitorul. Cei care fac aceste profetii au tot respectul meu, sunt niste oameni deosebiti care poseda un har, dar ei vad doar O PROBABILITATE din ce ar putea fi, asta din miliardele de situatii care se pot materializa. Nu vreau sa supar pe nimeni, asta este parerea mea, dar repet, toata stima pentru acei oameni care se incumeta sa faca profetii expunandu-se ironiilor celor din jur, dar o fac din dorinta de a ajuta, de a trage un semnal de alarma, numai ca repectiva profetie are sanse mici sa se materializeze. Sper sa am dreptate si sa trecem cu bine si peste luna octombrie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca de obicei ai dreptate , dragul meu Dan.
      Luna octombrie se anunta plina de evenimente. Cum vom trece de ele, depinde de fiecare din noi si de puterea noastra de a intelege, ca noi construim viitorul.

      Sa ne lumineze Bunul Dumnezeu si sa ne intareasca in credinta noastra de a face bine!

      Ștergere