miercuri, 27 noiembrie 2013

Lumina Divina– Scurt Mesaj de la Taramul Angelic by Multidimensional Ocean – 25 Nov 2013


nori
Deja toata lumea simte atractie pentru partea din fata a creierului, cea fascinanta, intriganta, cea care te face sa actionezi, sa gandesti fara masura. Unii dintre voi se bucura foarte mult citind despre cat de frumoase pot fi sufletele, ceea ce asa este intr-adevar, dar o stim deja cu totii…asa ca, de unde tot entuziasmul citind despre acelasi lucru iar si iar? Realizarea ca toate aceste sunt raspunsuri automate la atractii este ceea ce ar ajuta pe toata lumea.
   Cand cineva raspunde/reactioneaza la o atractie numai vede ceea ce este exact si va intra intr-un fel de iluzie. Pentru a constientiza iluzia trebuie sa fie prezent. Aceasta inseamna sa fii prezent in corpul tau, sa fii conectat cu coloana vertebrala si cu energiile care circula prin tot corpul tau. Pentru a fi conectat cu viata insasi exista aceste frecvente in
alte. Esti facut din praf de stele, esti Scanteia lui Dumnezeu.
   Prin ancorarea in aceste energii care circula prin corpul tau, te poti conecta cu propria-ti divinitate si sa traiesti o viata plina de iubire. Tu reprezinti energiile lui Dumnezeu pe Pamant, incarnat in aceste timpuri sub o forma umana. Din pacate nivelul de conexiune al momentului cu dimensiunile superioare nu este destul de mare asa ca veti apartine pentru moment ambelor lumi (cea a materialismului si cea divina- in acelasi timp).
   Aceasta bilocatie literalmente  va permite sa fiti “mana lui Dumnezeu”  in dimensiunile superioare dar si in lumea materiala. Prin onorarea  conexiunii cu Sinele Superior si lumina divina, aduci bucurie si lumina in locurile unde este nevoie, si este nevoie! :)
   Asigura-te ca faci loc pentru ca lumina sa straluceasca in viata ta si sa-ti arata directia pe care trebuie sa o urmezi. Reinnoieste conexiunea cu energia de lumina de mai multe ori pe zi ca si cum te-ai uita printr-un binoclu pentru a-ti ghida pasii. :)
   Noi suntem energiile superioare de pe Taramul Angelic, suntem de partea ta si suntem la fel ca tine. :) Permite acestor energii vindecatoare sa-ti aprinda lumina vietii in corp si suflet si vei simti fericirea eterna a Creatorului, ca parte din propria fiinta.
                                          Channel:Multidimensional Ocean.
Traducerea: Andreea Dragomir


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu