miercuri, 4 septembrie 2013

Previziuni şocante: Al Treilea Război Mondial va izbucni în 2014!



Articol aparut pe 27 Mar 2011:


Pe data de 24 martie, cei mai renumiți astrologi, șamani și parapsihologi din Rusia s-au întâlnit pentru a discuta previziunile pentru viitorul apropiat și îndepărtat. 


Una dintre cele mai șocante previziuni a fost aceea despre începerea unui război mondial.



"Fenomenul despre care s-a spus că este criza financiară internațională, și care acum ar fi pe sfârșite, nu a fost de fapt o criză financiară. A fost doar un semn iminent care anunța adevărata criză. Adevarata recesiune va avea loc în viitorul apropiat", a spus astrologul Aleksei Kolov în deschiderea conferinței, citat de ziarul rusesc Pravda.



Însă cea mai impresionantă previziune a fost facută de Pavel Globa: "Mulţi m-au atacat spunând că promisesem un an liniştit pentru Rusia. Ce fel de an liniştit poate fi acela în care cutremurele zguduie Japonia. Dar Japonia nu este Rusia. Vor avea loc războaie pe plan internaţional în acest an, dar totul va fi bine în ţara noastră, cu excepţia perioadei de vară. Vara va fi dură, vor fi trei eclipse în iunie-iulie. Anul acesta vor fi şase eclipse în total. Am mai avut un astfel de an catastrofic acum 20 de ani, când s-a destrămat Uniunea Sovietică."



Eclipsele anunţate vor provoca o mulţime de probleme anul acesta, a mai spus Pavel, care susţine ca acest an ar putea fi comparat cu 1939, anul de dinaintea izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial, din punct de vedere astrologic.



De asemenea, participanţii la întâlnire au căzut de acord asupra perioadei de izbucnire a Celui de-al Treilea Război Mondial.



Se presupune că noul război va începe în martie 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de la Soci. De asemenea, este posibil ca războiul să înceapă la cinci zile după încheierea Jocurilor Olimpice. Globa nu precizat în care ce ţară va izbucni conflictul, afirmând doar că revoluţiile africane vor înainta, încet, mai departe de Rusia şi că proteste masive se vor produce în Asia Centrala.



Astrologul este convins că aceste incidente au loc din cauza fenomenului cunoscut sub numele de Super Lună. 



Potrivit lui Globa, NATO a atacat Libia în ziua în care Super Luna s-a aliniat cu soarele, iar când Super Luna s-a aliniat cu Uranus s-a produs cutremurul japonez.



În viitorul apropiat sunt aşteptate să se producă revoluţii în Siria şi Yemen. Cu toate acestea, liderul yemenit va fi alungat de la putere abia peste trei ani. Algeria, în schimb, va fi cea mai norocoasă ţară din regiune, pentru că manifestaţiile de acolo vor dura foarte puţin.



"Am studiat horoscopul liderilor tuturor ţărilor din regiune. Preşedintele Algeriei este singurul care nu are deloc carismă. Apropo, ziua lui de naştere este aceeaşi ca a lui Gorbaceov - 2 martie, 1931. Va avea un trai liniştit. Îi vor da până şi un iaht şi o vilă. Nu vor fi revoluţii în Algeria. Cât despre soarta lui Gaddafi, problema este că nimeni nu-i cunoaşte data de naştere - este ori 1937, ori 1940, ori 1942. Dacă este adevărat că s-a născut pe data de 7 iunie, va muri de ziua lui - este o eclipsă în apropierea acelei date. Dar nu cred că este în zodia Gemeni. Se comportă ca un Vărsător. Ziarele au scris recent că ar fi fiul unui pilot francez, au publicat până şi fotografia pilotului. Am văzut fotografia - semănau, într-adevăr", a adăugat Pavel Globa.


6 comentarii:

  1. Decat sa construim un viitor indus din asemenea stiri, mai bine pierdeti timpul cu folos si urmariti acest documentar:
    http://adinaamironesei.blogspot.ro/2013/09/informatii-care-mi-au-schimbat-viata-16.html

    Cred ca e mai real si constructiv ceea ce veti vedea decat manipularea asta cu profetiile unor ... completati voi punctele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu ai inteles nimic. Imi pare rau.

      Ștergere
    2. Te rog lumineaza-ma, stiu ca sunt prost....

      Ștergere
    3. Nu esti prost si stii si tu asta. Eu nu te pot lumina. Asta o poti face doar tu, daca intr-adevar doresti sa intelegi dincolo de cuvinte. Eu doar pot sa iti trimit toata iubirea mea si sa ma rog pentru binele tau.

      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
  2. Nu trebuie sa fim asa agresivi.Adevarul e ca nu ajuta la nimeni asemenea informatii mai mult sau mai putin adevarate.

    Cand Isus a fost intrebat despre sfarsitul lumii,acesta le-a raspuns curiosilor:Nu este treaba voastra sa stiti aceste lucruri.Tatal le-a pastrat sub paza Sa"".

    Deci nu este esential sa stim aceste lucruri.Viitorul oricand poate fi schimbat prin forta vointei benefice ,si aceste informatii risca sa ramana la nivelul de fabule,aberatii....De ec?Fiindca viitorul nu este scris defapt? Ci doar schematizat ,dar nu concretizat. Omul il concretizeaza prin forta binelui sau raului care predomina in fiinta lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt niste idei ale unor vizionari. Daca stim ca asa se poate intampla, nu trebuie sa ne speriem, ci sa ne rugam si sa cerem prin rugaciunile noastre ca asa ceva sa nu se intample.
      Ce va fi, asta doar Dumnezeu va decide !

      Ștergere