joi, 5 decembrie 2013

Zece Semne care indica faptul ca elita a pierdut controlul maselorRecent, un tribunal international din Kuala Lumpur a condamnat Israelul pentru crime de razboi, asta dupa ce acelasi tribunal i-a condamnat pe George Bush Jr., Dick Chenney, Donald Rumsfeld si altii pentru crime impotriva umanitatii. Este pentru prima oara in istorie cand se intampla asta. Acest lucru, prin logica fireasca a activitatii organizatiilor internationale, exemplu ONU, ar fi trebuit sa fie facut de catre aceasta. Dar se stie ca aceasta este o organizatie sionista, iar oamenii vad tot mai clar adevarul legat de vesnica regiune conflictuala din Orientul Mijlociu, de atrocitatile comise de catre Israel impotriva palestinienilor si provocarile acestuia la adresa statelor arabe din zona. Se pare ca credibilitatea ONU pe plan international este aproape zero, aceasta fiind o organizatie compromisa.  S-au identificat multe semne in SUA, ca DHS ( Departamentul de Securitate Interna ), este cel ce a instrumentat multe din operatiunile de tip ,,steag fals” puse in rol de catre cabala. Acestea s-au executat cu cetateni israelieni cu dubla cetatenie intr-un mod similar cu al Germaniei naziste care folosea cetateni germani in actiunile Gestapo-ului intr-un stat politienesc, unde toata lumea era suspecta. Situatia nu este departe in SUA, de cand Bush jr. a semnat ,,Patriot Act” imediat dupa actiunea din 11 septembrie. DHS are dreptul sa aresteze pe oricine doar pentru suspiciune, poate sa intre pe proprietatea oricui la orice ora sa faca arestari iar acestia sa nu aiba dreptul la avocat, etc. De
asemenea lagarele FEMA( caci de fapt asta sunt) sunt pregatite pentru orice cetatean care nu se supune legii si este arestat. Acestea sunt adevarate hangare, iar perimetrul inconjurat cu garduri de sarma ghimpata si cu foisoare de paza.

Video aici : http://www.youtube.com/watch?v=zca_hd9dFn4    -  ( documentar video in engleza, a lui Jesse Ventura, fost militar in trupele de elita, care filmeaza aceste lagare pregatite pentru americani. El intreaba un congresmen american despre aceste lagare si acesta spune ca ele nu exista….??!! ).


Se pare ca elita le-a pregatit din timp pentru situatia in care sistemul financiar american se va prabusi si lumea va iesi in strada. In ultimii doi ani acest departament a fost dotat cu cateva mii de masini blindate dotate inclusiv cu armament greu( mitraliere de mare calibru ) arme individuale si cateva miliarde de cartuse…, oare SUA se pregateste pentru razboi civil ??

Se tem…., se tem de vointa populara, ca si politicienii nostri dealtfel care pun jandarmii sa bata populatia care se opune planurilor lor de vanzare pe nimic a resurselor tarii. Sunt sigur….., sunt sigur ca toti vor da socoteala si timpul se apropie….

Totul in aceasta dimensiune ( 3D ) se supune legii karmei sau actiunii si reactiunii. Provoci rau tarii, planetei si oamenilor vei suporta consecintele, nimeni nu scapa. Este una din legile divine implacabile si general-valabile.

Dupa cum s-a observat, planurile cabalei de a provoca un razboi in Siria sau cu Iranul sunt esuate in prezent. Disperarea lor de a obtine puterea suprema pe planeta in ultimul deceniu, mai ales dupa operatiunea 11 septembrie a fost colosala. Aceasta s-a amplificat dupa provocarea crizei financiare din 2008.

Populatia planetei se trezeste, oamenii isi cer drepturile si nu mai accepta ,,gogosile” politice indesate in urechile noastre prin mass-media si discursuri zaharoase. Marionetele papusarilor se supun lor fara cracnire pentru ca altfel risca averea stransa fraudulos si chiar libertatea. Ei spera ca atunci cand totul se va prabusi vor fi protejati da catre stapanii lor.
Fals domnilor ! Toti va veti intalni in aceleasi celule !

Controlul lor asupra Asiei este aproape pierdut. Sub tutela lor malefica mai este Coreea de Sud( finantatorul bugetului negru ), Coreea de Nord( unde cabala spala banii proveniti din drogurile din Asia ) si Japonia. Dar dupa spusele lui Ben Fulford, Dragonul Alb impreuna cu tarile BRICS actioneaza pentru a unifica pasnic cele doua Corei si astfel va fi lovitura fatala impotriva cabalei vis-à-vis de Asia.

10 Semne care arata ca elita a pierdut controlul maselor :
     
       
      -  Minciunile oficiale nu mai sunt credibile. A fost o perioada cand aceste minciuni oficiale, mai ales cu privire la razboi si pace erau crezute. Atunci cand viata si moartea sunt in joc, oamenii au tendinta de a crede varianta actiunii pentru imbunatatirea situatiei conflictuale. Pe asta au mizat ei…Ganditi-va la minciunile nerusinate ale lui Bush Jr. si Collin Powell cu privire la existenta armelor de nimicire in masa din Irak.
      
       -   Nici o incredere in politica : politicienii au un rating de incredere foarte scazut. Increderea in guverne este cea mai mica din toate timpurile. In SUA, 10% din public are incredere in Congres, 90% nu-i acorda increderea.
3    
       -   Nici o încredere în mass-media: cele mai recente sondaje arată că 77% din populație nu mai are încredere în știrile TV corporative. Nu este de mirare de ce mass-media nu a reușit să vândă minciunile despre presupusul eveniment chimic din Siria ( operatiune de tip ,,steag fals” pusa in aplicare de catre CIA si Mosad si executata de Blackwater, armata privata a cabalei ). Cu tot monopolul lor pe calea undelor, ele nu mai pot pretinde că negrul este alb pur și simplu pentru că oficialitățile spun așa.
      
     -    Bancherii sunt respinsi : Ungaria a devenit recent prima țară care a urmat exemplul
1.     Islandei de alungare a bancherilor internaționali (FMI) și are în vedere urmărirea penală a prim-miniștrilor din trecut care au înrobit poporul in datorii. Această tendință va continua , amanunte aici : http://americanfreepress.net/?p=12418
   
   
      - Vaticanul brusc trece la curățarea interioara : sub Papa anterior, Papa Benedict, multe scandaluri au izbucnit la Vatican referitoare la acoperirea preoților pedofili, spălare de bani și fraudă. Benedict, într-un gest fără precedent, brusc s-a retras pentru a face loc pentru un aparent mult mai simpatic Papa Francisc( am scris doua articole cu aceasta tema ). Papa Francisc ia toate măsurile cu furie pentru a recupera reputația bisericii, liniștit și umil. Dacă acest lucru este adevărat, este pentru ca biserica a fost forțata la o astfel de schimbare de direcție drastica pentru a se salva de la o pierdere a credibilitatii.
     
                -   Revoltă printre soldați: soldații se ,,trezesc”, pentru ei este ilegal de a face declarații politice, ei sunt în mod constant tot mai nemultumiti de aventurismul militar american si de taierea anumitor drepturi dupa ce trec in rezerva. Așa cum a spus Einstein : "Pionierii unei lumi fara razboi sunt tinerii barbati (si femei) care refuză serviciul militar." Si asta se intampla tot mai des in armata americana.
7    
         -   Stat politienesc militarizat: Una dintre cele mai întunecate semnele care evidentiaza faptul ca elita pierde controlul asupra puterii este construirea statului cu o poliție militarizată, special antrenata pentru combaterea tulburarilor civile interne( in Romania se fac angajari la jandarmi, mai multe decat in armata regulata iar bugetul serviciilor secrete si al jandarmeriei cresc in mod constant an de an ). Politia locala cu tancuri și alte echipamente de lupta colaboreaza cu Federalii la centrele de fuziune, iar pe pământ american exista trupe straine pentru a interveni in conflicte interne, din teama ca trupele proprii ar fraterniza la un moment dat cu protestatarii ( este vorba de cca.15.000 de rusi special antrenati si dotati ). Pentru prima dată în istorie, grila spion NSA este utilizata de către IRS și DEA, pentru supravegherea oricarui cetatean in interiorul tarii , precum si folosirea dronelor pentru supraveghere aeriana si inlaturarea grupurilor sau indivizilor din zbor, acte impotriva Constitutiei.

                                    

      
        -    Miscari de secesiune grave pretutindeni : in SUA, miscari de secesiune au fost castigate partial de catre public in Colorado si California. De asemenea exista cca. 25 de state care au inaintat Curtii Supreme de Justitie actele pentru iesirea din federatie cu justificari constitutionale serioase. In Europa aceste miscari au cuprins Spania si Scotia si multe alte natiuni din cadrul UE vor iesirea din zona euro.
      
        -    Alimentele modificate genetic sunt tot mai respinse peste tot: teoria lor ,, cine controleaza alimentele, controleaza lumea “, nu mai are sustinere. Liderii OMG-urilor, cum ar fi Monsanto sunt tot mai expusi public.Toata puterea lor economică și politică nu poate învinge răspândirea de cunoștințe cu privire la pericolele alimentelor îmbibate cu pesticide si modificate genetic. Câmpurile OMG sunt arse în semn de protest în America și în întreaga lume, națiunile în cunoștință de cauză continuă să respingă produsele lor, și legile de etichetare castiga tot mai mult teren.
        
                  -   Legalizarea canabinoidelor : resurse enorme s-au cheltuit pentru a menține consumul de canabis ilegal. Canabisul a fost un medicament deosebit de eficient pentru sănătatea fizică, mentală si spirituală de-a lungul veacurilor. Aceasta singură plantă reprezintă o amenințare enormă la structurile de putere și industria lor, prin urmare, ilegalitatea acesteia este ferm sustinuta. Inversarea abordarii globale a politicii tiranice de interdicție este primul pas pentru libertatea oamenilor. Consumarea, in anumite conditii a canabisului, aduce fiinta umana in stari modificate de constiinta. Persoane care au trait aceste stari au avut revelatii referitoare la cine suntem cu adevarat si rolul nostru aici. S-au trezit. Ori cabalei de asta-i este frica !

                          
       Film complet despre afectele benefice ale canabinoidelor aici : http://www.youtube.com/watch?v=hHnQ-YAqAsA   ( din pacate in engleza )

     Inchei acest articol cu speranta ca foarte curand constructia lor malefica la care au lucrat sute de ani se va prabusi in cateva zile….., odata cu Evenimentul !
             
           sursa : http://vaticproject.blogspot.ro

   
               Drum drept spre Lumina !
Articol preluat de pe http://burebista2012.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu