joi, 23 ianuarie 2014

Februarie o luna a schimbarilor in Romania?!?! Principalele aspecte astrologice ale lunii Februarie


Luna februarie pentru tara noastra va incepe sa culmineze cu evenimente importante si cu efect pentru aproximativ treizeci de zile, incepand cu data de 26 ianuarie. O serie de transformari care vor fi evidente in jurul nostru care prin natura lor pe deoparte ne vor speria, iar pe de celalta ne vor trezi la realitate. Faptul ca lumea nu mai are incredere in fortele proprii si ca nuantele credintei din interiorul fiintei umane se pierde aduce in prim plan o forma de manifestare atipica si gesturi care prin nuanta lor pot veni si soca opinia publica.
Luna februarie, poate fi cea mai complicata perioada a anului astrologic Noiebrie 2013 – Octombrie 2014. Evenimentele importante ale acestei perioade din an vor avea directa legatura cu o intensificare a miscarilor de scoarta terestra. Aspect vizibil de la inceputul anului. Astfel incat, prezenta planetei Marte in casa a IV-a a adus in prim plan aceasta intesificare de seisme minore. Totusi dupa 26 ianuarie Romania ca tara va trece in continuare printr-un val de miscari seismice, fapt confirmat si de specialistii Institutului de Fizica a Pamantului. Ca an al transformarilor si nuanta sa karmica, Pluton aduce pentru inceput transformari sau necesitatea renasterii din propria cenusa. In orice caz, dincolo de toate aspectele in plan astrologic, Romania va trece printr-o metamorfoza la nivel social. Atitudinea si modul de comportament al oamenilor in societate, presiunea continua in zona superioara a corpului, durerile de cap intensificate, ametelile si predispozitia catre accidente vasculare este mult mai crescuta. Deasemenea epuizarea, nuanta de oboseala pana la discomfortul psihic vor fi unele dintre aspectele ingrijoratoare prin care vor trece o parte dintre noi.
Sensibilitatea crescuta la stimulii din jurul nostru si transformarile care au loc in interior si pe care o parte dintre noi le va resmti si o parte nu, sunt nuante la nivel de constiinta si plan informational colectiv, pe care vrem nu vrem va trebui sa ne protejam mai mult in raporturile si relatiile socioumane!
In scena politicului aspectele vor cunoaste valente de lupta interna si mobilizare. Latura acerba si excesul de zel va fi vizibil cu ochiul liber astfel incat pot spune ca din punct de vedere astrologic, va fi o mobilizare si incapatanare de acesta data constructiva, chiar daca in anumite circumstante situatiile pot depasi astepatarile si formele de mobilizare ale acestora din urma. Destinul va veni de asta data si va dicta o pozitionare corecta iar deciziile pot aduce argumente ca se va dori o focusare corecta a energiilor subtile de asta daca, chiar daca vorbim de contextul politic.
Raporturile si relatiile internationale si negocierile politice, pot aduce un surplus benefic Romaniei ca tara si desi o serie de oportunitati nu vor fi fructificate aspectele de negociere par sa prinda contur. Mai mult sustinerea in planul financiar, fie ca vorbim de o forma care vizeaza imprumuturile fata de tara noastra sau deblocarea si demararea unor proiecte viabile, as putea spune ca sunt oportunitatile lunii februarie, pe care Destinul colectiv inceraca sa ni le aduca in evidenta.
Starea generala a natiunii va fi usor de intuit. Apasarile, nemultumirile si o luna a protestelor de intesitate scazuta si dincolo de toate nemultumirile exprimate in planul social, solutionarile nu vor veni de la sine. Daca este sa fac referinta la entitatile cu o latura vibrationala mai scazuta si care se nuanteaza mai mult in planul grosier, o serie de gesturi autodistructive, incidente in care predomina violenta mai mult sau mai putin domestica dar si nuantele depresive pot duce catre evidentieri ale unor caractere “sleite” de puterea vointei si a credintei! Continuitate va avea si fenomenul mortii din jururl nostru si asa cum ne-am obisnuit din a doua jumatate a anului 2013, vom observa cum prin trecerea in nefiinta a unor persoane ne pierdem in continuare din valori. Insa toata aceasta “curatenie colectiva” este dictata de catre destinul anului 2014 in plan astrologic.
Totusi in luna februarie se va cunoaste o scadere a evenimentelor nefericite si tragice in trafic, iar din punct de vedere al accidentelor ele vor fi in scadere.
In concluzie, dincolo de toate aspectele karmice ale lunii februarie, starea natiunii va fi una a incercarilor care pot veni in prim plan si evidentia faptul ca trebuiesc cultivate valorile.
Una dintre cele mai importante zile ale acestei Revolutii Lunare care aduce si pune in evidenta aspectele importante de transformare ale lunii februarie este ziua de 30 ianuarie, moment in care fenomenul de Luna Noua aduce si poate produce o serie de aspecte care prin nuanta lor sa ne ingrijoreze si transformarile prin care trebuie sa trecem sa nu fie acceptate sau intelese de majoritatea oamenilor.

Credinta va trebui cultivata si increderea in fortele proprii pentru a echilibra planurile vibrationale individuale si a ne recunoaste ca uneori in fata Universului, deseori suntem prea mici, dincolo de vointa noastra care se naste din EGO! O luna in care ne putem constinetiza doar schimbad cate ceva si aceste schimbari vor trebui sa porneasca din noi! Asa cum spunea poetul:”de’or fi bune, de’or fi rele Bucurosi le’om duce toate!”

Sursa: http://constelatiadestinului.blogspot.ro/

2 comentarii: