joi, 3 octombrie 2013

LA SEMINARUL "ROMANIA - INIMA EUROPEI" de duminica, 29 septembrie, Ingerii au fost langa noi!

Dragii mei, 
V-am promis, ca voi impartasi impresii de la seminarul la care am participat, dar deoarece am fost destul de ocupata cu terapiile si cu treburile personale, am intarziat. Imi cer iertare si le cer ingaduinta celor care mi-au scris pe mail, ca am intarziat cu raspunsul si le promit ca le voi raspunde, dar este destul de complicat ca in 24 de ore sa te imparti intre copii, casa, terapii, blog si mailuri. Ii asigur ca vor primi raspuns cat pot eu de repede. 

La seminarul de duminica, 29 septembrie, Ingerii au raspuns rugaciunilor noastre si au venit pentru a fi langa noi. 


Dan Gaucan a vorbit despre trairile sale referitoare la Romania, despre cum a ajuns sa imbratiseze calea spiritualitatii si a intrajutorarii, o cale atat de frumoasa, dar grea in acelasi timp. 

A urmat o meditatie de purificare si curatare de energii negative, propusa de mine.

Apoi, Profa de Geografie, ne-a condus intr-o meditatie inaltatoare, unde energiile si vibratiile au fost atat de inalte, purtandu-ne in locurile incarcate de energii benefice din diverse locuri de pe glob, in timpul meditatiei fiind coborata o piramida minunata in mijlocul nostru.

Apoi, eu am vorbit cine suntem si de ce avem diferite probleme, cum suntem influentati de energii si cum sa ne protejam de ele. De ce ne imbolnavim si cum sa invatam sa ne vindecam singuri. 

Participantilor le-am destainuit o metode simpla si usoara de energizare, curatare si chiar counicare cu ingerii, pe care le-am recomandat sa o faca in fiecare zi si astfel sa fie plini de energie si curatati de energii si influente negative. 

Dupa ce un participant foarte curajos a dorit sa se lase "pe mainile mele", am exemplificat cum se face o scanare energetica, cat de minunata este aceasta metoda pentru a afla care sunt blocajele fiecaruia si cum se pot face deblocarile. 

Cu totii ne-am prins intr-un cerc, cu care am inconjurat mental Romania, meditand pentru binele ei, pentru apararea ei de tot raul, care s-ar putea abate asupra ei si rugandu-ne pentru binele ei si al tuturor locuitorilor ei.

In incheiere, oricine a dorit, a avut parte de o scanare energetica si acolo unde a fost cazul s-au facut  si deblocari.

Multumesc tuturor celor care au infruntat ploaia din acea zi si ma rog pentru sanatatea tuturor participantilor la seminar si pentru ca Ingerii sa fie langa ei si sa ii calauzeasca pe drumul dobandirii fericirei si armoniei!

Cu multa iubire,
Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea

2 comentarii:

  1. Frumos suflet,plin de pozitivitate si energie!.Sa ne ajute Dumnezeu pe toti,sa ne intelegem si sa evoluam!Multumim ca exista o asa persoana printre noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc suflet bun si eu iti multumesc ca existi si pentru cuvintele tale minunate!

      Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti!

      Ștergere