miercuri, 9 aprilie 2014

CONFERINTA - 26.04.2014, BUCURESTI - CRUCEA CARDINALA - MIRACOLELE DIN JURUL NOSTRU


Dragii mei cautatori de lumina si adevar,

Luna aprilie este poate CEA mai importanta  luna a anului 2014. Avem Saptamana Mare, Sfintele Sarbatori de Paste, Saptamana Luminata, o eclipsa de Luna, una de Soare si Crucea Cardinala. 

Dupa parerea mea, eclipsa de Luna sau Luna Sangerie din 15 aprilie 2014 este un eveniment care a fost mentionat in profetii si care ne anunta ca odata cu formarea Crucii Cardinale din data de 23 - 24 aprilie 2014, vom trece printr-un portal energetic, care de aceasta data nu va mai fi un val de energie menit sa ne ajute sa facem un salt evolutiv, ci va fi un val de energie care va duce la anumite schimbari persoale si globale, nu tocmai placute, dar avand Ingaduinta Divina, care vor porni un domino al transformarilor personale si globale.



Pentru a face fata acestor transformari, ar fi bine sa invatam cum sa facem loc miracolelor in viata noastra.

De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 26 aprilie 2014, in Bucuresti, la Conferinta - MIRACOLELE DIN JURUL NOSTRU.


Vom vorbi despre transformarile care ne asteapta si cum sa invatam sa aducem miracolele in viata noastra, pentru a putea sa depasim cu bine incercarile care vor veni. Vom analiza impreuna de ce suntem bolnavi de saracie, de neiubire si alte boli ale sufletului sau trupului.

Discutiile, rugaciunile si meditatiile vor fi conduse de Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea



Vom vorbi despre CRUCEA CARDINALA - OCTOGONUL Dacic, SPIRALA Florii VIETII-IMPLICATII, CONEXIUNI. Discutiile si meditatiile vor fi conduse de Mihaela Popescu - Profa de Geogra.

Este posibil sa participe si Ashtara Tristar.

Seminarul va avea loc intre orele 10:00-14:30, 26.04.2014, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:
sfatuitoarea@gmail.com
Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 20 roni.


ANUNT IMPORTANT!

Am deosebita placere sa va confirm participarea d-lui Gheorghe Vişu,Iniţiat in ştiinţe ezoterice si spirituale, membru activ al Asociatia SPIRITUL DACIEI  si administrator al blogului spirituldaciei.blogspot.ro, la CONFERINTA - 26.04.2014, BUCURESTI - CRUCEA CARDINALA - MIRACOLELE DIN JURUL NOSTRU.
Dansul ne va  initia in  mirificul spirit dacic si ne va dezvalui cateva din miracolele strabunilor nostri. De asemenea este  confirmata participarea unui invitat surpriza. 


Tematica intalnirii este urmatoarea:


Tematica intalnirii este urmatoarea:


1. Rugaciuni catre Dumnezeu Tatal si Maica Geea

Coordonator:  Gheorghe Visu -   administrator  al blogului spirituldaciei.blogspot.ro


2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)





3. Prezenta Dragonilor Sacri in Spatiul Ramanic/Dacic/Romanesc:

a) Respiratia lui Dumnezeu - Ciclurile Universurilor si Dragonii Sacrii (constructori ai Universurilor Multidimensionale).

b) Dragonii Sacrii - pazitori ai portalurilor si timpului si legatura cu Spatiul Romanesc.

c) Meditatie: Invocarea celor 33 de Dragoni Sacrii/Pazitori ai Spatiului ancestral Romanesc si activarea piramidelor energetice din spatiul 5D si conexiunea cu piramidele din spatiul fizic 3D romanesc actual - atat cat este in plan divin in acest moment.

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)



 4. Intarirea si protectia granitelor energetice ale Spatiului Romanesc:

a) Crucea Cardinala, Octogonul si Floarea Vietii - conexiuni cuProgramul Divin "Gradina Maicii Domnului " - al Creatiei Omului Multidimesional 5D.

b) Meditatie:  Activarea Grilei energetice Octogon/Floarea Vietiisi invocarea Dragonilor Sacrii, Sfintelor Personalitati Divine Maica Domnului, Iisus Hristos, Zamolxe, Ingerilor, Familiilor de Suflet Stelare, a Mosilor si Stramosilor nostri Daci, ,ai Sfintilor Parinti etc., pentru Intarirea si protectia granitelor energetice  ale Spatiului Romanesc.

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)



5.  Crucea Cardinala - Miracolele din jurul Nostru -  Deschiderea Portalului IS:IS

a) Ce implicații are aspupra noastra Crucea Cardinala siDeschiderea Portalului IS: IS

b) Cum sa vindecam situatiile si relatiile din jurul nostru, cum sa ne vindecam de furie, ura si vinovatie, pentru a putea face loc miracolelor in viata de zi cu zi. Sa reusim sa iesim de sub influenta karmei si sa ne vindecam de singuratate, de saracie, de boli, furii si vinovatie, sa pasim inainte fericiti, sanatosi, armoniosi si prosperi. 

c)Care sunt Greselile care se fac în Timpul evolutiei. 

d) Meditatie de spargere a blocajelor, de iertare a celor care ne-au gresit si de accesare a Dumnezeului din noi.

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


 6.  a)   Lectia de Viata si  Misiunea Spirituala - cum identificamLectia de Viata si cum TREBUIE sa o abordam, cum scapam de sub influenta mintii gresite si cum ne aflam Misiunea spirituala.

b)  Meditatie de deblocarea si identificare a Misiunii Spirituale.


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

7. Gheorghe Visu -   administrator  al blogului spirituldaciei.blogspot.ro , ne va tine o scurta prelegere de incheiere.



La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va face terapie si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecauia.

Va asteptam cu mare drag!




https://www.youtube.com/watch?v=6KX9mblX63M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu