sâmbătă, 5 octombrie 2013

Mesaj din Cuzco-simtiti energia transmisa!!!

imagine
2 oct 2013
Patrund in spatiul meu sacru cand simt chemarea launtrica.Mai multe entitati feminine si masculine incase, umplu acest spatiu si ochii interiori sunt atrasi catre o fiinta feminina nespus de frumoasa. Simt ca este un personaj important ce locuieste in Machu Pichu. Frumoasa femeie ne invita in Cuzco, in interiorul muntelui. Ne indica un loc anume unde sa mergem, un spatiu din orasul interior Cuzco, unde vom simti energia urmasilor incasilor si anume, energia lemuriana. Incasii provin din numerosii locuitori ai Lemuriei de inceput. Am fost invitati pt a lua inca odata contact cu energia discului solar pe care ei il intretin. Sa ne permitem sa ne imbaiem in aceasta energie. Primim energia acestui disc solar.
“- Afisati acest mesaj caci noi il incarcam cu energia noastra si cu energia discului solar. Aceasta energia va aprinde in inimile oamenilor flacara iubirii pure si ii va ghida catre o constiinta inalta ce va fi manifestata aici pe Terra. Noi, incasii, nu am murit. Traim in acest spatiu al orasului Cuzco din interiorul muntelui si asteptam ca fratii nostri de la suprafata sa atinga aceasta constiinta a iubirii pt a ne reintalni. Intitulati acest mesaj, ca,” Mesaj din Cuzco.”
Noi intre timp primim energia discului solar. Este o energie care trezeste multe amintiri, multe sentimente. Prin intermediul retelei de iubire cristica, acest mesaj va atinge inimile tuturor fiintelor. Apoi, usor,usor, ne desprindem din energia discului solar, iesim din energia orasului Cuzco si revenim cu constiinta in corpurile noastre fizice din spatiul romanesc.
Daruim cu iubire acest scurt mesaj, din partea fiintelor ce sunt in vibratia dimensiunii a 5-a, dar foarte incarcat energetic.
Cu iubire
Mihaela si Gabriel

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/
A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu