duminică, 20 octombrie 2013

Fenomenul OZN, confirmat în România

Seria dezvăluirilor despre întâlnirile militarilor cu aeronave extraterestre în spaţiul aerian românesc continuă cu un interviu inedit acordat de un fost ofiţer al unei staţii de radiolocaţie. Doru Drăgoi a lucrat în punctul de comandă radar de pe aerodromul Buzău şi a fost martor al unui fenomen ţinut sub tăcere peste 20 de ani de către armată.

Fenomenul OZN, confirmat în România
Fenomenul OZN, confirmat în România
Incidentul în care peste zece ţinte neidentificate şi-au făcut de cap în spaţiul aerian al Buzăului s-a produs în aceeaşi noapte în care trei elicoptere au fost vânate de un OZN, scrie adevarul.ro.   
Atunci, nouă militari de la Baza Aeriană Boboc, aflaţi la bordul a trei elicoptere, au trăit în 1992 o experienţă demnă de filmele SF. Ei au fost urmăriţi de un OZN preţ de câteva zeci de secunde. Autorităţile au cerut atunci discreţie maximă iar primul care a rupt tăcerea a fost comandorul în rezervă Marcel Smoleanu, vicepreşedinte A.R.P.I.A., filiala Buzău.   Incidentul în care un OZN a interceptat trei elicoptere aflate în zbor de noapte este confirmat şi de alţi martori.  
“În acea noapte de pomină eram de serviciu la punctul de comandă al aerodromului din Buzău. La tub (ecran radar n.r.) era un căpitan care când a văzut pe ecran că ţinta se apropie foarte mult a venit şi m-a chemat de urgenţă. Acest obiect apărea diferit faţă de elicopterele noatre, ca fiind mult mai mare.
După ce am văzut că acel OZN era cât pe-aci să se lovească de elicopterele noastre, am informat conducătorul de zbor cu propunerea să aducem aeronavele la sol. Iniţial, acesta a refuzat dar după ce a vorbit cu piloţii elicopterelor şi s-a convins că ceva e în neregulă a fost de accord să le aducem la aterizare”, povesteşte fostul ofiţer Doru Drăgoi, şef de tură în acea noapte la punctul de comandă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu