sâmbătă, 5 octombrie 2013

Un oficial de la Casa Alba ARUNCĂ BOMBA: APOCALIPSA e o chestiune de timp


Nu mai este gluma si nici film SF! Statele Unite se pregatesc intens pentru Apocalipsa! O spune chiar Janet Napolitano, Secretar al Securitatii Interne din Statele Unite, care spune ca un dezastru natural fara precedent nu mai este o chestiune ipotetica, ci una de timp.


Un oficial de la Casa Alba arunca bomba: Apocalipsa e o chestiune de timp
Un oficial de la Casa Alba arunca bomba: Apocalipsa e o chestiune de timp
Zvonurile din ultima vreme privind proviziile pe care americanii si le fac, instruirea unor trupe specializate in gherila urbana sau testele de comunicatii la nivel global nu par sa fie doar un foc de paie, cu toate ca data prezentata ca fatidica, 1 octombrie, a trecut, scrie Wowbiz.ro.

Guvernul american a recunoscut printr-o declaratie publica fara precedent in istorie ca omenirea se afla pe marginea prapastiei. Scenariul prezentat de Janet Napolitano este cel al unei furtuni electromagnetice care urmeaza sa lase fara electricitate intreaga populatie a Statelor Unite si probabil a intregului glob pamantesc. „Un Cyber 9/11 (prin acest termen se face aluzie la tragedia de la World Trade Center, insa la nivel cibernetic)  s-ar putea intampla oricand. Ar putea lua multe forme, insa o sa va dau un exemplu care imi vine acum in minte: ce se intampla cand se opreste electricitatea? Am vazut asta in timpul uraganului Sandy si am vazut ca are impact in toate: nu vom mai avea caldura in case, nu vom mai putea pune benzina la pompa, nu vom mai avea lumina noaptea. Daca ne uitam la infrastructura statului nostru, acolo unde este el vulnerabil, vom vedea ca punctul slab este reteaua cibernetica a lumii in care traim. Nu ar trebui sa asteptam pana la termenul limita, sunt lucruri pe care trebuie si putem sa le facem chiar acum”, a declarat Janet Napolitano in cadrul unei conferinte transmise la un post national.

Amenintarea cea mai mare vine de la celebra cometa ISON, care pe 28 noiembrie va ajunge la cea mai mica distanta de centrul Soarelui (1,8 milioane km) si se va inscrie pe traiectorie spre Pamant. Conform calculelor preliminare, pe 26 decembrie va ajunge la 60 milioane de kilometri de planeta noastra. Oamenii de stiinta considera insa ca sansele ca respectiva cometa sa se descompuna sunt destul de mari, iar radiatiile solare care se pot transforma in furtuni electromagnetice ar putea sa aiba un efect devastator asupra pamantului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu