luni, 17 februarie 2014

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 17 februarie 2014


John Key Neaga CA ar fi reptilian ne

 17 Februarie 2014
"Nu sunt ONU si reptilian Nu-mi pot Switch to forma", susține premierul Noii Zeelande





John Key, premierul Noii Zeelande, un Fost nevoit SA Faca o precizare bizară. Politicianul a declarat version mod publice CA Nu Este ONU si reptilian Nu-si poate Change to forma. 
Premierul Noii Zeelande Neaga CA ar fi reptilian ne
Premierul Noii Zeelande Neaga CA ar fi reptilian ne
În Urma unei petiții Publice, premierul Noii Zeelande, John Key, a Fost nevoit SA declara CA Nu Este reptilian SI CA Nu a călătorit niciodata version  spa Tiu, scrie  3news.co.nz .
"Din cate stiu eu, Nu sunt ONU reptilian. Deoarece mi sa puroi aceată Intrebare version mod directe, am Mers Atat medic la ONU, CAT SI la medic veterinar al ONU, IAR amandoi mi-au confirmat CA Nu reptilian ne sunt. N-am puroi niciodata Piciorul Intr-o  nav ă spațială, n-am Fost version Spatiu, IAR limba mea Nu Este exagerat de Lungă ", a declarat version glumă premierul neozeelandez John Key. 
Sursa:  www.realitatea.net


17 februarie 2014  

Președintele Islandei: Am Ales Democrația si drepturile omului, în loc SA FIM sclavii Finanțelor Internationale .  
Pe masura ce SISTEMUL Bancar islandez se prăbușea la Inceputul crizei Economice Mondiale, toata Europa sa aflat sub o imensă PRESIUNE de a accepta măsurile de austeritate Economice VOR îngrijire afecta popoarele timp de mai MULTE generatii. Acestea cu TOATE, mica națiune islandeză un uimit uriașul european alegând Democrația si drepturile omului, Desi se Afla pe Marginea prăpastiei falimentului. Ce ne poate INVATA Islanda Despre puterea Poporului si un legii? Președintele Olafur Grimsson ne oferă raspunsuri tranșante version interviul următor: 

http://www.youtube.com/watch?v=XQx9sKxbj9k


Sursa: http://roaim.co.nr/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu