miercuri, 27 noiembrie 2013

Mesajul Arhanghelului Uriel -25 noiembrie 2013


floarea
Voi sunteți Lumina
Sentimentul de dorință pentru a merge ” acasă “, care credeți că vă va duce înapoi la Sursă este o manifestare a convingerii că acolo unde vă aflați , pe Pământ sau în corpul vostru fizic , este într-un fel separat de la Sursă . În timp ce densitatea vă poate separa de exprimarea deplină a luminii și vibrației Sursei, ce vă face să credeți că densitatea nu este , de asemenea, parte din Creația Universului sau energia Sursei ? Dacă  o parte din ea este în toate lucrurile , atunci toate lucrurile trebuie să fie , de asemenea, parte din ea . La fel atunci , chiar și în mijlocul densității și separării voastre , suntetí de asemenea conectati și sunteti o parte din lumina , iubirea , adevărul , energia , și vibrația Sursei .
Nu este posibil să fi undeva în Univers unde să nu existe nici o conexiune cu Sursa , chiar și în densitatea Pământului . Prezența , lumina și energia Universului este în interior și este parte din toate lucrurile . Nu puteți fi deconectati de la această prezență , indiferent unde vă aflați sau indiferent de ceea ce faceți . Divinul este în voi și este o exprimare a întregirii , nu a sfințeniei voastre , aceasta nu este o recompensă care se acordă dacă lucrați destul de greu pentru a o merita . Voi sunteți divini . Incepeți fiecare viață cu starea și condiția divinității pe care le adăugați în timpul călătoriei voastre de vindecare în întregire .Voi nu deveniți divini, odată ce sunteți întregi , divinitatea este parte din matricea voastra energetică și nu este ceva care trebuie să fie căutat sau dobândit .
Nu ați fost izolați de Sursă sau alungati de la dragostea lui Dumnezeu . Separarea nu este separată , acesta este doar un proces de încorporare a întunericului ( sau densității), în scopul de a avea o experiență a luminii ca o ființă fizică și nu ca o fiintă de lumină . Nu puteți avea o experiență a Sursei în timp ce vă aflați în lumină , trebuie să păsiți în afară din lumină pentru a o experimenta . Mai degrabă decât o pedeapsă , aceasta este o călătorie la care fiecare dintre voi v-ați angajat de bună voie , cu mare dragoste și de multe ori cu mare sacrificiu . Voi sunteți fiecare maestrul care a devenit slujitorul pentru a fi parte a ciclului de ascensiunie și pentru a asigura finalizarea acesteia .
Sub straturile de densitate pe care le-ați întrupat care vă permit să deveniți fizic este centrul vostru divin , strălucind puternic . Când vă conectați cu el vă amintiți conexiunea voastră la Sursă si veți domoli vocea care dorește să ” meargă acasă ” . Voi sunteți întotdeauna acasă , oriunde vă aflați deoarece purtați lumina de acasă cu voi și în voi . Sarcina de a aduce raiul pe pământ este aproape completă , care este ceea ce faceți cu fiecare etapă a călătoriei de la vindecare la întregire , care este o călătorie de la densitate la lumină , de la deconectare la reconectare , aducând lumina Sursei interioare să fuzioneze cu fizicul , astfel încât acestea să nu mai fie separate . Vălul a dispărut acum , în timp ce Sursa și fizicul fuzionează într-o conexiune divină .
Fiecare nouă frecvență ce o întrupați , fiecare nouă vibrație cu care vă aliniați , fiecare nouă bucurie care vă dați voie să o experimentați , și iubirea pe care vă permiteți să o primiți vă aduce mai aproape de sfârșitul acestei călătorii , care pe măsură ce o veți descoperi , nu este o destinație , ci o realizare a faptului ca ceea ce ați dorit cel mai mult a fost întotdeauna cu voi și nu a fost niciodată separat de voi , pentru că nu putea fi separat de voi. 
 Inimile voastre sunt grele , sunteți obositi și călătoria a fost lungă . Este timpul pentru voi înșivă să vă re- amintiți de lumina voastră, scânteia voastră divină și flacăra interioară , care este conexiunea voastră la Sursă.  Mergeți în interior și găsiți-o , deoarece ea are linistea si confortul pe care le doriți . Hrăniți această conexiune, pentru că este reconectarea voastră ,la” (a)casă “, la care doriți să vă întoarceți , promisiunea de ascensiune pe care ați ținut-o de vieti . Este lumina , lumina voastră , lumina lumii și lumina Universului . Nu trebuie să căutați oriunde pentru ea , nu se poate găsi oriunde în altă parte , ea este în voi și este o parte din voi . Fiți acasă acum , călătoria voastră este completă atunci când vă reconectați cu lumina voastră și întrupați pe deplin divinitatea în umanitatea din voi.
Copyright ( c ) 2013 de Jennifer Hoffman . Toate drepturile rezervate.
Traducere Eliza Fati

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com
A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu