duminică, 15 decembrie 2013

Obiecte realizate cu ajutorul nanotehnologiei acum 2 milioane de ani

În 1991, prospectorii din Ural au făcut nişte descoperiri extrem de ciudate. Mai precis nişte nano-obiecte, care au lansat o vie dispută de atunci privind originea lor.
Aceste artefacte minuscule au între 3 mm şi trei miimi de milimetru! Toate au fost găsite în straturile superioare din Pleistocenului. Obiectele minuscule sunt în general de forma unor spirale şi sunt construite din molibden şi cupru, după cum au stabilit cercetătorii de la Academia Rusă de Ştiinţe din Sykityvka, Moscova şi Sankt Petersburg.
Straturile unde au fost găsite aceste obiecte prețioase datează de acum două milioane de ani şi merg până la 10.000 de ani.
Observându-le structura, nu poţi să nu realizezi că ele sunt fabricate şi nu creația hazardului. Dar tungstenul sau molibdenul au temperaturi de fuziune de 3410 grade, respectiv 2650 de grade!
Evident, nu putem declara că ele ar fi fost realizate de către om, având în vedere teoriile actuale despre apariţia civilizaţiei umane pe planeta noastră. Dacă nu le-a confecţionat el, atunci cine putea, într-o epocă atât de îndepărtată?
Oamenii primitivi de atunci nu puteau niciodată să obţină o asemenea temperatură de topire! Le-ar fi fost imposibil! În plus, obiecte atât de mici şi fine, similare cu cele găsite în Ural s-ar obţine greu chiar şi astăzi.
nano1 Obiecte realizate cu ajutorul nanotehnologiei acum 2 milioane de ani
Există multe speculaţii privind creatorii lor. Fie o civilizaţie veche dar despre care nu ştim absolut nimic, fie extratereştrii care ne-au vizitat cândva planeta. Ne aflăm în faţa unui caz extrem de ciudat, care depăşeşte înţelegerea noastră actuală.

Sursa: primit pe mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu