joi, 12 decembrie 2013

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (2)

mesaj
Oryen: Vă spun acum că nimeni nu va fi lăsat de izbeliște! Nimeni nu va fi lăsat în suferință, singurătate, sărăcie și amărăciune! Nu va mai dura mult până când viața voastră va cunoaște schimbarea! Pentru totdeauna! În curând, vom face primii pași în viața voastră!
Remer Ra: Ce veți face, mai exact?
Oryen: Am instalat o rețea de sateliți în jurul planetei iar în aceste momente se lucrează la calibrarea ei. Această rețea va lucra cu voi, pentru voi și pentru toți locuitorii pământului. Toți cei care faceți parte din Confederație și care v-ați întrupat pentru a ajuta această planetă, aveți o semnătură energetică unică, iar ea este cunoscută în rețeaua de sateliți. În curând, veți fi cu toții capabili să folosiți rețeaua în folosul vostru și al celorlalți. Veți fi capabili să captați și să lucrați cu energii mult mai puternice și mai subtile.
Tot ce vă cerem este să faceți un prim pas necesar, care constă în curățarea și armonizarea corpurilor voastre subtile. Noi nu putem face asta în locul vostru. Eliberați-vă de negativitate, eliberați-vă de trecutul dureros, eliberați-vă de amărăciune, supărare, vină, rușine, regrete! Eliberați-vă de ceea ce nu vă este necesar pentru a putea pune altceva în loc. Aruncați tot ceea ce nu vă folosește; schimbați tot ceea ce trebuie schimbat; renunțați la etichete și măști! Toate acestea ascund lumina care sunteți!
Remer Ra: Informația trimisă este extrem de interesantă iar energia din spatele ei este de-a dreptul fantastică. Recunosc că nu am mai simțit așa ceva până acum.
Oryen: Pentru că și tu ești venit de acolo, însă de ceva mai multă vreme!
Remer Ra: Nu neg acest lucru, am simțit-o de multe ori. Dar realitatea m-a făcut să fiu destul de circumspect când e vorba de alte civilizații. Întrebarea mea ar fi următoarea: cum va lucra această rețea de sateliți în favoarea noastră?
Oryen: Simplu, este un amplificator pentru gândurile și energiile emise de voi.
Remer Ra: Adică vrei să spui că vom avea o amplificare pe relația informație-energie-materie? Adică vom putea materializa mai rapid ceea ce manifestăm?
Oryen: Exact!
Remer Ra: Ce înseamnă acest lucru, mai exact? Se va înjumătăți timpul de manifestare?
Oryen: Într-o primă etapă am am calibrat rețeaua pentru o amplificare de trei ori a vibrațiilor. Apoi vibrațiile se vor amplifica pe multiplu de șapte.
Remer Ra: Să înțeleg că, într-o primă etapă, vom avea la dispoziție de trei ori mai multă energie?
Oryen: Da
Remer Ra: Nu știu ce să zic… Mai avem și energia primei benzi a centurii fotonice, care amplifică și ea evenimentele, atât pozitive cât și negative. La o privire de ansamblu asupra situației din această zonă lucrurile nu arată tocmai bine. Din câte știu și simt, avem și energia anahatei planetare (din zona noastră geografică) care amplifică și ea de 2-3 ori vibrațiile.
Oryen: Știm și despre acest lucru. Tocmai de aceea venim în ajutorul vostru, însă voi trebuie să faceți următorul pas.
Remer Ra: Dar fără a avea o oarecare disciplină mentală, această amplificare a energiilor poate fi în dezavantajul nostru. Știu că s-a mai încercat acest lucru în trecut iar rezultatele au fost chiar neplăcute. S-au făcut experimente în Statele Unite și în alte locuri din lume, unde s-a lucrat pe mici localități. S-au amplificat vibrațiile în acele zone iar rezultatele nu au fost satisfăcătoare. S-au făcut diverse observații; s-au amplificat atât aspectele pozitive cât și cele negative, iar per ansamblu se pare că dualitatea, egoismul și temerile au ieșit câștigătoare. Disciplina mentală și implementarea unor programe psihomentale pozitive nu sunt ușor de realizat.
Oryen: Știm despre aceste experimente însă acum lucrurile stau cu totul altfel. Am calibrat sateliții să lucreze în favoarea voastră.
Remer Ra: Îmi poți da mai multe detalii? Toți pleiadienii întrupați sunt conectați în mod automat la această rețea?
Oryen: Nu numai pleiadienii întrupați sunt conectați la rețeaua de sateliți ci și alte entități. În total, sunt în jur de 6 milioane și jumătate de entități. Toți aceștia au misiunea de a schimba din temelii civilizația voastră în următorii 50-70 ani. Pleiadienii nu depășesc 100 de mii de entități la nivel planetar, însă vor fi în prima linie a schimbărilor, alături de solarienii întrupați și atlanții rămași.
Remer Ra: Aș vrea să vorbim despre zona noastră geografică, despre pleiadienii întrupați aici. Prima mea întrebare este: cum știe cineva dacă este pleiadian sau nu? Știu că aici s-au întrupat și alte suflete extraterestre, dar acestea au venit pentru echilibrare sau pentru a învăța mai rapid anumite lecții de viață. Care ar fi semnele pleiadienilor?
Oryen: Sunt câteva caracteristici care îi diferențiază de ceilalți extratereștrii și pământeni:
  • Senzația foarte puternică de neapartenență la această lume. Stelele, alte planete, spațiul extraterestru reprezintă o atracție formidabilă pentru aceste entități.
  • Nevoia de singurătate, de izolare față de ceilalți. Aceasta este o formă de protecție; simt că trebuie să se protejeze față de un mediu vibrațional ostil.
  • Trăiesc cu speranța că viața lor este un vis urât și se așteaptă să fie cumva treziți.
  • Sentimentul că și-au pierdut familia, prietenii, locurile dragi. Adesea, pleiadienii au vise în care se văd în alte familii, în alte grupuri, alți prieteni, alte locuri.
  • Sentimentul că și-au pierdut anumite capacități deosebite sau senzația că și-au pierdut bagajele” cu care au venit pe Terra.
  • Nevoia de a fi în natură, de a privi stelele noaptea și cerul albastru în timpul zilei. Toate acestea reprezintă o formă de hrană subtilă.
  • Încă din copilărie trăiesc cu sentimentul acut că au ceva de făcut, că au de îndeplinit o misiune în aceste locuri. Sentimentul că sunt speciali nu este o formă de egoism ci este vorba de responsabilitate.
  • Nu simt niciun fel de apartenență la vreo formă de credință sau religie, partid politic sau altă organizație.
  • Prezintă a aversiune puternică față de nedreptate, minciună, manipulare de orice fel, inegalitate socială.
  • Au capacități subtile mai dezvoltate precum empatie, intuiție, recepție, emisie, înțelegerea fenomenelor.
  • Au corpul energetic mai dezvoltat decât al celorlalți oameni astfel că starea lor de spirit poate influența, pozitiv sau negativ, grupul terestru din care fac parte.
  • Au o mare capacitate de creație. Dacă nu reușesc să o manifeste în exterior, se retrag în lumi imaginare. Aceasta reprezintă o irosire a potențialului lor creator.
  • În perioada adultă pot experimenta 2-3 episoade de depresie existențială pe an. Acest lucru se întâmplă dacă nu își găsesc locul și rolul pe această planetă.
  • Au o nevoie constantă de evoluție spirituală precum și o foame teribilă de informații cu caracter spiritual. Sunt atrași de tot ce înseamnă frumos, armonie, progres, diversitate, artă, știință.
  • Au un puternic sentiment că ceva urmează să se întâmple pe această planetă, că evenimente de o importanță istorică vor avea loc în perioada următoare.
Remer Ra: Sunt destul de multe persoane care prezintă mai mult de jumătate din aceste semne. Cred că suma e mult mai mare de câteva mii.
Oryen: Este adevărat că mulți pot avea majoritatea acestor semne dar pleiadienii le simt la o mult mai mare intensitate. Ele nu sunt reacții ca urmare a unor ratări sau pierderi ci sunt sentimente constante, care se manifestă indiferent dacă entitatea în cauză este fericită sau nu.
Remer Ra: Pentru prima dată aud că veți face mai mult decât să fiți verbal alături de ei. Ai spus că în curând veți interveni în viața lor. Ce înseamnă acest lucru? Cum anume îi veți ajuta?
Oryen: Precum am spus, vor fi ajutați prin rețeaua de sateliți. Vor simți un flux puternic de energie încă din a doua parte a lunii februarie a anului viitor. Această energie va genera un câmp energetic colectiv care va facilita schimbul de energii, informații, precum și schimbul de vibrații între toți pleiadienii întrupați.
Remer Ra: Seamănă cu ceea ce mi s-a cerut să fac în prima parte a cursului, anume să fiu deschis și să lucrez pentru crearea unui mic câmp energetic colectiv între toți cei prezenți, pentru a facilita toate aceste schimburi. Dacă acest lucru s-ar realiza la o scară atât de mare consider că ar fi un lucru deosebit. Energiile pot fi impresionante, atât prin cantitate cât mai ales prin calitate.
Oryen: În plus, vor înțelege nu doar că nu sunt singuri sau abandonați dar vor descoperi că sunt o mare familie chiar aici, pe această planetă.
(va urma)
Publicat de remer ra.Sursa:  http://remerra.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu