duminică, 15 decembrie 2013

Top 3 carti spirituale care iti schimba viata!

Top 3 carti spirituale care iti schimba viata!: Puterea prezentului

Puterea prezentului

Prezentarea cartii Puterea Prezentului de Eckhart Tolle via Elefant.ro:
„Multi dintre cititorii care mi-au scris si-au exprimat dorinta ca aspectele practice ale invataturilor cuprinse in "Puterea prezentului" sa le fie prezentate intr-un format mai accesibil, pentru a le putea folosi in viata lor de zi cu zi. Aceasta cerere a constituit imboldul pentru a scrie cartea de fata.“ - Eckhart Tolle
„Tin Puterea prezentului pe noptiera. Este una dintre cele mai de pret carti pe care le-am citit.“ - Oprah Winfrey
„Fiecare propozitie este plina de intelepciune si adevar, iar in urma lecturii vom descoperi seninatatea, linistea profunda si prezenta sacrului in viata noastra.“ - Deepak Chopra
Top 3 carti spirituale care iti schimba viata!: Totul este bine

Totul este bine

Prezentarea cartii Totul este bine de Louise L. Hay, via Elefant.ro:
Louise L. Hay este autoarea a numeroase bestselleruri, printre care: Poti sa-ti vindeci viata si Vindeca-ti corpul. Cartile ei au fost traduse in peste 30 de limbi si au aparut in 35 de tari de pe glob.
Daca vei citi aceasta carte, vei invata:
  • Sa te pui la unison cu vocea intuitiei tale interioare;
  • Sa repeti noi afirmatii incredibile, special concepute pentru a te ajuta sa iti rezolvi problemele de sanatate de care suferi;
  • Sa iti descoperi si sa iti elimini blocajele emotionale, astfel incat acestea sa nu se mai manifeste prin dezechilibre la nivelul corpului fizic;
  • Sa combini metodele medicinii occidentale cu terapiile alternative;
  • Si vei avea acces la numeroase povesti de viata inspirationale, ale unor oameni care s-au confruntat cu boala si care au reusit sa se vindece prin terapiile emotionale si fizice care le-au fost recomandate.
Vei invata asadar sa combini afirmatiile pozitive cu intuitia si cu cuceririle de ultima ora ale stiintei medicale, astfel incat sa te bucuri de o stare de fericire si bunastare optima. In final, vei putea rosti pe buna dreptate, asa cum face Louise: „Totul este bine.“
Top 3 carti spirituale care iti schimba viata!: Secretul

Secretul

Prezentarea cartii Secretul, de Rhonda Byrne, via Elefant.ro:
Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta in viata.
Parti din Marele Secret s-au aflat in traditiile orale, in literatura, in diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate partile Secretului au fost reunite intr-o revelatie incredibila, care va transforma vietile celor ce o traiesc.
Din aceasta carte, veti invata cum sa folositi Secretul in toate aspectele vietii dumneavoastra - obtinerea banilor, pastrarea si redobandirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si in orice interactiune pe care o aveti in aceasta lume. Veti incepe sa intelegeti puterea ascunsa, nefolosita, care se afla in launtrul vostru si aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra.
Secretul cuprinde intelepciune de la invatatori din vremea noastra - barbati si femei care au folosit-o pentru a dobandi sanatate, bunastare si fericire. Aplicand cunoasterea Secretului, ei aduc la lumina intamplari captivante de vindecare a unor boli, de redobandire a sanatatii, de depasire a unor obstacole si de obtinere a ceea ce multi oameni ar considera imposibil.
Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult ravnit, ascuns, pierdut, furat si adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost inteles de cativa dintre cei mai importanti oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein - alaturi de alti inventatori, teologi, oameni de stiinta si mari ganditori. Acum, Secretul a fost dezvaluit lumii.
„Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta in viata.“ - din Introducere.
Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu