marți, 3 septembrie 2013

Paradisul gangsterilor ... Nu vreau sa pierd nimic ! - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Urmariti clipul aici:
https://www.youtube.com/watch?v=N6voHeEa3ig


Dragii nostri,
Vedeti in jurul vostru cum se tese o plasa de coruptie si influenta nefasta, care va apasa din ce in ce mai tare. Este normal sa simtiti asta, caci ea se ingreuneaza pe masura ce faptele negative se acumuleaza in ea. Nu dezdanajduiti, caci de la atata greutate, in curand se va rupe. Este normal sa fie asa, caci legaturile ei nu vor mai suporta greutatea si in curand tot sistemul sustinut de aceasta plasa se va darama. "Paradisul gangsterilor" nu va mai dura mult.
Este deja o treaba  de luni, nu ani, ci luni de zile. Deja au inceput sa se sape unii pe altii si razboiul intre fortele raului pentru suprematia imaginara,  pe care si-o doresc acesti oameni aserveti raului, se va acutiza din ce in ce mai tare.
Vor urma lupte politice, in care se vor antrena masele de oameni nevinovati, din toate punctele de vedere, care se vor framanta si se vor acuza reciproc, singura lor vina fiind doar credulitatea.
Lipsurile economice nu vor face altceva decat sa acutizeze aceste lupte, la toate nivelurile si vor isca tensiuni in toate nivele societatii si lumii, inclusiv in sferele de influenta inalte. Cei care au furat si au inselat, nu se vor opri, nici macar nu se vor multumi cu putin. Nu vor intelege ca, de unde nu e, nu poti fura, caci luxul si decadenta necesita multi bani.
Tensiunile internationale se vor acutiza din ce in ce mai mult, facand ca dupa inceperea noului an si trecerea iernii, sa se intruneasca elementele necesare unei conflagratii de mari proportii, poate chiar mondiale.
De asemenea, fenomenele meteo, climatice, seismele si eruptiile vulcanice se vor acutiza, iar impreuna cu accidentele de tot felul, de la cele personale , pana la cele colective, vor aduce multe pierderi de vieti.

Guvernantii de toate categoriile, ar trebui sa ia aminte si sa invete din istorie si sa inteleaga ca nu sunt vesnici. Nimeni nu este si deci nici ei. Sa inteleaga ca toti au platit pentru faptele lor, mai repede sau mai tarziu si sa studieze cu atentie Revolutia franceza si sa invete din ea, caci au toate sansele sa retraiasca acea perioada si ghilotina inventata atunci, ar putea fi mult prea blanda fata de ce vor pati. Dar asta este alegerea lor, asta este alegerea fiecaruia din voi, cum veti trai si cum veti da socoteala pentru faptele voastre.

Luati aminte la acei oameni minunati, care sunt deja in jurul vostru. Priviti-i cu atentie si veti vedea cum deja au inceput sa imprastie in jurul lor lumina si iubire. Fiecare din ei incepe sa se trezeasca si sa se indrepte catre "locul" care i-a fost harazit de destin pentru a-l ocupa in aceasta perioada. Sunt cei care deja au pierdut mandria si liberul arbitru si care au o singura dorinta: sa faca cat mai mult bine in folosul semenilor lor. Au fetele luminoase si in sufletul lor nu se mai poate citi frica sau spaima, pentru ca toti au trecut pe langa ea intr-un fel sau in altul si au inteles ca moartea  nu este o incheiere a vietii, ci un nou inceput, au cunoscut macar in mica masura, fericierea de a fi in apropierea Ingerilor si a Domnului Iisus si astfel si-au dat seama ca cel mai important in aceasta viata, nu sunt banii si bunurile, nici macar legaturile familiale, ci sa isi indeplineasca misiunea divina pe care si-au asumat-o, atunci cand Dumnezeu le-a incredintat-o. Pe ei ar trebui sa ii urmati si sa invatati de la ei cum sa va schimbati si sa deveniti la randul vostru oameni de lumina. Asa cum ei au deja locurile stabilite, asa si voi le aveti pe ale voastre si in curand va veni vremea sa vi le ocupati cu totii, in perioada de tranzitie si in Noua Era de Lumina, care va incepe in curand.

Ganditi-va si spuneti-va "Nu vreau sa pierd nimic !" si atunci accesul la informatii va veni mult mai usor si asa veti reusi sa va schimbati si voi si sa nu va pierdeti pe parcursul drumului catre  Noua Era de Lumina


Urmariti clipul aici:
https://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY



Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu