vineri, 1 noiembrie 2013

ACTIVAREA PORTALULUI AION – (Schimbarea Veacurilor)


AION

Este timpul din nou de actiune! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile noastre mâini! Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari și mici, ca indivizi și cupluri, în momentul heliocentric de cuadratură Uranus Pluton in 23 noiembrie. Mulți dintre noi se vor aduna și vor vizualiza întâmplarea Evenimentului in momentul ACUM și va crea astfel un canal clar și armonios de manifestare pentru eliberarea finală a planetei.
Vizualizarea noastră va sprijini planul de eliberare planetară, astfel încât să se manifeste cât mai curând posibil, cat mai non-violent și mai bine posibil. Putem să o facem! Este nevoie de a se face cunoscut pretutindeni! Avem nevoie de a ajunge la multe persoane, astfel incat să poată fi atinsă masa critică de oameni. Vă rugăm să postati pe site-uri web și blog-uri. Dacă știți o instituție media alternativă, puteți trimite la ei. Puteți crea un grup pe Facebook pentru grupul vostru local de persoane facand acest lucru în partea voastră de lume. Puteți crea un video despre aceasta și să il postati pe Youtube.
Timpul de activare a portalului AION semnifică vârful cuadraturii Uranus Pluton, care are loc în perioada 2012-2015. Acesta este cel mai important aspect astrologic al timpurilor noastre, iar semnificația sa este foarte simplă: revoluția Luminii. Momentul heliocentric exact a cuadraturii dintre Uranus Pluton este in 23 noiembrie. În acel moment, o foarte interesantă configurație heliocentrică va avea loc separat de cuadratura Uranus Pluton. Mercur, Venus, Jupiter, Saturn, Neptun si Pluton vor forma o mandala de stea cu șase colturi în jurul Soarelui
Steaua cu șase colțuri este aceeași configurație care sa intamplat la Concordanța Armonică în noiembrie 2003 (atunci când Rezistența a spart programul de calculator eteric de implanturi), și sa întâmplat din nou la Portalul de Pace din 25 august a acestui an (atunci când am împiedicat colectiv invazia militară în Siria). Activarea portalului AION este momentul de vârf de întoarcere a valului. Datorită raportului grilă, forțele Luminii au fost pasive și în principal doar au răspuns acțiunilor forțelor întunericului până acum. De la portalul AION incolo, Lumina va începe să inițieze acțiuni.
În momentul activării portalului, Soare Central Galactic va transmite un minipuls de energie prin Soare și prin mandala de planete a stelei cu șase colturi. Acest impuls de energie va fi similar cu ceea ce se va întâmpla la Eveniment, dar acum acest impuls va fi cel mai probabil mult mai puțin puternic. Pulsul va trimite unde de rezonanță armonioase în întregul sistem solar și ar putea declanșa inversarea polilor magnetici ai Soarelui.
Minipulsul galactic va fi transmis prin intermediul lui Aion și Iona, o pereche cosmică de suflete gemene care au jucat un rol foarte important atunci când au contribuit în mare măsură la formarea civilizației de Lumină a Centrului Galactic cu milioane de ani în urmă.
Scopul lui Iona acum este să răspândească conștiința Zeitei de la Centrul Galactic spre planetele mai puțin dezvoltate din brațele spiralate exterioare ale Galaxiei Caii Lactee. În mitologia galactică, ea este înfățișată ca zeită inaripată:

Scopul lui Aion este de a ajuta in supravegherea rotirii ciclurilor cosmice în Galaxie în armonie cu pulsul de 25.000 de ani a inimii Soarelui Central Galactic.
El va supraveghea activarea noastră AION pe planeta Pămant. Această activare va însemna schimbarea veacurilor.
Pentru prima dată în istoria noastră, o legătură directă se va face între planul fizic (dimensiunea 3-a) și planul Atmic cosmic (dimensiunea 11), pe planeta Pământ.
Această activare va fi, de asemenea, punctul de declansare a Noii Renasteri. De aceea vom avea activarea principală la Florenta, Italia. Sunteti foarte bineveniti să vă alăturati nouă:
Chiar dacă nu puteti să fiti cu noi la Florenta, puteti să faceti această activare in propriul vostru grup sau chiar si singuri, oriunde vă aflati in lume. Vom face toti această activare in acelasi timp, la momentul deschiderii portalului AION, care este in 23 noiembrie la ora 22 si 11 minute, ora Europei Centrale [23:11, ora Romaniei].
Instrucțiuni:
1. Relaxează-ti mintea si corpul observandu-ti respirația pentru câteva minute.
2. Chemă prezența Sufletului tău (Sinele superior) și prezența ghizilor tăi spirituali, îngerii și Maestrii Inăltati.
3. Vizualizează momentul de spargere a compresiunii, flash-ul Evenimentului, momentul de eliberare planetară care se întâmplă ACUM.
Actualizari despre deschiderea portalului AION:
Victoria ACUM! Eliberarea ACUM! [Cobra]


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu