luni, 17 februarie 2014

"Mărturie pe patul de moarte" despre OZN-uri, dată de către un fost oficial CIA în anul 2013

Articol preluat de la  Editura Daksha

dupa o astfel de mărturie Dramatica, ne întrebăm cum ar mai putea oare echipei cineva SA se îndoiască de existența civilizatiilor extraterestre si o NAVELOR spatiale cu grijă membrii acestora se deplasează?



Marturia prezentată version clipul video de mai Jos de o Fost făcută publicații version cadrul evenimentului DIN luna mai 2013, Audiere numit Citizen pe Divulgarea, organizat la Clubul National de Presa DIN Wahington, Eveniment pe de îngrijire Si noi [Editura Daksha - nota AIM] l-am anunțat Si prezentat version Știrile noastre la ACEA Vreme.

Richard Dolan a înregistrat această mărturie pe date de 5 martie 2013. Fostul oficial CIA, pasa dorește SA Ramana anonim, suferă de o afecțiune incurabilă la rinichi, de îngrijire Nu ÎI VA mai lasa Mult timp de trasatura. Simțind CA Informația pe o pasa deține TREBUIE SA FIE făcută PUBLICA SI nemaiavand nimic de Pierdut, el a dat Declaratia DIN Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at clip video.

Fostul oficial pretinde astfel Ca o Servit version cadrul Armatei SUA, apoi a lucrat din pretul CIA, IAR mai tarziu un Facut DIN parte în colectivul US Air Force ce sa ocupat de Proiectul Blue Book. El față precizarea CA Proiectul Blue Book a Fost o mare Frauda. Dolan Il intreaba version Legatura cu Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at aspect: "vreti SA spuneți CA proiectul Blue Book un Fost version întregime contrafăcut SI CA el reprezintă o ficțiune?" "Da."



"Anonimul" a mărturisit de asemenea AR în anii 50, în Urma unei amenințări cu Invazia ce ia Fost adusa la cunoștință președintelui Dwight Eisenhower, el si superiorii lui DIN CIA au Fost admiși SA pătrundă version cadrul bazei secrete Aria 51 DIN Nevada a scris un Aduna Informatii SI AI le prezenta mai apoi Președintelui.  

Acolo, "Anonimul", pretinde Ca o văzut mai MULTE tipuri de Farfurii zburatoare (OZN-uri) de îngrijire au Fost recupera dupa ce s-au prăbușit, incluzând farfuria zburatoare pasa sa prăbușit la Roswell, New Mexic. Mai apoi, el si superiorii lui au Fost Dusi la Baza S-4, situată la sud-vest de Aria 51, s-au întâlnit UNDE cu câteva ființe extraterestre.

Această extraordinara mărturie VA fi inclusa Intr-ne ce documentar VA apărea In curand Embargo sub titlul Adevărul.


Sursa: http://roaim.co.nr/

3 comentarii: