marți, 10 decembrie 2013

VINE MARELE CUTREMUR

Planeta noastră trece printr-o perioadă critică, sub raportul dinamicii din faliile sale geologice. La această situație au contribuit căteva fenomene de excepție: trecerea Pământului la 21 decembrie 2012, cu întregul sistem solar prin centrul galaxiei Calea Lactee, unde există o imensă gaură neagră cu masa echivalentă cu 4.000.000 de soriși cu gravitație practic infinită – fenomen ce are aloc odată la circa 26.000 de ani -, inversarea actuală a polarității magnetice terestre - ultima inversare a câmpului magnetic terestru a avut loc în urmă cu aproximativ 780.000 de ani -, peste care se suprapune inversarea actuală a polarității magnetice a Soarelui, proces ce are loc odată la 11 ani.
Fenomenele enumerate, inclusiv rezultanta acestor energii, determină seisme devastatoare, inundanții catastrofale, uragane cu pierderi de vieți omenești și distrugeri materiale fără precedent. Seimologii și meteorologii prevăd creșterea fenomenelor extreme în viitorul apropiat, în parte cauzate și de slăbirea intensității magnetismului terestru, existând deja zone întinse pe planeta noastră în care magnetismul s-a redus cu peste 15%, fenomen ce va determina și trezirea supervulcanilor existenți pe Terra, cu consecințe incalculabile pentru omenire.
Inversarea magnetismului solar și terestru, are implicații și asupra componentei magnetice din biocâmpurile tuturor viețuitoarelor de pe Pământ, printre care și omul. Magnetismul solar, lunar și terestru influențează indirect componenta magnetică din biocâmpul uman și animal.  Biocâmpul este rezultatul extern al proceselor psihice și foziologice ale organismului viu. (A se vedea în acest sens și articolul Biocâmpul organismelor vii. Biocâmpul uman, publicat în JP.) Evoluția procesului de inversare a polarității magnetice tereste se face simțită și la nivelul gândirii umane. Dacă nu luăm măsuri din timp pentru dezvoltarea psihicului nostru,  la nivelul situației create de actuala inversare a magnetismului terestru, ne putem aștepta la decizii aberante pe care le vor lua politicienii la nivel global, ca să nu mai vorbim de relații interumane în general.
Focarele geopatogene seismice relevă o recrudescență fără precedent, în istoria scrisă a omenirii. Se înregistează fluctuații dramatice de la o zi la alta, de la o oră la altă oră a zonelor de incidență ale radiaților telurice din locuințe, edificii publice, etc. (A se vedea și articolul din JP, intitulat Ravagiile făcute de focare geopatogene asupra sănătății umane. Guvernul turc a luat decizia demolării “satului cancerului”.)

Metoda extrasezorială pentru predicţia cutremurelor, face posibilă salvarea vieții a mii de pământeni.
Metoda extrasenzorială pentru predicţia cutremurelor este rezultatul a treizeci de ani de cercetare experimentală a evoluţiilor focarelor geopatogene, în raport cu seisme ce au avut loc în România şi în alte zone ale globului. Timp de trei decenii, autorul a făcut determinări experimentale asupra focarelor geopatogene seismice, a corelat datele obţinute cu seisme de diverse grade magnitudine pe scara Richter şi a dezvoltat o metodă de predicţie a cutremurelor ce niciodată nu dă greş.
Metoda elaborată de autor pentru predicţia cutremurelor, bazată pe monitorizarea prin detecţie extrasenzorială a fenomenelor precursoare relevate de focare geopatogene seismice, face posibilă predicţia cutremurelor cu până la 14 zile înainte de a se declanşa. Animalele pot detecta extrasenzorial fenomenele premergătoare seismelor. Omului i se refuză, în continuare, acest atribut din motive obscure, ce țin de ignoranță specifică evului mediu.

Cum se pregătesc românii pentru marele cutremur?
Nu se pregătesc în niciun fel. Majoritatea românilor așteaptă ca autorițătile să decidă în locul lor, ce este de făcut. Care autorițăti sunt politicienii actuali. Care politicieni sunt, cum sunt; adică, pun interesul personal  înaintea celui obștesc. Românii, în majoritatea lor, au devenit inactivi în gândire și își încredințează soarta proniei cerești, fără să aibă idee în ce constă acea pronie și unde este “cerul”; și dacă pronia invocată îi poate ajuta să iasă din impas. Drept urmare, stau la cozi interminabile în frig, pe zloată sau pe canicula verii, bat mătănii și sărută moaște, fără să gândească că acele moaște sunt resturi biologice ale unor semeni de-ai lor, care au fost ridicați la rangul de sfinți. Adică, canonizați de către cler, din interese numai de ei știute. Care cler, trage foloase de pe urma credinței românilor în moaște.
În cazul unui mare cutremur – și aici nu mai vorbim de eventualite, ci de certitudine – românii își vor plânge morții, vor privi disperați agoniseala lor de o viață făcută una cu pământul și vor spune că Dumnezeu și-a întors fața de la ei. Adică, îl vor găsi vinovat pe însuși Dumnezeu, în loc pună osul la treabă și să-și consolideze din timp locuințele.
Majoritatea românilor detestă câinii, fără să gândească că aceste animale prietenoase îi pot ajuta în multe privințe, chiar și în caz de cutremur. Câinii simt energiile telurice premegătoare cutremurelor de pământ și pot să-i avertizeze pe oameni de iminența producerii unui seism. Dar pentru asta românul trebuie să țină un câine în casă sau măcar pe lângă bloc, să-i dea niște resturi de mâncare, să-l îngrijească când este bolnav și să-i facă un adăpost călduros. Și să întrețină o comunicare pozitivă cu el, pentru a-l atașa de om. Dar pentru acest lucru se cere un efort intelectual și fizic prea mare; astfel încât românul cheamă hinghierii să adune câinii de pe lângă blocuri și prin metode barbare să-i omoare. Românii preferă să stea la cozi interminabile în frig, pe zloată sau pe canicula verii, pentru bate mătănii și a săruta moaște. Și să dea vina pe Dumnezeu pentru neîmplinirile lor.

Am încercat să fac cunoscută metoda predicției cutremurelor, descoperită de mine.
Ce fac cei pe care i-am contactat, pentru a face cunoscută metoda extrasenzorială de predincție a cutremurelor, prin intemediul focarelor geopatogene seismice? Respectivii tac mâlc. Și mă pistonează zilnic să le dau cât mai multe detalii despre metoda descoperită de mine, care a inclus zeci de ani de cercetare experimentală a focarelor geopatogene seismice. Un academician, doctor docent fizician, a vrut să-mi ofere un grad științific,   în schimbul documentației despre metodă. Am refuzat oferta.
Dat fiind faptul că, metoda de predicție a cutremurelor prin mijloace extrasenzoriale este precisă, cu argumentație științifică fără cusur și că Terra trece printr-o etapă nefastă privind recrudescența a cutremurelor, descoperirea făcută de mine este de importanță majoră și se cere să fie aplicată. Cu o singură condiție: instituția care să o pună în practică să nu fie din România, pentru că la români funcționează furtul intelectual și principiul caprei vecinului.
Am scris acest editorial cu speranța că, semenii mei vor înțelege importanța predicției extrasenzoriale a cutremurelor de pământ și vor deveni interesați de metodă. Imaginați-vă, seara înainte la culcare veți fi capabili să stabiliți, prin propriile voastre mijloace extrasenzoriale, dacă va fi cutremur în noaptea ce va urma. În situația în care veți constata că nu va fi niciun cutremur semnificativ, vă veți elibera de stres și veți dormi liniștit cu întreaga voastră familie.
Metoda predicției cutremurelor prin mijloace extrasenzoriale este precisă, verificată și verificabilă de către cursanți. Pentru acest lucru este suficient să participați trei zile, la sfârșit de săptămână, la cursul de protecție și autoapărare extrasenzorială, modul 1, pe care îl predau populației, având ca obiect principal activarea și antrenarea supersimțului detecției și teledecției extrasenzoriale, care se află în subconștientul omului în stare latentă; și alte trei zile, la sfârșit de săptămână, pentru modulul 2, pe parcursul căruia voi preda, printre alte aplicații practice ale detecției și teledetecției extrasenzoriale, și metoda de predicție a cutremurelor prin mijloace extrasenzoriale.
P.S. O cititoare a propus, pe facebook, că, dacă oricine are supersimțul biodetecției în subconștient în stare latentă, după cum afirm, să organizez cursuri gratis pentru activarea și antrenarea senzorului respectiv, ca să profite toată lumea. Nu eu organizez acele cursuri, ci Asociația NEXUS. La ideea exprimată de cititoare a răspuns, pe facebook, Cristian Pătruț, președintele Asociației NEXUS. 


Citeste mai mult: Vine marele cutremur | Jurnal paranormal http://jurnalparanormal.ro/content/vine-marele-cutremur#ixzz2n1fGpR2V
Follow us: jurnalparanormal on Facebook


Articol preluat de pe http://jurnalparanormal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu