marți, 10 decembrie 2013

MESAJ COBRA: RESETAREA FINANCIARA SI ACTUALIZARE EVENIMENT


 

Există schimbări drastice care se întâmplă în spatele scenei. 

Se da o luptă continuă pentru controlul noului sistem financiar, care este creat acum cu viteză maximă.Alianța de Est lucreaza la construirea noului sistem financiar pentru a sprijini evenimentul care vine:Pe de altă parte, iezuiții au infiltrat mulți agenți în interiorul Alianței de Est pentru a deturna procesul, în speranța de a crea un sistem financiar centralizat la nivel mondial, după ce dolarul  se prabuseste ca si monedă de rezervă mondială, precum și pentru a elimina fracțiunea Illuminazi: Iezuiții spera sa supravietuiasca  într-un fel evenimentul si sa poata sa pozeze in băieții buni impreuna cu Papa Francis

Pentru a-si  atinge obiectivul lor, iezuiții si-au unit forțele în tăcere cu familia Rothschild:


Rothschild-zii fac tot ce pot pentru a fi la fel de tăcut și invizibil pe cat este posibil, în speranța că oamenii nu-si vor aminti atunci când vine Event. Ei vor încerca să se prezinte ca persoane care colectioneaza artă și iubesc vinuri bune și au un fond de investiții sau două. 

Între timp, lumea se pregătește pentru resetarea financiara. Faptul că dolarul va pierde statutul de monedă de rezervă mondială și că un nou sistem financiar se pregateste pentru a deveni ceva normal, nu convine Cabalei, care incearca prin toate metodele sa dezinformeze:


Prăbușirea sistemului financiar actual este inevitabilă după ce Rezistenței a eliminat marea majoritate de aur fizic al Cabalei la începutul anului 2012, ceasul numărătoarei inverse pentru criza completa a sistemului  a fost declanșată și prăbușirea sa este de așteptat în curând. Unii oameni se așteaptă ca acest lucru să se întâmple cel târziu in 2015:


Unele alte persoane mult mai devreme:


Nu am libertatea încă să dezvălui orice calendar pentru aceste evenimente. Singurul lucru pe care pot să spun este că în momentul de colaps total al sistemului financiar actual este ultimul moment posibil pentru ca evenimentul să apară.

Au existat unele evoluții drastice cu privire la eveniment în timpul weekend-ul trecut. Grupul de lucru special al Rezistenței, cu nume de cod RM2m, a fost la 45 de minute de declanșarea evenimentului de sâmbătă după Archoni (fizice și non-fizice), a mers un pic prea departe cu unele dintre acțiunile lor. Archonilor au retras în ultimul moment pentru a preveni evenimentul de a fi declanșat și au fost obligați să negocieze propria lor siguranță și supraviețuire. În scopul de a supraviețui un pic mai mult, ei   au fost nevoiți să deconstruiască Dom33, planul lor de represalii atunci când se întâmplă evenimentul.  

Au fost, de asemenea, obligați să predea o protecție deplină a poporului la nivel de top în Cabala, care au fost până acum în măsură să faca fapte care sa le acoperă spatele Archonsilor.Ca Archoni fizici sunt acum mult mai preocupați de propria lor siguranță decât fata de  siguranță Cabalei. Vechea ordine care a lucrat în favoarea lor de mii de ani a fost grav perturbata. 

Există un număr semnificativ de agenți ai Rezistenței  pe suprafața planetei acum,  care fac »diverse lucruri". 

Archonilor nu le convin aceste modificări. O sursă neconfirmate a declarat că un membru senior al familiei Orsini s-a sinucis în apartamentul său din Roma, sâmbătă, în timp ce Farnese ia serios în considerare predarea lor. De asemenea, Alianța de Est a făcut ar fi un atac de tranzactionare la Banca Monte dei Paschi di Siena, perturband mașinațiunile financiare iezuite. Banca este una dintre cele mai importante bănci din sistemul bancar iezuit controlate de curent.Acesta este deținuta de familia Chigi, una din principalele familii ale Nobilimii Negre din Siena. Cel mai important, grupul de lucru special RM2m a propus un plan care sa se declanșeze înainte ca planurile non-fizice sa fie complet eliminate. Ei simt că această așteptare este pur și simplu pentru a lua prea mult timp pentru a fi tolerat și că anumite riscuri trebuie să fie luate. Ei incearca acum alinierea planul lor cu forțele de lumina non-terestre. 

Cu toate acestea, pentru acest plan sa fie unul  de succes, au nevoie de cooperarea noastră. 

Declanșarea Evenimentul înainte ca planurilr non-fizice sa fie eliminate, poate duce la unele pierderi suplimentare de vieți omenești ca unii oameni nu se vor descurca, incapabili să se ocupe de eveniment și recurg la violență. Cabala nu este atât de mult o problemă, deoarece acestia vor fi fie arestați sau anihilati în primele ore și chiar inițial, ei nu vor fi capabili să produca atât de mult daune asa cum indica planul lor Doom33. Fracțiunea Illuminazi incearca acum în grabă conceperea propriul plan de răzbunare după ce au pierdut sprijinul Archoni pentru Doom33, dar acest plan ar putea reprezenta o amenințare mult mai mică decât fostul Doom33. Aici am putea avea nevoie să adaugam că toți agenții iezuiți și Illuminazi care s-au infiltrat in diferite miliții în ultimele decenii, va fi anihilati, de asemenea, în cazul în care încearca ceva urât. 

Este posibil sa aparav violente pe strada si in familii in orele imediat urmatoare en\venimentului. Deci, aș sugera ca toată lumea sa  evite confruntări violente în primele ore și zile de la eveniment, indiferent de situație. 

Grupul de lucru special RM2m a întrebat dacă putem efectua un sondaj pentru a putea determina care este  opinia populației fata de  planul lor. Rezultatele sondajului, nu vor determina cursul acțiunilor lor, dar le va oferi un feedback de nepretuit pentru ca acestea să fie în măsură să se adapteze planului lor de a se adapta nevoilor populației. 

Prima opțiune este de a declanșa eveniment cât mai curând posibil, cu toate că acest lucru ar putea reprezenta un risc, dar potențial grav pentru siguranța vieții / fizic personal si fata de cei dragi.

A doua opțiune este să se aștepte cel mai sigur momentul pentru ca evenimentul să aibă loc, chiar dacă asta înseamnă o așteptare semnificativ mai mare. 

Puteți vota pe colțul din stânga sus de acest blog și sper că multe alte bloguri și site-uri va ajuta răspândirea cuvântul. 

Grupul de lucru special RM2m va oferi mai multe actualizări în viitorul apropiat, pe măsură ce situația se desfasoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu