marți, 11 martie 2014

Venus e in Varsator pana pe 5 aprilie! Vezi prin ce transformari trec relatiile de dragoste in aceasta perioada


Pe 5 martie, Venus, planeta dragostei, a intrat in semnul Varsatorului. Descopera cum iti afecteaza zodia la nivel personal acest tranzit fascinant si spectaculos, dar si ce efecte are asupra relatiilor de dragoste!Venus in Varsator

Pe 5 martie 2014, Venus a intrat in semnul Varsatorului, urmand sa se afle in acest semn pana pe 5 aprilie. Este un tranzit interesant si inedit care afecteaza toate semnele zodiacale. Ce inseamna acest lucru in plan astrologic si cum ne afecteaza la nivel emotional? Afla citind articolul de mai jos!

Venus in Varsator: Mai multa libertate de a fi in cuplu, mai multa deschidere in dragoste...

Spatiu, aer, aer, spatiu. Libertate! Departe de noi in aceasta perioada nevoia de “iubire pana la sufocare” intr-o relatie… Venus in Varsator provoaca persoanele implicate intr-o relatie sa isi pretuiasca reciproc independenta si spiritul de a fi. Relatiilor vechi le este data o noua identitate, una primordiala, in care sufletele si intelectele vibreaza la cel mai inalt nivel. Fiindca Varsatorul este un semn mai putin sentimental si mai mult cerebral, conversatiile intelectuale au tendinta de a lua loc imbratisarilor afectuoase, prietenia are tendinta de a inlocui sentimentalismul cu prietenia, iar ideile tind a inlocui emotia pura. Dragostea devine si ea mai intelectuala, mai electrica.
venus in varsator, libertate varsator
Foto: Planeta Venus, Shutterstock

In dragoste, nu exista reguli...

Venus in Varsator aduce cu ea o mare provocare si anume aceea de eliberare din patternurile emotionale care nu iti ingaduie sa te manifesti asa cum esti. Este timpul potrivit pentru a arunca o privire patrunzatoare in interiorul nostru si a pune totul sub semnul intrebarii si al raspunsului. Varsatorul este un semn al aerului ce tine de mental si de obiectivism, accentuand individualismul si calatoria de auto-descoperire. Iar aceasta detasare mentala specifica faciliteaza tranzitul lui Venus astfel incat dragostea si parteneriatele sa devina mai putin rigide, mai putin ingraditoare, mai putin conservatoare si sa fie in schimb mai libere, mai deschise.

Totodata, Varsatorul este intrigat sa descopere ceea ce se afla dincolo de zona de confort. Prin urmare, este foarte posibil ca tranzitul lui Venus prin acest semn sa te aduca mai aproape de o noua tipologie de partener sau de un nou tip de dragoste, indepartandu-te in acelasi timp de persoane de care nu te puteai rupe emotional. In acelasi timp, tendinta de eliberare de sub orice forma de constrangeri, indiferent ca sunt emotionale, ideatice sau sociale se va manifesta accentuat in aceasta perioada. In dragoste, nu exista reguli… iata care este lectia pe care o invatam in acest tranzit fascinant.

Aceasta influenta a lui Venus in Varsator o vor resimti multe cupluri prin simplul fapt de a explora noi posibilitati, renuntand la vechile reguli si viziuni in favoarea unor abordari mai mult experimentale si mai putin invechite asupra dragostei. Exista o mai mare usurinta de a scapa de vechile perceptii asupra dragostei in masura in care ele nu mai functioneaza pentru tine. Pui la indoiala multe lucruri si indraznesti sa revizuiesti ce iti este benefic si ce nu in actuala relatie de dragoste. Cum iubim si pe cine iubim devine pentru o perioada de timp mai mult o preocupare mentala si ideatica. Tot in aceasta perioada, relatiile tind sa se elibereze de sub subjugarea convenientelor.varsator

Sa fii tu insuti intr-o relatie inseamna sa-l iubesti pe celalalt asa cum este el

In mod ciudat (sau perfect normal!), in acest tranzit, persoanele cele mai atragatoare in aceasta perioada vor fi persoanele atipice, excentrice, care te provoaca sa iti schimbi mecanismele de gandire si de perceptie. Sa nu te mire daca “neobisnuitul” si “ciudatul” pot deveni chiar forma proprie de manifestare si exprimare. In dragoste si in relatiile bine sudate, acest aspect astral condimenteaza sentimentele, aducand totodata un strop de imprevizibil. Iar in cuplurile care sunt indragostite si fericite, partenerii se simt mai liberi ca niciodata sa fie ei insisi in interiorul relatiei, simtindu-si individualitatea respectata si apreciata. Este momentul ideal pentru a iubi mai deschis in aceste relatii. Este momentul optim pentru ca fiecare dintre parteneri sa se dezvolte si sa evolueze individual, urmand sa aduca inapoi in relatie, inzecit, ceea ce s-a castigat pe cont propriu.
Venus in semnul neconventionalului si idealistului Varsator aduce o dorinta mai mare de spatiu intr-o relatie, dar creeaza totodata si premisele pentru a obtine acest lucru. Cu Venus in Varsator, exista totodata o nevoie mai mare de a fi si de a exista intr-un cuplu, acest lucru presupunand mai multa libertate. Este imperioasa si nevoia de autodescoperire, dar si de descoperire a celuilalt…

Ma respecti sau divortez! - Venus in Varsator (5 martie - 5 aprilie 2014)

In acelasi timp, este foarte posibil ca partenerii care au tendinta de a fi posesivi, gelosi sau solicita prea multa atentie si afectiune sa aiba parte de surprize din partea celuilalt (precum distantarea temporara a acestuia sau, in unele cazuri, chiar retragerea din relatie).
Pe de alta parte, Venus in Varsator incurajeaza conectarea si interactiunea cu acele persoane si cercuri sociale in care iti este respectata si apreciata individualitatea. Cum Varsatorul este unul dintre cele mai putin posesive semne ale horoscopului, tranzitul lui Venus in acest semn aduce o perspectiva mai relaxata si mai proaspata atat asupra relatiilor de dragoste, cat si asupra relatiilor interumane.
Cei care simt nevoia unui refresh si restart in relatiile lor de dragoste ar trebui sa profite de energia neconventionala si reformatoarea a tranzitului lui Venus in Varsator si pana pe 5 aprilie sa ia masuri active pentru imbunatatirea relatiei lor. Odata cu 6 aprilie, urmeaza un alt tranzit, total diferit. Venus se va muta in semnul Pestilor, iar dragostea pe o planeta noua, una in care vom avea de invatat despre emotii, afectiune, empatie si dragoste neconditionata.

Sursa: horoscop.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu