duminică, 9 martie 2014

RECLAMA - SEMINAR "REINTOARCEREA TIMPULUI UNIVERSAL"


“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita Joi, ora 18:30, 13.03.2014, la seminarul intitulat  “Reintoarcerea Timpului Universal ”.

Tematica intalnirii este urmatoarea:
1. Reintoarcerea Veghetorilor Pamantului

a) Veghetorii Pamantului - Ondine, Nimfe, Silfi, Zane, Gnomi, Elfi, Salamandre, Dragoni;  meditatie de conectare/invocare a Elementalilor/Veghetorilor Pamantului;

b) Cei Patru Ingeri ai Tronului si Spatiul Ancestral al Romaniei de Azi

- meditatie/conectare Cei patru Ingeri ai Tronului - Elementali  - Maica Divina si purificarea spatiului actual si al vechii Dacii/Ramanii de egregorii nebenefici, programe si blocaje de orice fel, armonizare si echilibrarea celor sase elemente(apa, foc, aer, pamant, metal, eter).


2) Arhetipuri la Daci si Zamolxe - Dumnezeul acestui Pamant; trecerea de la timpul linear 3D la timpul in spirala/ciclic 5D si  de la Constiinta Zamolxiana la cea Cristica, a Omului Divin Multidimensional(meditatie).

3)  Romania Megalitica si Federatia Galactica

a) Romania Megalitica - Mosii(Sfincsii) si Babele din spatiul romanesc - relee de conectare interdimensionale cu Universul - meditatie de conectare cu Universul cum faceau stramosii nostrii daci.


b) Programul "Gradina Maicii Domnului - Omul Cristic Divin Multidimensional " al Federatiei Galactice si activarea lui - meditatie de  activare si conectare la matricea divina a Spatiului Romanesc si individuale si a codurilor de dezvoltare a Omului 5D.

Seminarul va avea loc intre orele 18:30-21:30, 13.03.2014, in aceasi locatie in care s-au desfasurat si seminariile anterioare si care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.
Pretul seminarului – 35 RON.
Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:

mihaela_popescu2007@yahoo.com”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu