miercuri, 18 septembrie 2013

SaLuSa - 23. 08. 2013

 

NIvelele de energie se gãsesc încã în crestere, si odatã ce le puteti accepta, energii mai înalte chiar, vã vor fi trimise vouã, si vor crea astfel un mediu înãltãtor în jurul vostru, care vã vor transporta la aceastã stare de fericire de mult asteptatã de cãtre spirit, unde nu mai existã îndoieli si griji. Tot ceea ce trebuie sã faceti, este sã vã deschideti acestor energii, si sã acceptati tot ceea ce va urma dupã aceea, cu dragoste si întelegere, si acesta este cel mai usor mod de a rãmîne în fluxul de acum. Mulți dintre voi au găsit deja o modalitate perfectă pentru ei înșiși, si suntem foarte fericiti vãzînd imensa lor crestere într-un timp atît de scurt. Fiecare dintre voi are o cale diferitã pe care a ales-o, deci depinde de fiecare de a decide acest lucru, asupra a ceea ce este sau nu adecvat pentru a avansa. Simtiti cum aceastã acceptare ilumineazã calea voastrã cu Luminã, si vã aratã cã timpul nu este dorit pentru a rezolva unele iesiri, deoarece voi vã amintiti foarte bine ceea ce negarea v-a cauzat vouã. Este cel mai frumos moment din viata voastrã actualã, asa cã bucurati-vã de fiecare moment cu stiinta cã aveti nevoie sã stergeti toate energiile inferioare, înainte de a intra în cele mai înalte. 

Simtim cã aceste zile vor fi pline de bucurie si dragoste imensã care va curge între noi toti, si ne bucurãm foarte mult de conexiunile noastre cu voi, asa cum multi dintre voi sun în stare de a simti asta. Toti cei care doresc sã fie conectati, o sunt deja, si primesc energia si comunicarea noastrã directã, sau în scurt timp vor fi conectati, deoarece odatã ce sunteti gata pentru ea, si vã gãsiti pe aceastã cale, ne este permis sã vã invitãm sã vã alãturati nouã. Noi nu putem face acest lucru mai devreme, înainte de a fi pregãtiti, deoarece nu este în conformitate cu vointa liberã, si întelegerea voastrã asupra acestui lucru, ar putea fi în dezacord cu ceea ce doriti. Noi pur si simplu respectãm decizia vostrã, si dorinta voastrã de a gãsi ceea ce doriti, cu propriile voastre abilitãti. Noi vã ghidãm mereu,si vã trimitem iubirea noastrã, si asteptãm chemarea voastrã. Noi nu putem forta pe nimeni sã ne accepte, fãrã a fi pregãtit pentru asta, asa cã, dacã vã simtit pregãtiti, si siguri cã doriti sã vã conectati, chemati-ne, noi suntem aici. Cei care au fãcut-o deja, sunt în curs de pregãtire pentru întîlnirea cu noi, asa cum va fi pentru altii sã facã acelasi lucru, cînd se vor simti gata. Noi suntem familia voastrã, si o datã ce ne veti accepta, ne vom afisa si mai mult pe cerurile voastre, si de asemenea ne vom permite sã aterizãm. Vã rugãm sã stiti cã noi actionãm întotdeauna de acord cu dorintele si pregãtirile voastre, si respectãm vointa liberã a voastrã si deciziile voastre.

Noi avem de asemenea, încã de lucru cu privire la toate schimbãrile sistemelor voastre financiare si economice, si voi puteti citi despre ele în fiecare zi, iar zilele urmãtoare vor fi pline si ocupate cu activitãti, pentru cã vibratiile voastre au atins un nível mai înalt din nou, si voi sunteti pregãtiti pentru a accepta schimbãrile fãrã a fi furiosi sau îngrijorati. Acceptati-le cu întelegere, si nu vã lãsati sã fiti trasi înapoi de cãtre cele vechi. Nu aveti nevoie sã vã detineti pe ele deloc, deoarece nu pot oferi nimic mai mult decît ceea ce au fãcut deja. Pur si simplu lãsati-vã pe voi proprii sã „zburati”, si sã stiti cã fiecare lucru are scopul sãu, si este pentru a vã îmbunãtãti viata, si vã rugãm sã sã stiti cã „partea întunecatã” , nu mai are acum nici o putere pentru a o detine si pentru a o schimba.

Sunt Salusa de la Sirius si suntem incîntati la fel de mult ca si voi pentru că întâlnirea noastră este atât de foarte aproape și vă așteptăm cu brațele deschise și dragostea noastră curge infinit peste voi toti. Lãsati-vă să simțiți și alăturati-vã nouã, pentru că împreună vom crea o atît de minunatã experientã pentru întregul Univers.

 Canal: MADAD 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu