sâmbătă, 19 octombrie 2013

Luna in zodii: fascinantul teritoriu al Emotiei si Instinctului


Luna in harta natala ne vorbeste despre nevoile sufletesti profunde, despre cum ne putem bucura de intimitate si de confort emotional si despre cum ne dezvaluim fata de cei apropiati noua. Pozitia Lunii in astrograma ne indica, de asemenea, care sunt reactiile noastre instinctuale in fata evenimentelor vietii – spre exemplu, cum ne comportam in situatii de criza sau de stres. In plus, horoscopul nostru Lunar natal este un bun indicator pentru compatibilitatea astrologica din relatia de dragoste.


Afla in continuare in ce zodie se afla Luna in astrograma ta natala si cum iti influenteaza ea emotiile si instinctele. Vei descoperi astfel care sunt nevoile tale emotionale profunde, cum te deschizi fata de cei dragi tie si cum raspunzi in mod spontan la provocarile vietii. In plus, citind despre semnificatiile in zodie ale Lunii, atat pentru tine cat si pentru iubitul tau, vei descoperi cat de bine va acordati fiecare la nevoile emotionale ale celuilalt si cum puteti atinge un nivel optim de intimitate in cuplu.

luna in zodii

Foto@Shutterstock.com 

Luna in Berbec

Atunci cand Luna se afla in zodia Berbec in astrograma ta natala, ea indica un temperament puternic, increzator, centrat pe nevoia de actiune si de noutate. In fata situatiilor vietii, raspunsul tau este direct, sincer si cel mai adesea impulsiv. In schimb, energia, optimismul si entuziasmul de care dai dovada mai ales cand te afli in situatii provocatoare sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru cei de langa tine.

Luna in Taur

Daca Luna se afla in Taur in harta ta natala, atunci te remarci prin rabdare si tenacitate, prin linistea si farmecul pe care le emani, precum si prin dedicarea catre placerile simturilor. Le inspiri un sentiment profund de siguranta celor din jurul tau. In schimb, ai nevoie la randul tau sa te simti foarte stabila in viata – atat din punct de vedere material, cat si emotional. Persoanele care au rabdare sa treaca peste ocazionalele tale momente de incapatanare vor descoperi o fire extrem de loiala, plina de tandrete si bunatate.

Luna in Gemeni

luna in zodii
Foto@Sxc.hu
Atunci cand Luna ta natala se afla in zodia Gemenilor, ea indica o fire comunicativa, adaptabila si ancorata preponderent in mental. Esti pasionata de jocurile de cuvinte, de glume si de orice forma de stimulare intelectuala. Ai nevoie de foarte multa mobilitate in relatii, mai ales la nivel mental. De aceea, vei fi atrasa adesea de persoane cu viziuni diferite de ale tale, cu care sa poti sustine o conversatie interesanta sau o provocatoare dezbatere de idei.

Luna in Rac

Daca Luna se afla in Rac in astrograma ta, ea indica o fire sensibila, protectoare, atasata de valorile familiei si ale traditiei. Lumea emotiilor ocupa un loc foarte important in viata ta. De aceea, ai nevoie de relatii in care sa te simti pe deplin in siguranta pentru a-ti putea manifesta natura sensibila si imaginativa. In schimb, le oferi celor de langa tine o imensa sustinere emotionala, empatie si pretuire.

Luna in Leu

luna in zodii
Atunci cand Luna natala se afla in Leu, ea indica o fire generoasa, entuziasta si loiala, care are nevoie de aprecierea deschisa a celorlalti pentru a straluci cu o forta nebanuita. In schimb, persoanele cu Luna in Leu reusesc mai bine ca oricine sa ii incurajeze pe cei dragi, atata timp cat mandria lor nativa nu le este ranita de acuze nefondate sau de critici spuse pe un ton dur. In plus, persoanele cu Luna in Leu au puternice calitati de lider si capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalti pentru a da tot ce este mai bun din ei.

Foto@Shutterstock.com

Luna in Fecioara

Daca Luna se afla in Fecioara in harta ta natala, atunci te remarci printr-o fire modesta, extrem de metodica si deschisa sa ajute in mod neconditionat. Esti pasionata de detalii si extrem de organizata in tot ceea ce faci, inclusiv la nivel sentimental. Cei de langa tine pot conta mereu pe un sfat bun din partea ta si pe o abordare practica asupra lucrurilor. In schimb, ai nevoie sa ti se respecte rutina zilnica, dorinta de a actiona cel mai adesea <in spatele cortinelor> si aspiratia constanta catre perfectiune in fiecare as

Luna in Balanta

Atunci cand Luna se afla in Balanta in astrograma ta personala, ea indica o abordare echilibrata asupra vietii si a relatiilor, cu accent pe corectitudine si impartasire. Esti atrasa catre mediile sociale generoase, catre gasirea armoniei in toti si in toate si catre exprimarea artistica a Frumusetii. In plus, ai un talent diplomatic innascut si capacitatea de a vedea ambele fete ale problemei in orice situatie de viata.
In schimb, ai nevoie de deschidere si cooperare din partea celor din jurul tau. Iar daca nu ai parte de acestea, va trebuie sa te dedici in directia afirmarii personalitatii tale, sustinandu-ti cu incredere ideile, dorintele si emotiile.

luna in zodii

Foto@Shutterstock.com

Luna in Scorpion

Atunci cand Luna se afla in Scorpion in astrograma ta, ea este indicatorul unei firi pasionale si intuitive, atrasa de misterele lumii si ale psihologiei umane. Te dedici trup si suflet relatiillor tale, cu o intensitate dusa uneori la extrem si pretinzi la randul tau un devotament pe masura.
Adori sa patrunzi in adancimile psihologice ale celor din jurul tau si le poti oferi sfaturi cu adevarat valoroase celor pe care ii pretuiesti. Iti poate fi insa mai greu sa te deschizi in fata lor, avand nevoie, mai mult decat orice, sa te poti baza pe propriile tale intuitii si judecati.

Luna in Sagetator

Daca Luna se afla in Sagetator in harta ta natala, atunci te caracterizeaza generozitatea, deschiderea si pasiunea pentru cunoastere. Adori sa descoperi locuri, oameni si puncte de vedere noi, precum si sa cauti raspunsuri la marile intrebari ale vietii. Firea ta idealista si entuziasta atrage multi oameni in jurul tau, insa cine nu iti respecta nevoia profunda de libertate nu va ramane mult in viata ta. In plus, ai nevoie sa fii stimulata permanent si sa-ti poti impartasi viziunile idealiste cu cei dragi tie.

Luna in Capricorn

Atunci cand Luna se afla in Capricorn in astrograma ta natala, ea indica o fire interiorizata, precauta si responsabila. Pentru tine, indeplinirea datoriilor este de prima importanta, la fel ca si respectarea regulilor, a traditiilor sau a anumitor ierarhii sociale. Prin urmare, esti un exemplu demn de urmat pentru seriozitatea de care dai dovada atat in indeplinirea indatoririlor zilnice, cat si in atingerea telurilor tale. In schimb, ai nevoie sa fii scoasa, din cand in cand, din carapacea ta de protectie emotionala si sa inveti sa abordezi lucrurile intr-o maniera mai relaxata si optimista.

luna in zodii

Foto@Sxc.hu

Luna in Varsator

Atunci cand Luna se afla in Varsator in astrograma ta, ea este indicatorul unei firi creative, nonconformiste si animate de viziuni sociale generoase. Esti atrasa de cunoastere sub formele ei cele mai abstracte, de cercurile sociale largi si de respectarea libertatilor individuale.

In iubire ai o abordare bazata, la randul ei, pe puterea mentalului. Iti este usor sa te detasezi de emotiile tale si sa evaluezi la rece fiecare situatie in parte. De aceea, ai nevoie ca persoana de langa tine sa-ti aprecieze originalitatea nativa si sa-ti respecte nevoia de libertate in cuplu.
Foto@Shutterstock.com

Luna in Pesti

Daca Luna se afla in Pesti in harta ta natala, atunci ai o fire profund empatica, imaginativa si orientata catre ceilalti. Poti simti adesea ca, lipsit de granite, sufletul tau se contopeste cu cel al persoanelor dragi tie. Ai aptitudini minunate pentru a-i intelege si ajuta pe ceilalti, insa trebuie sa ai mereu grija sa nu te pierzi pe tine in acest demers.
In schimb, ai nevoie de sustinere emotionala si de o deschidere profunda din partea persoanei iubite. In plus, abilitatile tale native vor straluci cel mai puternic daca le pui in valoare intr-un proiect de tip artistic, spiritual sau umanitar.
Andreea Peticaru
Foto homepage@Depositphotos.com
Foto interior@Shutterstock.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu