miercuri, 2 aprilie 2014

Etalare oracol cu Îngeri- Luna Aprilie

Pentru a descrie energiile Lunii Aprilie am optat pentru cărțile oracol ale setului: „Arhanghelul Mihail”.
Se va folosi modelul de repartiție a cărților oracol numit- Crucea Celtică.

Etalarea debutează cu o imagine de incertitudine asupra situației actuale. Într-adevăr va urma o perioadă destul de agitată care ne va solicita mult, însă acum trebuie să identificăm repere și să ne conștientizăm poziție. Dacă dorim să modificăm cumva coordonatele poziționării nostre va trebui să ne implicăm total într-un proces personal de transformare. Este inutil să le cerem celorlați schimbarea atunci când noi nu suntem dispuși să ne implicăm în propriul demers evolutiv. Deci este momentul să acționăm pentru a modifica situația actuală.


Factorul de influență în tot acest ritual de metamorfozare este încrederea, mai bine zis lipsa acesteia. Mihail dorește să ne reactiveze programe ce ne redau susținerea morală pentru a desfășura acțiuni dificile. Pentru a schimba trebuie mai întâi să îți conștientizezi puterea pe care o ai, și care te va ajuta să reglementezi contextul actual. Încrederea acționează ca un supliment spiritual ce susține și întărește energia vitală pentru a reuși să acționezi așa cum dorești. Încrederea este un combustibil al forței interioare, iar odată ce acesta se sfârșește omul se confruntă cu incapacitatea de a progresa.


Deși cunoașteți originea divină o ființei dumneavoastră alegeți să va tratași superficial și dur. Arhanghelul Mihail ține să vă reamintească structura superioară pe care o aveți. Chiar dacă în acestă lume materială, caracterele divine alte dumneavoastră nu se pot manifesta la capacitate maximă nu înseamnă ca trebuie să va tratați cu indiferență. Este momentul să vă acordați timp și să fiți mai blând cu voi înșivă. Este momentul să vă iubiți pe voi, așa cum sunteți iar apoi iubirea se va extinde. Dacă omul nu se iubește mai întâi pe sine, oare cum își poate iubi apoi aproapele ca pe el? Deci este imperios necesar să ne acordăm susținere și îngăduință, să nu ne mai maltratăm singuri. Orice manifestare a noastră care se îndreaptă către sine va fi asemănătoare cu manifestările celorlalți. Dacă noi ne iubim o sa fim iubiți. 


De cele mai multe ori teama este cea care oprește multe procese importante din viața omului. Teama de necunoscut, teama de a nu fi judecat, teama de moarte etc...

Teama nu este decât un blocaj care absoarbe energiile crescând și consolidându-se. Deși sunteți conștient că vă îndreptați într-un sens bun apare uneori teama de a nu interveni ceva care să destabilizeze progresul, acea teamă însăși aduce cu sine tulburări ele evoluției și absoarbe energiile necesare pentru progres. Deci este necesar să avem încredere în forța nostră și să evităm să ne gândim la posibile variante nefaste ale unui proiect. Teama este doar un consum inutil de energie, deci ar fi mult mai constructiv să ne eliberăm de temeri. Important este să ne identificăm temerile dar cel mai important este să conștientiză fundamentul pe care acestea de dezvoltă și să încercăm să echilibrăm situația.

S-a ajuns la acestă situație incertă deoarece perioada anterioară a fost caracterizată de o sensibilitate generală. Asocierea nu anumite energii negative au condus la o slăbire energetică masivă. Pentru a evita astfel de situații este necesar să evităm anumite locuri, situații, evenimente ce se identifică cu sentimente joase: ură, invidie, deznădejde, etc. deoarece, inevitabil organismul își armonizează energiile cedând unde înalte și acceptând unde joase. Îngerii când creionează o anumită predirecție se referă la toate planurile pe care acesta se desfășoară, deci acum când este vorba despre protecție trebuie să avem în vedere toate tipurile de protecție: mentala, energetică, fizică, etc. Trebuie să ne asigurăm că toate sistemele care ne oferă protecție funcționează eficient, iar dacă sesizăm posibile situații compromițătoare este necesar să acționăm cât mai rapid. „Mai bine previi decât să tratezi!”

Arhanghelul ne atrage atenția asupra înclinației noastre de a vizualiza mereu posibile situații negative ce ne blochează procesul de evoluție. Vizualizare și focalizarea asupra unor situații este impresionantă deoarece accelerează timpul de concretizare a situației respective. Prin urmare, ar trebui să ne focalizăm pe dorințe, nu pe temeri. Ar trebui să vizualizăm situații pozitive în urma cărora demersul nostru să evolueze conform planului. Trebuie să încercăm să ne asociem cu energii înalte ce sunt produse de sentimente bazate pe afecțiune. Este momentul să privim și să atragem supra nostră lucrurile pe care le dorim, dar se pare că de cele mai multe ori noi suntem cei care ne sabotăm gândindu-ne mereu la posibilele obstacole în loc să ne focalizăm pe un final conform schiței noastre.


În acest moment este necesar să ne raportăm sincer la dorințele nostre și să ne identificăm adevăratul scop în viață. Este momentul să renunțăm la idealurile care nu ne aparțin și care doar ne consumă inutil timpul și energia. După ce ne-am găsit calea este necesar să ne urmărim atent scopul. În acestă perioadă este foarte posibil să ne simțim debusolați, lipsa reperelor existențiale ne aruncă într-o mare învolburată ce ne testează capacitățile de orientare în spațiu. Ar fi foarte bine să ne trasăm pe o hârtie idealurile și intențiile pe care le avem în acest an, și nu numai. Este important să fim realiști și să nu ne construim idealuri himerice investind ulterior energie pentru realizarea lor.


Fiind o perioadă agitată primim mai mult ca de obicei ghidare superioară, însă este necesar să acceptăm și să asimilăm informația primită. De obicei răspunsurile divine nu vin sub o formă clară, ele sunt codificate în simboluri. Contexul astral este destul încărcat, iar aspectele transmit energii profunde. Acestă atmosferă este dublată de perioada sărbătorilor pascale care potențează amalgamul energetic, iar informația este mult mai fină și profundă. Este important să acordăm atenție viselor, iar când avem nevoie de răspunsuri să căutăm în noi înșine pentru  că sigur acolo se află răspunsul doar că nu i-am acordat atenție sau nu am înțeles mesajul așa cum trebuie.


Fiind o perioadă nu foarte stabilă simțim nevoia prezenței încrederii și a devotamentului în relațiile cu ceilalți. Avem nevoie de puncte solide de sprijin și este necesar să ne alegem persoanele potrivite pentru a îndeplini acest rol. A venit timpul să ne triem prietenii și cunoștințele astfel încât să știm pe cine să ne bază în momentele dificile. De asemenea trebuie să facem eforturi la rândul nostru pentru a câștiga încrederea persoanelor dragi, să ne manifestăm compasiunea și determinarea astfel încât să construim relații solide și durabile.


Iar finalul tuturor acestor acțiuni este securitatea sub toate aspectele manifestării ei. Acestă perioadă are menirea de a ne mobiliza în acțiuni ce ne vor aduce siguranță și stabilitate în viitor. Avem parte de susținere și protecție divină, iar dacă am învățat să ascultăm răspunsurile primite atunci demersul nostru evolutiv va fi mai facil. La sfârșitul perioadei de pregătire ne putem bucura de rezultatele și efectele pozitive. Ar fi bine să profităm de acest interval pentru a asimila cât mai multă informație astfel încât evoluția nostră să fie desăvârșită.




Mulțumesc cu recunoștință Îngerilor, Arhanghelilor și tuturor Ființelor de Lumină pentru ghidare și inspirație!

Așa să fie și așa este! 
O lună plină de decizii inspirate și ghidate de Lumină să aveți! 

Sursa: http://astroparanormal.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu