sâmbătă, 19 octombrie 2013

Horoscopul DRAGOSTEI: Top 5 zodii cu NOROC MAXIM in amor

Fiecare dintre noi a fost, macar o data in viata, in asteptarea viitoarei iubiri. Insa pentru unele semne din horoscop, aceasta asteptare dureaza de obicei extrem de putin. Cele 5 zodii norocoase au fost inzestrate astral cu puterea de a-si gasi rapid implinirea in cuplu. Afla care sunt secretele lor in iubire si...daca esti la randul tau una dintre rasfatatele zeitei Venus.

Horoscopul dragostei pentru zodia Pesti

top 5 zodii cu noroc in dragosteSensibile si extrem de romantice, nativele din Pesti sunt considerate partenerele ideale pentru orice barbat. Animate de un netarmurit spirit de daruire, ele sunt capabile de multe sacrificii pentru persoana iubita. In plus, firea lor idealista le face adesea pe native sa-si puna partenerul pe un piedestal si sa-l vada in cea mai buna lumina posibila.
Desigur, in timp pot realiza ca celalalt nu este neaparat persoana pe care si-o imaginau la inceput. Insa aceasta nu le impiedica de obicei pe native sa-l trateze pe barbatul iubit ca pe un zeu. Si cum pretuirea si romantismul merg mana in mana cu iubirea, aceasta zodie sensibila nu va duce niciodata lipsa de noroc in dragoste.
Foto@Depositphotos.com

Horoscopul dragostei pentru zodia Rac

Nativele din zodia Rac sunt unele dintre cele mai tandre si atente partenere din intreg horoscopul iubirii. Sensibilitatea si spiritul matern pe care le emana actioneaza ca un adevarat magnet asupra barbatilor, garantandu-le ca vor avea multi pretendenti de-a lungul vietii. Cu toata acestea, firea lor intuitiva le ajuta sa se fereaasca de pasiunile de moment si sa faca cele mai potrivite alegeri in dragoste.
In plus, nativele din Rac sunt foarte atasate de familie si de camin si sunt foarte protectoare cu cei apropiati. De aceea, barbatii vor fi mereu atrasi de protectia materna, siguranta si stabilitatea pe care femeile din Rac le pot aduce in viata lor.
top 5 zodii cu noroc in dragoste
Foto@Shutterstock.com

Horoscopul dragostei pentru zodia Balanta

Zodia Balantei se afla sub guvernarea planetei iubirii si a frumusetii, Venus. De aceea, nativele acestui semn sunt binecuvantate astral cu trasaturi fizice si psihice armonioase, care atrag aprecierea si simpatia celor din jurul lor, in special a barbatilor In plus, nativele din Balanta sunt indragostite de ideea de iubire si simt ca nu pot fi cu adevarat implinite in afara cuplului. De aceea, ele vor fi mereu deschise catre relatiile de dragoste si isi vor acorda rand pe rand increderea numerosilor pretendenti la inima lor. Daca la aceasta adaugam faptul ca Balantele aduc extrem de multa intelegere, creativitate si empatie in oricerelatie, putem intelege cu usurinta de ce ele sunt considerate printre marile norocoase din zodiacul dragostei.
top 5 zodii cu noroc in dragoste
Foto@Shutterstock.com

Horoscopul dragostei pentru zodia Taur

Fiind cea de-a doua zodie guvernata de iubitoarea planeta Venus, semnul Taurului se remarca prin atractia nativa catre frumusete si catre relatiile de iubire. In plus, zodia Taurului se afla sub influenta elementului Pamant, ceea ce le face pe native extrem de senzuale si indragostite de placerile <pamantene>. Dotate cu voci fermecatoare si miscari gratioase, ele reprezinta atractia irezistibila pentru toti barbatii indragostiti de valorile feminitatii.
In plus, nativele din Taur sunt extrem de loiale si gata oricand sa-si rasfete prin modalitati incantatoare (inclusiv culinare) partenerul de viata. De aceea, reprezentantele acestei zodii se vor bucura intotdeauna de noroc in dragoste si nu sunt putini cei care vor suspina dupa farmecele lor.

top 5 zodii cu noroc in dragosteHoroscopul dragostei pentru zodia Leu

Focoase si creative, nativele din Leu isi arata in mod direct afectiunea si sunt in stare sa-l trateze pe cel iubit ca pe un adevarat rege. In plus, ele se manifesta cu mult entuziasm si vitalitate in fiecare aspect al unei relatii de dragoste, inclusiv in sfera erotica, ceea ce ii face pe barbati sa fie absolut innebuniti dupa ele.
Desigur, nativele nascute sub acest semn regal nu se vor multumi niciodata cu putin si vor pretinde la fel de multa energie si sclipire din partea partenerului lor de viata. Insa aceasta nu ii impiedica pe barbati sa lupte, rand pe rand, pentru a avea o sansa la inima acestor native. Astfel, norocul in dragoste va fi mereu de partea celor nascute sub aceasta zodie puternica si stralucitoare.
Foto@Shutterstock.com
Daca nu te afli printre aceste 5 zodii din top, iti poti pastra cu incredere zambetul pe buze. Oricare ar fi predispozitia astrala, fericirea in doi este un drept si un privilegiu acordat fiecareia dintre noi la momentul potrivit. Pana la urma, totul tine de optimism, rabdare si implicare. Dragostea este o ecuatie cu multe variabile, iar jocul ei poate fi descifrat de oricine isi pune vointa in aceasta directie.
Andreea Peticaru

Sursa: horoscop.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu