joi, 12 decembrie 2013

Testul Atlas oprit de laserul unei nave necunoscute in 1964 ( video )


                                              ( foto : OZN-uri deasupra Casei Albe - 16 iulie 1952 )

   
        In acest moment tot mai multi oameni sunt siguri ca am fost si suntem vizitati si supravegheati ( la modul pozitiv ) de catre civilizatii extraterestre benefice. Cei care inca nu cred asta, mai au putin timp pentru a-si schimba modul de gandire, format de catre societate si mediile de informare sau mai bine zis de dezinformare, pentru ca momentul intrarii in contact direct si in masa cu aceste civilizatii nu este departe.

   Dovezi ca interventia ET in diverse operatiuni militare secrete sunt nenumarate, atat in istoria recenta a SUA cat si a fostei URSS. Dupa desecretizarea a numeroase documente, in prezent ies la suprafata tot mai multe dovezi despre aceste evenimente.
    Pot aminti cateva dintre ele :                

   In plin Razboi Rece, SUA hotaraste sa trimita o misiune in spatiul extraterestru pentru a elibera o cantitate uriasa de ace din cupru. Aceasta pentru a perturba dramatic undele radio ale URSS ( comunicatii radio, radar, etc.). Surpriza generalilor de la Pentagon a fost enorma atunci cand, misiunea fiind indeplinita si acele ace au fost eliberate, un OZN urias a aparut din neant si le-a aspirat pur si simplu pe toate. Va imaginati criza de nervi ce i-a apucat pe generali. In orgoliul lor imens, au trimis a doua misiune si lucrurile s-au desfasurat la fel. In final au renuntat la acest experiment.
   
    Un alt experiment a fost trimiterea si detonarea unei incarcaturi nucleare pe Luna de catre Pentagon si NASA in cadrul misiunii Apollo 13 si dupa cum se stie abia au ajuns vii inapoi pe Pamant. Din nou interventia ET a anihilat si acest experiment.

Acum aduc in atentia dumneavoastra un alt experiment care a fost anihilat de catre un OZN. In cadrul Proiectului ,,Disclosure” a lui Steven Greer, pe langa mii de alte marturii inregistrate de-a lungul timpului vis-à-vis de aceste fenomene, exista si cel al profesorului Robert Jacobs, fost locotenent in US Air Force in 1964.

Racheta americana a fost distrusa cu raze laser de o nava extraterestra.
Iata marturia in cadrul proiectului “Desclosure” :

Profesorul Robert Jacobs, locotenent-US Air Force
Noiembrie 2000
————————————————– ——————————
    Profesorul Jacobs este un respectat profesor la o universitate din SUA . În 1960 el a fost în Air Force. El a fost ofiter responsabil de instrumente optice si jobul sau a fost sa filmeze testele rachetelor balistice lansate de la baza Vandenberg Air Force, din California. În 1964, în timpul unui test cu rachete a filmat in timpul lansarii primei rachete, un OZN care zbura în imediata vecinãtate a rachetei. El spune cã semãna cu douã farfurioare impreunate si cu o minge rotundã ca de ping-pong in centru, cu o suprafatã asemeni unui dom în partea de sus. Filmul a arãtat cã din sfera a iesit o raza de lumina ce a fost indreptata catre rachetã. Acest lucru s-a întâmplat de patru ori, din patru unghiuri diferite, in timp ce racheta era aproximativ la 60 mile altitudine si se deplasa cu cel puþin 11.000 – 14.000 de mile pe ora. Racheta a cazut apoi din spatiu si OZN-ul a parasit scena. În ziua urmãtoare, el a aratat filmul ofiterului lui superior insa i sa spus ca niciodatã sã nu mai vorbeascã despre asta. Totusi i s-a mai spus, cã dacã vreodatã iese evenimentul la ivealã sa spuna adevarul, cã un OZN a tras cu laser in rachetã. Profesorul Jacobs a crezut cã acest lucru este neobisnuit, deoarece în 1964 laserele erau în dezvoltare incipientã în laboratoare, dar a fost de acord si nu a vorbit despre eveniment timp de 18 de ani. Ani mai târziu, dupã ce a iesit un articol despre film, profesorul Jacobs a început sã primeascã apeluri telefonice de hartuire dimineata devreme. Însãși cãsuta lui postalã a fost distrusã cu un dispozitiv explozibil în fata casei sale.
Ceea ce am fotografiat la Vandenberg Air Force Base pe mine m-a afectat pentru tot restul vietii mele si a avut un impact enorm asupra modului meu de întelegere a universului si cum manipuleazã Guvernul mintea noastrã.”- spunea mai tarziu profesorul Jacobs.

În 1964 , la apogeul Razboiului rece , ofițer responsabil Robert Jacobs conduce escadrila fotografica la Vandenberg Air Force Base în Lompoc , California . Robert Jacobs este unul dintre cei mai importanti martori din armata, inaintea agențiilor și chiar a NASA cu experiență în ceea ce privește evenimentele care par să indice în mod clar o prezență extraterestră aici . Potrivit lui Jacobs , misiunea lui era de a filma un test cu rachetă Atlas prin toate cele trei etape de zbor de pe coasta Big Sur, la nord de Los Angeles. Atlas a fost o racheta balistica intercontinentala, sau ICBM , dezvoltata și implementata de către armata SUA pentru a oferi un focos de 100 de ori mai puternic decât bomba lansata în Nagasaki in 1945. Lt. Jacobs trebuia sa filmeze cat mai clar posibil acest test. Și a făcut treaba așa cum el a fost obligat si stia să o facă . Testul nu a reușit. În povestea lui, locotenentul Jacobs s-a întors la Vandenberg cu filmul care urma să fie developat ( pe atunci nu exista tehnica foto digitala ). Imediat după procesarea acestuia, Jacobs a fost obligat să raporteze superiorului său.
Tot acest incident este legat de valurile de OZN-uri care apar lângă coasta Los-Angeles-ului, cu mult înainte de Bătălia de la Los Angeles din al doilea război mondial. Unii cred, asemănător scenariului din Pacific Rim, că în Pacific, dar lângă Los Angeles, se află o bază extraterestră sau intraterestră.


 Urmariti filmarea acestui test aici :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu